Contacte

Si busques un espai rústic, acollidor al bell mig de la natura i amb instal·lacions i espais que s’adapten a tot tipus i estils de casaments, Can Solà, a Vilobí d’Onyar, serà un encert segur. La masia disposa d’un fantàstic jardí i d’un entorn privilegiat, format per esplanades de gespa, boscos de roures i pins, i camps amb arbres centenaris que permeten gaudir d’un esdeveniment amb sol i ombra.

Per a l’equip de Can Solà, el màxim objectiu és que el teu gran dia esdevingui com sempre havies somiat. Per això, escoltaran les teves idees i desitjos i t’assessoraran per tal que en el teu gran dia tot surti a la perfecció. Posen a la teva disposició la seva cartera de proveïdors de serveis complementaris com càtering, decoració, flors i equipaments en general, tots ells de màxim prestigi i de confiança de Can Solà. Rebràs un tracte proper i amable, i t’ajudaran perquè el dia del teu casament sigui el més feliç de la teva vida.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Extensos jardins on celebrar la cerimònia civil. Carpa per la celebració del banquet. Allotjament pels convidats i pàrquing més piscina exterior.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, festa, música i animació.
 4. Quina localització teniu?
  A Vilobí d'Onyar, molt a prop de Girona.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional i casolana. Ens adaptem a cada parella de nuvis.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.