Aquí us deixem 5 tips d’invitacions de casament perquè us pugueu inspirar i crear la invitació que encantarà als teus futurs convidats. Són diferents i originals i fugen de la convencionalitat… estan fetes per triomfar! Tens un món de possibilitats, tria la que més t’agradi i fes-la teva! Són úniques i irrepetibles!

 

1. Transparències

Les transparències són tendència. No només en la roba, sinó que en molts àmbits de la moda i la decoració han agafat un paper molt important. Em el món dels wedding planners, les invitacions d’aquest estil fan d’un simple paper informatiu a una autèntica preciositat! Tria el color del sobre i deixa que les transparències facin la seva màgia!

📷 poptop.uk.com

2. Rústiques

La decoració rústica continuar tenint un paper molt important entre les decoracions de casaments. Caixes de fusta, centres de taula vinatge… Van de conjunt amb aquesta meravella! Tons marrons, verds i d’efecte natural en les invitacions queden molt bé perquè creen un escalf entre els convidats molt acollidor! Ens encanta!

📷 weddingchicks.com

3. Florals

Les flors sempre seran tendència, i més en events tant especials com ho són els casaments. Les flors en invitacions li donen el toc romàntic essencial per fer-les precioses. A més les pots lligar al paper amb fils originals o també pots fer segells de cera perquè siguin encara més úniques. El color de la flor pot representar la teva personalitat,  quin és el que està fet per a tu?

📷 elegantweddinginvites.com

4. Sobres

Els sobres porten tota la vida amb nosaltres. De blancs i d’avorrits n’hem vist tots molts però… I si agaféssim un simple sobre i el decoréssim per fer-lo més original? La cosa canvia i molt. Fer que aquest tros de paper prengui protagonisme és tan fàcil i tan bonic que ha fet que sigui tendència i es converteixi en una idea excel·lent per decorar les teves invitacions.

📷 ivemaster.ru

5. Estripades

Per què no estripar el paper i fer que sigui un pèl diferent? Com es diu en termes anglesos, l’efecte “ripped” (estripat) fa que la invitació passi a ser el rollo que tu li vulguis donar: des de un toc minimalista, rústic, divertit… tot depenent dels colors amb què combinis el teu estripat! Queden precioses!

📷 poulefolle.com