Mas el Cerdà és un nou espai que neix per fer possible el vostre casament, sota un nou concepte d’espai diferent i al teu gust, on tot és possible. Situat a la població de Centelles, a una hora de Barcelona, és una gran finca amb un passat històric de gran vàlua, on va néixer l’il·lustre enginyer Ildefons Cerdà Sunyer, ideòleg de l’Eixample de Barcelona. És una de les grans masies de la comarca d’Osona, enmig d’un entorn de gran bellesa, conegut com el pla de la Garga, a les portes del Montseny.

Està format per més de 150 hectareas de terreny dedicades actualment a la ramaderia. En el bell mig del mas s’aixeca la masia del Cerdà que presideix tot el Mas. Es tracta d’una impressionat masia documentada el s. XII, on s’hi troben 4 masoveries i varis graners.

Actualment el mas segueix tenint activitat agrícola i ramadera, però l’ espai de la masia i el seu entorn s’ha adequat per ser un espai d’esdeveniments i celebracions on tothom pugui gaudir de la bellesa d’aquest entorn i respirar l’essència rural i de l’història que encara transmet el Mas.

Podeu celebrar el vostre casament en aquest lloc inigualable, on podreu gaudir de tots els serveis que us ofereix Mas el Cerdà,  on fins i tot us donen assessorament en fotografia i música, però sempre respectant la llibertat total dels nuvis a escollir el que prefereixen.

Preguntes freqüents
 1. Màxim de convidats?
  Fins a 250 persones
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, capella, jardins, terrassa, pati, pàrquing, habitacions,
 3. Quins serveis oferiu?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport i decoració.
 4. Localització?
  Muntanya
 5. Altres serveis?
  Càtering a escollir segons els gustos i necessitats dels nuvis
 6. Hi ha limitació horària per la celebració?
  Fins les 5 del matí.
 7. Teniu accés per minusvàlids?
  Sí.