Ja sabem que les aliances de boda seran el record més especial. Un petit gran objecte que portareu amb vosaltres per sempre. Una joia simbòlica que haurà de reflectir la vostra personalitat, el significat del vostre enllaç i d’aquest gran amor i compromís.

Sense dubte, a l’hora d’escollir les aliances perfectes, la vostra personalitat única serà un punt a tenir molt en compte. Aliances clàssiques, bohèmies, originals, innovadores o models temàtics i mai vistos. I perquè no, aliançes fetes a mida i dissenyades segons la vostra essència personal. Tot està a la teva disposició perquè triïs les que millors s’adapti a vosaltres i al vostre estil personal i de parella.

Et presentem la nostra selecció de tallers i botigues. T’oferim una mostra de les seves aliances perquè puguis començar a escollir quin estil t’agrada més. N’hi ha per a tots els gustos i personalitats, no t’ho perdis!

aliances

Us considereu una parella tradicional, nostàlgica, persones més aviat conservadores, tímides i molt romàntiques? Si és així, les aliances clàssiques, elegants i elaborades en un estil discret i atemporal encaixaran amb els vostres gustos més chic, sobris i poc ostentósos. La vostra aposta segura será una joia senzilla, que mai passa de moda, en linies rectes i que per molt poc complicada que sigui, reflecteix el vostre amor tan complet.

 A continuació, els exemples de Joieria Rafa, Joieria Copèrnic, Àmbar Joiers i de l’artesà Iñaki Salom.

Sense dubte, les parelles amb personalitat juvenil, extrovertida, arriscada i amb visió de futur trobaràn les seves aliances perfectes entre les propostes més nouvingudes. Aliances que a l’igual que vosaltres, evolucionen amb el temps, adaptant-se a les tendències més IN.

Aquest any ens sorprenen nous dissenys, estils, materials i composicions que seduirán a parelles com vosaltres.  Les aliances més actuals s’elaboren en or blanc o groc, en versió mate i en línies rectes, minimalistes i amb un extra d’originalitat. Adquireix protagonisme l’aliança que combina l’or en dos o tres colors, o les aliances que es componen de tres anells intercalats en els tres ors. També trobem aliances iguals però amb detalls diferencials, com per exemple un brillant aplicat a l’aliança femenina.

Les més actuals, les aliances amb l’impremta digital, inscripcions personalitzades i carregades de significat. Un encert segur per a les parelles ZEN i fins i tot supersticioses.

Els seguents exemplars, de Taller 925, Jud Joies, Anhel Joier Taller i Claudia Llop.

Algunes parelles busquen aliances totalment diferents. Són inconformistes i bohèmis, volen que les seves aliances siguin peces totalment úniques, personalitzades i fetes a mida segons els seus gustos, estil i filosofia de vida. D’altres simplement no troben la joia perfecta en cap botiga perquè tenen una personalitat extravagant i una vida interior inquieta. La seva ment navega per les profunditats més amagades d’un mar de pensaments, emocions i principis personals d’alló més singulars.

Pels més exigents, per a parelles amb personalitat meticulosa, d’idees fixes, amants de lo diferent, lo autèntic i que sempre neden a contracorrent, l’opció ideal serà que un artesà dissenyi i elabori aliances segons els desitjos personals de la parella. Inclús si tens l’ intenció de transformar una joia antiga o familiar en aliança, podràs fer-ho realitat si acudeixes a un taller artesanal de joieria.

Perquè et facis una idea, et presentem alguns models únics elaborats pels millors artesans. Marta CampoyAntentas Joiers i Joieria Fusió signen les següents peces.

A l’hora de triar les teves aliances, dedica-li tot el temps necessari. Les aliances seran el vostre record etern. Serà un petit gran element que us farà reviure el vostre dia més especial en infinitat de moments. No ho dubtis: Busca i remena tant com puguis. Tria les que siguin un fidel réflex de les vostres personalitats, d’alló que us fa tan peculiars i especials i que us defineix com a persones i com a parella única. Tria les que t’enamorin, les que et parlin d’amor, d’il·lusió, de compromís i de felicitat plena. Si no la trobes, deixa que les mans més expertes te les facin al teu gust. Ja pots començar!

JOIERIES RECOMANADES:

Taller 925

Girona

Jud Espai de Joies

Reus

Anhel Taller Joieria

Igualada

Joieria Rafa 

Granollers

Àmbar Joiers

Sant Cugat del Vallès

JOIERIA FUSIÓ

Altafulla

Claudia Llop Poetic Jewelry

Tàrrega

Joieria Copèrnic 

Manresa

Marta Campoy Taller Joieria

Mataró

Iñaki Salom Joies

Barcelona

Antentas Joier

Vic