Si el vostre somni és el de celebrar el vostre casament en un lloc idíl·lic i amb unes fantàstiques vistes al mar, l’Hotel Santa Marta, serà l’opció perfecte.

Ubicat al bell mig de la Platja de Santa Cristina, en un entorn privilegiat al cor de la Costa Brava, us ofereix un casament on cada detall, per petit que sigui, és molt important i us garantirà un casament únic, d’aquells que passen a la història.

A l’Hotel Santa Marta hi podreu celebrar la vostra ceremònia civil als seus jardins, terrasses cuidades al detall, o a les sales de l’hotel, totes elles amb unes vistes espectaculars al mar i a la natura exuberant que ens ofereix la Costa Brava.

A més, teniu la possiblitat de celebrar el vostre banquet nupcial a la platja de l’Hotel.

Hi ha alguna cosa més especial que celebrar el millor dia de la vostra vida, que a la platja?

També teniu l’opció de celebrar el banquet en una de les seves sales, i triar entre la que més us agradi, totes elles amb el mar de fons com a testimoni de la gran festa del vostre casament.

Amb una proposta gastronòmica excel.lent, podreu triar entre els seus 5 menús de bodes i un saborosíssim, -i molt extens!- aperitiu nupcial. També tindreu diferents opcions per a personalitzar-lo. Peixos i Mariscs, carpaccios, foies i tartars… l’essència de la cuina mediterrania amb tocs d’autor i amb unes presentacions a l’alçada, com no pot ser d’una altra manera, d’un hotel 5 estrelles de la Costa Brava.

Natura, el mar de fons, les persones que més estimeu, el vostre amor i un hotel 5 estrelles al bell mig de la Costa Brava. El vostre conte de fades fet realitat a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Platja de l’Hotel. Zona ajardinada, terrassa, salons de banquets de diferents capacitats, chill out, piscina, discoteca i spa.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia civil, banquet (pot celebrar-se a la platja), decoració ambiental i floral, música de diferents estils (Dj, orquestra, havaneres, duos clàssics, violinistes…) Servei de perruqueria i estètica al mateix hotel, fotografia i vídeo. Habitació per als nuvis, esmorzar i entrada lliure a l’Spa.
 4. Quina localització teniu?
  A la platja.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional, d'autor i fusió.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Fins les 4 de la matinada.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.