Després d´haver-te presentat el més nou de Rosa Clará i Pronovias, ara pots fer un cop d´ull a una mostra de propostes d’altres dissenyadors d’alt prestigi. T’oferim un resum de les seves novetats, tendències i punts de venda…. Aprofita que no ho pots tenir més fàcil!

Una col·lecció especialment sorprenent, la de Yolan Cris 2017. Les núvies més salvatges hi trobaran el que busquen. L´estil boho-chic portat a l’extrem, transparències que recorren pràcticament tot el cos, serrells, encaix gruixut, mànigues acampanades són els elements claus. Cris afavoreix la figura femenina entallant moltes de les peces just a sota del bust. Inclús podràs escollir casar-te amb pantalons o vestit mini.

yolancris

yolancris

I en la línia “Costura núvia”, tots els elements mencionats apareixen de manera més destacada i evident. Aquí, la inspiració boho s’adapta clarament a l’estil barroc en estat més pur però reinventat. Idoni per casaments en un espai ple de glamour!

yolancris

Quasi 300 dissenys són els que componen la nova col·lecció de la marca Demetrios. No és d´estranyar que amb tant de volum, la varietat en estils sigui infinita. Totes les llargades, formes, escots, teixits i colors, i una interminable llista d’elements decoratius com els brocats, pedreria, cinturons, llaços i aplics en punts destacats hi són presents.

demetrios

Però si hem de descriure la tendència predominant a Demetrios amb poques paraules seria la sofisticació i riquesa en ornamentació. La marca sinspira en la núvia somiadora i romàntica, exigent i acurada en tots els detalls. I les seves robes estan clarament influenciades per la moda més barroca. Si el dia del teu casament et vols sentir com una princesa de conte, aquesta col·lecció és la teva!

I no ens oblidem que Demetrios compte amb una línia paral·lela de vestits, Cosmobella que segueix les directrius de l´estil Demetrios, però en versió més atenuada. Els dissenys reben el mateix aire sofisticat, però s’aprecien tendències actuals, com les formes nítides, menys decoració, el blanc molt pur i cinturons joia.

cosmobella

Seguim amb més opcions. Ens captiva la col·lecció 2017 de Pepe Botella, anomenada “La fleur”. Queda evident el leitmotiv de la seva línia de vestits: La flor en totes les seves versions. El dissenyador ens ofereix creacions bastant atemporals de princesa o sirena principalment, tot i que també alguns en formes menys tradicionals. La decoració floral és protagonista, tant en els delicats estampats, els encaixos i en els aplics a la part alta del vestit.

pepe botella

Botella plasma la seva impremta de manera sòbria en cada peça, ideal per la núvia clàssica i natural però distingida i presumida. El conjunt final i actual s´aconsegueix utilitzant cinturons i esquenes joia, siluetes mikado i l’encaix floral. Fascinant!

pepe botella

En canvi, entre les creacions de la marca Marylise no trobaràs ni vestits de sirena, ni de princesa o llapis. Aquesta casa aposta per la núvia més senzilla i amb caràcter juvenil, tot aportant especial elegància amb formes de caiguda més lliure, teixits llisos, decoració continguda i algunes peces amb combinació de colors i estampats. Els escots són amples i amb tirants, l´esquena també queda descoberta. Les cues de mitja llargada aporten un toc “chic” i festiu. La dona independent i sensual és la musa d´aquesta marca.

marylise

marylise

Però la dissenyadora belga no vol excloure a les núvies amb gustos més clàssics. En la línia Once in a lifetime ens sedueix amb peces de siluetes molt modernes però amb decoració d´estil tradicional. El resultat és fabulós: Vestits que reflecteixen l’importància de l’esdeveniment i el romanticisme que l´acompanya, tot en consonància amb les tendències actuals de moda: encaix en l’escot en forma de cor, cinturons joia i teixits lleugers.

marylise

I finalment, no podem deixar-te sense que descobreixis el més nou de Oronovias. Aquesta marca inclou multitud d´estils diferents en la seva col·lecció 2017. Desde looks bohoibicencs fins a models més clàssics, hi ha vestits per tots els gustos. Tot i així la línia predominant és d´estil clàssic i sofisticat. Cues llargues, llaços grans, encaix i formes definides s´alien per formar un conjunt de el més solemne.

oronovias

Algunes robes destaquen per una falda especialment voluminosa, d´altres per concentrar l´atenció en escots minuciosament treballats i oberts. Els encants del bust femení queden realçats.

oronovias

Les creacions boho-ibicenques són elaborades en blanc o beige, en siluetes més informals i potenciant l´efecte “trencador” gràcies a l’encaix que cobreix la peça de dalt a baix. Hi pots triar entre versions més sensuals i d´altres amb característiques més romàntiques.

oronovias

Desde Totnuvis.net et recomanem que donis una ullada a aquestes marques, siguis com siguis segur que hi trobaràs infinitat de vestits que s’adapten a les teves preferències. I en cas contrari, tampoc no has de patir… la setmana que ve tornem amb més marques de moda nupcial. Totnuvis.net t’acompanya fins al final en aquesta missió!

ESTABLIMENTS ON TROBAR EL TEU VESTIT:

SPECIAL NOVIAS

Palamós (Girona)

MARTINA SPOSA

Barcelona, Reus (Tarragona)

NÚVIES DE MEL

Ponts (Lleida)

BALART NÚVIES – WEDDING CENTER 

Barcelona 

LA NÚVIES PIM PAM

Barcelona

NÚVIES  LOUR

Molins de Rei (Barcelona)

URSULA ESCORIZA

Santa Coloma de Gramenet

NOVIAS TERESA PALACIO

Cornellà de Llobregat

JOSÉ COCO NOVIAS

Vilanova i la Geltrú