Seguim explorant la gran varietat en vestits de núvia, i en aquesta ocasió comencem amb un gran referent dintre del món de la moda nupcial, Raimón Bundó. El geni del disseny ens captiva amb dues línies diferenciades dintre de la seva col·lecció 2017 “Kiss“: Easy Love i Believe.

La primera, mostra vestits d´estil clàssic, però incloent detalls de tendència actual. Hi trobaràs siluetes mikado, i d’altres més lleugeres. Peces llises amb ornamentació discreta, cues semi llargues, i fins i tot pantalons o vestits curts.

Image result for raimon bundo 2017

Crida l’atenció la presència de dues peces, on el vestit es complementa amb un toptorera o cosset que podràs posar-te i treure en qualsevol moment. Mantenint la sobrietat, el dissenyador ofereix esquenes joia, encaixos a la part alta i escots holter. També cinturons joia i sobretot llaços a la cintura.

Hi trobaràs també vestits amb apertures frontals i peces en color coure pàl·lid. Perfecte per la núvia cosmopolita però somiadora!raimon bundo

La línia Believe, Raimon Bundó transmet frescor en cada un dels seus dissenys apostant per siluetes vaporoses i menys rígides. Minimalisme en versió Bohochic, on l’ornamentació és molt discreta i la comoditat és un aspecte clau.

RAIMON BUNDÓ

Transparències i apertures insinuen una personalitat forta. El dissenyador realça l’esperit lliure i despreocupat de la núvia actual, però aportat un aire declaradament angelical. Senzill però impactant!


JESÚS PEIRÓ


Un altre mestre del nostre país és Jesús Peiró, que mereix especial menció per les seves noves propostes en les col·leccions Mirtilli i NandaDevi.

La primera és perfecte per la núvia més coqueta, inclou prendes amb faldilles molt voluminoses i d’altres amb caiguda lleugera. Volants, grans llaços, colors daurats i platejats en els vestits i en les jaquetes o tops. Combinacions en blanc molt brillant i rosa pàl·lid, peces complementàries en multitud de tonalitats . També decoració floral i encaix molt delicat hi  són presents. Una col·lecció simplement sensacional!

col1

col-5

La línia NandaDevi mostra moltes semblances amb els vestits de Mirtilli, però d’inspiració més boho – eivissenca. Segueixen apareixent llaços, encaixos i volums, però reinventats i marcats per una filosofia més hippy i per l’estil vintage. Declaradament una tendència top!

jesús peiró


CYMBELINE


Per la núvia que busca una marca de moda nupcial que inclogui tots els estils en diferents línies, la casa “Cymbeline” serà la solució perfecte. Amb cinc subcol·leccions diferents, no exclou cap preferència i gust. Les línies Fils d´émotion i Ecrin d’emotion són sofisticades, d’inspiració renaixentista i amb ornamentació accentuada. Volen transmetre l’intensitat del moment, i ho plasmen en cada fil dels dissenys. Hi trobaràs siluetes clàssiques i amb volums o entallades, però també d´altres menys rígides. Totes les peces tenen en comú aquesta elegància d’una núvia a punt de començar a viure un somni amb la parella escollida.

col1

I a la línea Moment d’emotion, la delicadesa és l’adjectiu descriptiu que predomina en cada roba. Plisé voluminós però lleuger, blanc molt pur, cossos entallats... Alguns dissenys són un clar homenatge al ballet. D’altres destaquen per un aire de fragilitat més nostàlgica. Simplement meravellós!

La línia Emotion de Gala, en canvi, inclou més tendències actuals: transparències agosarades, minimalisme, però sense deixar de banda detalls decoratius en encaix. No hi trobaràs pedreria, cinturons o esquenes joia.

I si desitges una peça atemporal, escull entre els models de la línia Forever. Tradició en la silueta, amb grans volums, però amb teixits que no passen de moda. Destaquen les faldilles plise, els volants fantasia per les més somiadores i l’encaix en múltiples versions. Una línia sofisticada però moderna.

col3


DAVID TUTERA


Un altre imprescindible dels vestits de núvia és David Tutera. Aquest dissenyador americà ens porta un estil declaradament romàntic i influenciat per la filosofia nupcial del seu país. Vestits molt formals i festius, amb volums o amb silueta llapis són predominants, també els encaixos gruixuts a la part superior de les peces i escots en forma de cor molt treballats i cuidats. La qualitat dels teixits ens crida l’atenció.

col1

La pedreria adquireix protagonisme a la part superior i en les esquenes específicament. Trobaràs cossos de l’estil corset combinades amb faldes molt voluminoses en plise, que creen una imatge principesca perfecta. La marca també juga amb colors, drapejats i cinturons joia. David Tutera et captiva i sedueix des del primer instant. Ideal per núvies capricioses amb gustos molt exigents. Made in USA!

col2


REMBO STYLING


I per les més agosarades, les noves propostes de Rembo Styling: la col·lecció rendeix homenatge a la cultura Rock &Roll, com indica el mateix nom, amb el seu estil bohochic.

Hi trobaràs vestits que et traslladaran directament a la època hippy, amb dissenys de tall i formes amb caiguda espontània, detalls i acabats d’encaix gruixut, faldes lleugeres i plisades i cintures discretament brodades. Algunes peces estan treballades amb atrevits estampats a la part superior o amb aplicacions de botons.

col1

col2

Dintre d’aquesta col·lecció, el dissenyador inclou algunes peces en estil texà, perfectes per la núvia informal que vulgui lluir vestit i barret de quero al mateix temps. Aquests vestits són llisos, i amb quasi total absència d’ornamentació. Els simples tirants predominen als escots. Línies pures, siluetes senzilles i naturals caracteritzen aquest look. Sorprenen les jaquetes i jerseis de llana gruixuda per complementar el conjunt.

col3

I finalment, també hi quep una línia de dissenys vintage que combinen elegància, senzillesa i comoditat a la perfecció. Vestits simples i plens de moviment però amb un toc més clàssic. Estil folk, on l´encaix floral delicat apareix en superposicions, principalment en la part alta. La marca ens trasllada a un ambient rural i relaxat. Queda demostrat que el glamur i la naturalitat no estan renyides.

col4

Com has pogut veure, disposes d’una infinita varietat d’opcions i estils. Ara toca escollir el que més s’adapti a tu. Esperem des de Totnuvis.net haver-te ajudat. Molta sort!

ESTABLIMENTS ON TROBAR EL TEU VESTIT:


 

LA NÚVIA PIM PAM

Barcelona

BOUTIQUE LA NOVIA

Lleida

MARTINA SPOSA

Reus i Barcelona

NÚVIES DE MEL 

Ponts (Lleida)