Contacte

Celebra un casament diferent, al bell mig de la natura de la vall del Montsec. Delecta un banquet exquisit i personalitzat, inspirat en la nostra gastronomia més tradicional, elaborada amb productes de proximitat de màxima qualitat. Gaudeix d’un tracte càlid, professional i impecable, i d’una festa en la qual només tu poses els límits.

Cal Petit posa a la teva disposició les seves fantàstiques instal·lacions: Grandiosos jardins per a l’aperitiu, un espai idíl·lic per a la cerimònia civil, una grandiosa carpa de 400 m² pel vostre banquet… Tot cuidat fins al mínim detall perquè el teu gran dia esdevingui tal com sempre havies desitjat.

Tanmateix, l’equip de Cal Petit s’encarregarà de la decoració i de personalitzar cada racó al teu gust. També organitzaran els serveis complementaris com la música, l’animació i el fotògraf, entre altres. Podràs celebrar durant tota la nit, i convertir el teu casament en una gran festa que mai ningú oblidarà. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 300 convidats
 2. Espais disponibles?
  Jardins per la cerimònia civil i pel convit, carpa de 400m2, espai per a la cerimònia civil, terrassa coberta, allotjament pels convidats i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet amb cuina pròpia, cerimònia civil, decoració ambiental i floral, fotografia, iluminació, música i animació.
 4. Quina localització teniu?
  A l'interior.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional amb tocs de modernitat, elaborada amb productes de proximitat.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.