Can Biel és una finca situada en un bellíssim paratge natural que ofereix unes instal·lacions immillorables per a la celebració del vostre casament. La seva dilatada trajectòria, de més de 25 anys, és la millor garantia d’èxit a l’hora de celebrar aquest tipus d’esdeveniments.

Espais

El recinte de Can Biel ofereix un ampli repertori de recursos i zones on celebrar els diferents moments de l’enllaç. Celebreu la vostra cerimònia civil o el còctel de benvinguda als encantadors jardins amb unes magnífiques vistes.

A l’hora del banquet nupcial, disposareu d’amplis salons per a albergar als vostres convidats. Per allargar la festa, gaudiu a la discoteca a l’aire lliure.

A més, molt a prop de Can Biel es troba l’Església de Sant Esteve del Coll per a cerimònies religioses, una ermita entre l’encant de les muntanyes.

Serveis que ofereix

L’equip de professionals del lloc us assessorarà de forma personalitzada perquè tots els detalls del casament surtin a la perfecció. Per al banquet, us oferiran la millor qualitat dels seus productes i us sorprendran amb aromes i sabors innovadors.

Localització

Can Biel es troba a la localitat de Llinars del Vallès, tot just a mitja hora de la ciutat de Barcelona i de Girona. Aquesta finca està immersa en un enclavament natural envoltada de boscos i unes meravelloses vistes al parc natural del Montseny.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Tenim dues sales, una fins a 220 convidats i una altra fins a 120.
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, 3 zones per aperitius, capella, zona ball a l'aire lliure i pàrquing privat.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració floral, fotografia i vídeo professional, música.
 4. Quina localització teniu?
  Muntanya, al corredor del Montnegre.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina de mercat.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.