Moments d’emocions i sentiments, de gestos, mirades i somriures, i un munt de moments únics i irrepetibles… El teu casament mereix un record dels instants més intensos, un àlbum fotogràfic en què cada imatge parla per si sola, un recull d’imatges que us permeti reviure la felicitat d’aquest dia tan especial.

Et presentem 4 Fotògrafs catalans, un de cada província, de màxim prestigi i amb una llarga experiència. Et descobrim els seus instants preferits, aquelles imatges imprescindibles que no poden faltar en el teu reportatge fotogràfic. Pren nota!

 


ANNA CALAFELL – La teva millor aliada si et cases a Lleida


A l’Anna Calafell li agraden les emocions intenses, els contrastos i la naturalitat. És per això que dedica especial atenció als moments previs a la cerimònia, en què els nervis es barregen amb sentiments de màxima il·lusió. Un cop pronunciat el “Si vull”, L’Anna Calafell enfoca la càmara als moments on la parella gaudeix de la felicitat en la seva intimitat. I també, captura aquells instants on la parella comparteix aquest esclat d’emocions amb els amics i familiars.

L’Anna entén la fotografia com un art, un conducte per expressar les emocions i sentiments dels nuvis. El seu estil fotogràfic  és artístic però natural, romàntic i elegant, però informal. El resultat són unes autèntiques joies de la fotografia, imatges vives que parlen per si soles. Per poder capturar la vostra essència i la vostra història d’amor, us voldrà conèixer a fons, convertint-se en la vostra còmplice, per finalment crear un record únic, real, simplement vosaltres en estat pur.

 


MON AMOUR WEDDING PHOTOGRAPHY – Caturarà la vostra felicitat a Barcelona


Mon Amour Wedding Photography és el projecte que neix de la passió de la Mònica Vidal per a la fotografia natural, alegre i artística. Per la Mònica, les imatges del vostre dia més especial han de transmetre el vostre missatge personal, les vostres emocions i sentiments, la vostra història, il·lusió, compromís i complicitat. El seu moment preferit és el moment “petó”, en qualsevol capítol del casament, com també aquells instants on la vostra expressió facial i gestos són sinònim de naturalitat, espontaneïtat i satisfacció.

La Mònica va començar a fer les primeres fotografies quan només tenia 15 anys. Gaudeix amb cada imatge que captura i això queda reflectit en el resultat de la seva feina, sempre impecable, únic i espectacular. Crearà el vostre record més apreciat, en un estil natural, alegre i romàntic, amb aquest toc personal que la distingeix. Tanmateix,  serà la vostra millor aliada a l’hora de crear el vostre àlbum preboda i postboda.

 


CONXI MOLONS FOTÒGRAFA – Talent, enginy, i excel·lent gust pel vostre casament a Girona


L’estudi de fotografia Conxi Molons  està format per un equip de fotoperiodistes titulats, experts en immortalitzar els instants més destacats de casaments. Al capdavant, la Conxi Molons, una fotògrafa amb més de 25 anys d’experiència. La Conxi i el seu equip aposten per l’espontaneïtat i la naturalitat, amb un estil fotogràfic artístic i enginyós. La fotògrafa està convençuda del poder expressiu dels moments que viuen els nuvis immediatament després d’haver sigut declarats marit i muller. Ho captura amb imatges que són pura felicitat, orgull i satisfacció, i que mereixen un espai privilegiat en el vostre àlbum.

Per a la Conxi Molons, el teu gran dia és un cúmul de petits grans detalls que componen un escenari únic i un ambient que vol transmetre un missatge molt especial. En el teu àlbum, que no falti un bonic recull d’imatges de l’espai, la decoració i les petites coses que marquen la gran diferència!

La seva especialitat són les imatges d’estil documental, natural i sense poses, originals, plenes d’emoció i sentiments. Rebràs un tracte proper, totalment personalitzat i el millor assessorament per tal de sentir-te còmoda i relaxada. Tot, amb absoluta discreció, passant desapercebuts.

 


WACAPAKA –  Immortalitzarà el vostre enllaç  a Tarragona


Wacapaka és una empresa jove que fuga de tot el convencional, nostàlgic i excessivament romàntic. Interpreten cada casament com una gran festa, un dia on les protagonistes indiscutibles són l’alegria i la felicitat. En els seus reportatges fotogràfics destaquen i tenen especial presència d’imatges de la sortida dels nuvis de la cerimònia, i imatges del ball, amb els amics i familiars. Imatges amb molt color, somriures i abraçades, moviment i perspectives acurades que omplen l’àlbum nupcial de vida i de bones sensacions.

Estaran a la vostra disposició tot el dia del vostre casament, des dels preparatius fins a mitja hora després del ball, independentment de la durada de la jornada. Capturaran fins a 800 imatges, creant així un àlbum complet on no falta ni un detall, i on cada moment mereix un espai propi.

La seva especialitat són les imatges d’estil documental, natural i sense poses, originals, plenes d’emoció i sentiments. Rebràs un tracte proper, totalment personalitzat i el millor assessorament per tal de sentir-te còmoda i relaxada. Tot, amb absoluta discreció, passant desapercebuts.