Trobar el vestit de núvia ideal demana temps, paciència i molta sort. I més si ets una núvia inconformista, exigent i amb molta personalitat. La teva solució serà que un atelier de moda nupcial confeccioni un vestit exclusiu i únic, fet a mida i adaptat als teus gustos. Deixa en mans dels millors professionals els teus desitjos i somnis perquè dissenyin una peça totalment singular i només per a tu. Un vestit en què cada detall sigui reflex del teu estil.

Et presentemateliers on de ben segur sabran interpretar i plasmar en teixit exactament allò que sempre havies imaginat. Seran la teva alternativa perfecta!

 


FRANCESCA MARLOP- Sant Gregori (Girona)


 

Dissenya peces úniques per a dones especials.

Els seus dissenys destaquen la personalitat d’una dona elegant que sap escollir.

Dissenys únics i totalment personalitzats que consenten cada detall i posen de manifest la bellesa natural de la dona actual. Amb sentit creatiu, enginy i bon gust, la dissenyadora confecciona vestits que enamoren. 

Estits còmodes, frescos i actuals amb teixits innovadors i de màxima qualitat. El vestit ideal per a núvies amb personalitat: Atrevides, despreocupades, dolces o tímides, i el vestit ideal per a dones que cerquen un disseny únic per a un esdeveniment especial.

 Ofereix un servei d’estilisme totalment personalitzat. Fantàstic!


CATERINA NUVIS- Sabadell (Barcelona)


 

Especialitzada en la confecció de vestits de núvia de tots els estils imaginables

Crearan una peça a mida per a tu, que s’adapti perfectament als teus gustos, a les teves característiques físiques i a la teva personalitat.

T’assessoraran perquè escollis el teu look més afavoridor, i et presentaran diferents propostes perquè triïs el model més adient.

Destaquen per la seva infinita imaginació, creativitat i bon gust.

També disposen de vestits de les millors marques com St. Patrick, Demetrios, Cosmobella o Luna Novias, que ells mateixos podran modificar i reformular si així ho desitges. 

Una opció ideal si encara no tens del tot clar si vols un vestit únic i fet a mida, o no. Genial!


ALBA MINGUELLA – Tàrrega (Lleida)


 

Disposa de col·lecció pròpia que es compon d’una àmplia varietat de models perquè triïs el que més t’agradi.

Sobre aquest model, l’Alba i el seu equip confeccionaran el vestit que tu desitgis, modificant, traient o afegint tot el que faci falta.

Eleboraran un vestit elegant, romàntic i femení, adaptat al teu estil i personalitat.

Rebràs un tracte amable i proper, i podràs expressar les teves idees amb tota confiança.

Sense cap mena de dubte, l’Alba Minguella ofereix els millors vestits de núvia a mida de les terres de Lleida. Espectacular!