Has decidit pronunciar el Si Vull, però no has trobat encara el teu vestit somiat? Et presentem 9 dissenyadors de màxim prestigi, un resum de les noves col·leccions d’aquesta temporada, i els establiments on trobaràs els seus dissenys. Dissenys en tots els estils, amb alternatives per a tots els gustos… Dóna un cop d’ull i tria el teu!

Rembo Styling, el gran referent de la moda nupcial boho-chic, trepitja més fort que mai aquesta temporada. L’estil Rembo Styling, destacadament actual, juvenil, singular i innovador, sedueix any rere any infinitat de núvies. Aquesta temporada, el dissenyador segueix apostant pels  vestits de caiguda natural, informals i d’inspiració índia i wild west. El crepe gruixut, el tul, el chiffon estan decorats amb encaix floral modern molt hippy. Les mànigues curtes o franceses amb acabats acurats, i els detalls bohochic com les cremalleres daurades i els botons estratègicament ubicats completen els vestits, on les combinacions perfectes entre materials i petits detalls marquen la gran diferència.

Imatges: Vestits Rembo Styling

Per a les núvies 2019, La col·lecció Marylise es reinventa amb una selecció de vestits en línies senzilles, rectes i informals.  Siluetes afavoridores que es combinen amb textures en blanc molt pur i encaix gruixut. Els escots pronunciats en mil i una versions, les mànigues d’encaix i les subtils transparències en punts estratègics conformen un conjunt de màxima elegància, al que no cal afegir res més. Els teixits, les textures i els acabats conformen un esclat de delicadesa.

Imatges: Vestits Marylise

Núvies atrevides, extravagants, exigents i  presumides! Doneu un cop d’ull a la nova col·lecció de Demetrios! Qualsevol peça que escolliu del seu infinit repertori us convertirà en el focus de totes les mirades! Línies sirena molt pronunciades o princesa amb un extra de volum formen siluetes en encaix, setí i tul. Els escots en V, en forma de cor, paraula d’honor i halter són omnipresents. Volums, superposicions, volants i teixits molt treballats són expressió de màxima solemnitat. Per a les més romàntiques, inclou dissenys en mikado que no passen desapercebuts. I per a les que cerquen un extra de glamur, els vestits sirena i coberts d’encaix en la seva totalitat, amb transparències, componen una part important de la col·lecció. Les espatlles i les esquenes decorades atrauen tota l’atenció. Les cues desmuntables ens ofereixen un extra de comoditat, al mateix temps que completen el look més sofisticat. Una col·lecció que ens deixa sense alè!

Imatges: Vestits Demetrios

Si busques un vestit diferent de tot el més convencional, una peça única i arriscada, que sigui reflex de la teva personalitat més aventurera, valenta i fins i tot salvatge, Jordi Dalmau serà una aposta segura. Una col·lecció on cada disseny és un petit homenatge a la dona amb un caràcter fort, decidit i independent. Cossos corset combinats amb faldes plisades i molt voluminoses que recorden els vestits flamencs. Formes sirena cobertes d’encaix, transparències, teixits amb brocats sofisticats, colors i superposicionsJordi Dalmau serà el teu aliat a l’hora d’atraure totes les mirades. Abstenir-se les núvies tímides i discretes!

 

Imatges: Vestits Jordi Dalmau

YolanCris es reinventa més que mai en la seva nova col·lecció, pensada per a les núvies més barroques i amb afan de protagonisme. El dissenyador  ens sorprèn amb vestits que s’inspiren en l’època més extravagant del passat. Grans volums, contrastos, transparències, plomes, encaix, apertures sensuals, llaços, volants, combinacions de teixits i infinitat de siluetes destaquen la bellesa femenina i són reflex del seu orgull de núvia. Les capes i toreres ofereixen un extra de dramatisme. Els mini-vestits i pantalons són ideals per a les núvies més cosmopolites i inconformistes.  Magnífic!

 

Imatges: YolanCris

Cada núvia és diferent i mereix un vestit que s’adapti perfectament a la seva personalitat, gustos, imatge, i per descomptat, als diferents pressupostos. Marques com Cosmobella Milano, Oronovias, Villais i Oreasposa posen a la teva disposició un amplíssim ventall de vestits, amb infinitat d’estils, tendències, formes i aptes per a diversos tipus de casament.

Imatges: Oreasposa

Siluetes sirena, llapis o princesa, dissenys minimalistes en blanc pur, llisos i austers, o sofisticats, romàntics i extravagants. Aquestes col·leccions es componen de propostes clàssiques i tradicionals, com també de vestits actuals i trencadors que s’inspiren en les darreres tendències. Des de teixits coberts d’encaix, brocats, llaços i pedreria, fins a peces en tul lleuger amb ornamentació discreta, dissenys juvenils que podràs lluir tan si et cases en una gran ciutat com si celebres el teu gran dia al bell mig del bosc, les opcions són tan variades com sorprenents.

Imatges: Oronovias

En la missió de triar el vestit que lluiràs en el teu gran dia, anima’t a visitar els punts de venda on trobaràs una mostra de marques i dissenys variada, molt completa i adaptada a la teva butxaca. Rebràs un tracte proper, professional i flexible. Seran un encert segur a l’hora d’abraçar molts estils en poc temps, per finalment escollir la peça ideal: Aquesta peça somiada que et faci lluir preciosa, elegant, glamurosa i més enamorada que mai!

Núvia Pim Pam

Barcelona

Núvies Lour

Molins de Rei (Barcelona)

Noces Boutique Atelier

Granollers (Barcelona)

Beautiful Bride

Tarragona

Xenia Moda

Girona

Special Novias

Palamós (Girona)

Caterina Nuvis

Sabadell (Barcelona)

Núvies d’Or

Granollers (Barcelona)

Lovely Novias

Castelldefels (Barcelona)

Carmen Moda Nupcial

Badalona (Barcelona)

Novias Teresa Palacios

Cornellà de Llobregat (Barcelona)

Raquel núvies

Tarragona

Corredera Núvia

Olot (Girona)

María Todoran

Tarragona