Tic tac, tic tac! S’acosta un dels moments més especials per tu, escollir les joies pel teu casament!  De models n’hi ha per triar i remenar!

Per fer-te la cerca fàcil, des de Tot Nuvis hem seleccionat les millors joieries a la província de Girona on trobar la teva joia tan desitjada. Or blanc, combinats amb brillants, acer… Un munt d’estils, textures i colors per a tu. Quin prefereixes?


JOIERIA PLÀ


Les joies defineixen la teva personalitat, és important escollir l’adequada pel dia del teu casament. A Joieria Plà trobaràs dissenys únics i actuals perquè llueixis impecable el dia del teu casament. Una empresa familiar amb més de 80 anys seguint la tradició del món de la joieria i la rellotgeria. La seva botiga la trobaràs a Sant Feliu de Guíxols.

A la seva joieria, disposen d’una àmplia gamma d’aliances, anells de compromís i peces pel teu gran dia, tinguis l’estil que tinguis. L’equip de la Joieria Plà està format per professionals altament qualificats que estan permanentment buscant els millors productes i oferint els millors serveis als seus clients.

joieria pla totnuvis

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Rutlla 27 – 17220 Sant Feliu de Guíxols
Tel: 972 82 22 99

facebook totnuvis


JOIERIA FIONA


Les aliances del vostre casament seran l’únic record que portareu cada dia de la vostra vida, després del del vostre casament. Han de ser especials i completament al vostre gust. A Joieria Fiona, ubicada a L´Escala, hi trobaràs una bona mostra que et facilitarà l´elecció. En gran varietat d´estils per qualsevol estil de parella.

j.fiona

En el repertori d´aquesta botiga no hi faltaran exemplars tradicionals en or groc o blanc, dissenys més actuals en formes molt minimalistes i elaborades amb una combinació d´or blanc, groc i rosat. Per a  parelles més informals disposen de peces fetes amb plata.

Et recomanem que aprofitis per fer-te amb algunes peces precioses que aportin un toc únic al teu conjunt. Arracades, collarets , fermalls o braçalets. No sabràs per on començar. No cal dir que dins del seu repertori, podràs escollir el que millor s´adapti al teu pressupost. Fés-los una visita!

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Maranges 4 – 17130 L’Escala
Tel: 972 77 15 79

facebook totnuvis


MAR DE JOIES


La joia del teu casament és un segell d’amor etern que perdurarà al llarg del temps. Per això, és important escollir bé la joia que et representi. A Mar de Joies són conscients de la importància d’aquesta elecció. Hi trobaràs peces úniques i especials ideals pel teu gran dia.

La joieria està ubicada al nucli antic de Torroella de Montgrí. Disposen d’una col·lecció pròpia artesana a mida, amb arracades, solitaris, braçalets, penjolls, a joc. També, trobaràs joieria a la carta amb un ampli ventall de peces per triar. A Mar de joies és tot possible, s’adapten al vostre pressupost fent realitat el teu somni.

 

 

Si ho prefereixes, Mar de Joies posa al teu abast la botiga online Joyas de Acero on us ofereixen aliances d’acer online, una alternativa molt competitiva en comparació a la resta d’aliances més convencionals , 

A partir d’aquí, i amb aquests dos estils de joieria, existeixen múltiples combinacions. Un anell artesà per la núvia i el mateix en acer per aquells nuvis que no els agrada portar joies i que només les necessiten per al dia del seu casament. Res ha d’evitar portar l’aliança del teus somnis.

Tot és possible a Mar de Joies i Joyas de Acero!

 

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Costa i Hugas 3 – 17257 Torroella de Montgrí
Tel: 972 75 90 04

facebook totnuvis


JOIERIA ESTRELLA


L’aliança és el símbol d’amor que representa el compromís i l’unió d’una parella, una de les decisions més difícils de triar i un element imprescindible per un casament. És un record que formarà part de la teva vida per sempre. És molt important escollir bé la teva joieria, per això et presentem la Joieria Estrella, que t’ajudarà a decidir l’aliança perfecte.

 

Joieria Estrella situada a Blanes és una joieria de tota la vida. La seva pràctica en nuvis fa que trobis la joia ideal per qualsevol tipus de casament. El seu tracte pròxim, l’assessorament i l’atenció al client fa que la joieria Estrella sigui ideal per escollir el teu anell.

A la joieria hi trobaràs el que sempre has somiat, compta amb un ampli ventall de joies de gran qualitat; aliances, anells de compromís, braçalets, arracades i fins i tot rellotges. Disposa d’un taller propi per poder fer a mida qualsevol tipus de joia, tenint en compte sempre les teves necessitats, gustos i pressupost.

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Av. Els Pavos 40 – 17300 Blanes
Tel: 972 35 74 24

facebook totnuvis


JOIERIA RODRÍGUEZ COLL


Sempre has somiat amb l’anell del dia del teu casament i fins i tot tens al cap la idea del disseny que sempre has pensat. Un dels complements més importants de la teva vida, una joia d’un alt valor sentimental i un record per sempre. Si desitges que el teu somni es faci realitat, et presentem a Joieria Rodríguez.

Joieria Rodríguez és la joieria més antiga de platja d’Aro, durant molts anys han estat fent feliç a moltes parelles. Conscients de la importància que té triar les aliances d’un casament, la joieria a posat a disposició dels nuvis una aplicació informàtica perquè dissenys l’anell al teu gust. D’aquesta forma podràs triar amb temps i tranquil·litat el metall, el color, els diamants, el gruix i el preu estimat còmodament des de casa.

 

La joieria Rodríguez ofereix un tracte i una atenció impecable, us donaran les indicacions necessàries per a l’aplicació informàtica tantes vegades com faci falta. Rebreu el millor assessorament sense cap tipus de pressa ni pressió, sempre pensant en el millor per a vosaltres.

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Galeries Neptuno 26 – 17250 Platja d’Aro
Tel:972 81 89 26

facebook totnuvis


JOIERIA SANDRA ROURA


L’anell de compromís representa l’amor que sents per la teva parella, és un record que ha de perdurar per tota la vida i un dels regals més esperats. Hi ha un munt d’anells i això fa que la seva elecció sigui encara més difícil de decidir. Et presentem a Joieria Sandra Roura, una dissenyadora que et posarà més fàcil la tria de la teva elecció.

A l’Alt Empordà, hi trobem la Joieria Sandra Roura, Una dissenyadora de joies que disposa d’un taller – botiga desde 2004 a Peralada. Destaca per oferir un estil propi,  amb molta personalitat. Tots els seus dissenys destil-len passió per l’Empordà i això es nota en cada peça que dissenya i crea.  

Sempre al dia en les  últimes tendències del mercat té la capacitat de transmetre energia, emoció i elegància en cada joia, amb una única finalitat; que cada parella de nuvis se senti única, còmode i elegant. A més, és una gran professional en el camp del modelatge en cera on destaca en l’elaboració artesanalment de peces orgàniques i diminutes.

 

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Av. Principal Perelada 5 – 17491 Perelada
Tel: 972 53 86 32

facebook totnuvis