…Fa mesos que va arribar el teu gran dia. I encara et venen records d’alguns instants viscuts durant la celebració. L’entrada a l’església on eres el centre d’atenció, la mirada del teu xicot, l’esclat d’arròs just sortir de l’església, els petons, abraçades i felicitacions… Un munt de sentiments i sensacions indescriptibles que encara et deixen aclaparada. 

Arribes a casa i comences a fullejar l’àlbum del teu casament. I descobreixes detalls i instants dels que no eres conscient el dia de la teva boda. Un flaix de somriures de complicitat, amor i satisfacció esclata davant teu. Imatges que perduraran a través de les imatges la resta de la teva vida…
hola andrea home photo tontuvis

Perquè tots aquests moments siguin possibles és imprescindible trobar el professional que immortalitzi i narri tots els moments d’aquest dia tan especial.

Et presentem Andrea Home Photo, tractaments de cinema pel teu moment de pel·lícula. L’encarregada de fer possible aquest gran projecte és l’Andrea Gaspar, una cineasta i narradora d’històries llicenciada en Cinema i Audiovisuals a l’Escac. Amb una visió de treball diferent, particular i professional.

andrea home photo totnuvis

Per ella, una imatge sí que val més que mil paraules. Dota la imatge amb un toc distintiu, fragments de vida plasmats en imatges. Serà capaç d’immortalitzar el dia més important de la teva vida. Perquè les imatges són trossets de memòria, instants, moments determinants de la vida. Al cap i a la fi, són un cúmul de records, plens de vivències i situacions.

andrea home photo totnuvis

andrea home photo totnuvis

Amb la càmera, explicarà una nova història, la teva història a través de la fotografia d’autor amb un estil cinematogràfic definit. l’Andrea cuidarà cada detall, traurà tota l’essència del dia del teu casament amb un reportatge d’altíssima qualitat on el bon gust, la passió, l’experiència i l’originalitat es veu reflectit en els seus projectes. Una explosió d’emocions, sensacions i sentiments narrades a través de les imatges. Moments únics que només succeeixen un cop a la vida.

andrea home photo totnuvis

andrea home photo totnuvis
Els serveix que ofereix són: Fotografia i Vídeo. Preboda i postboda. Imatges editades en HD, àlbums digitals i blu-ray o DVD amb totes ls fotografies y photocall.

Disposa de pack de boda que inclou: Més de 500 imatges seleccionades i editades una a una en color i blanc i negre en HD, imprimibles en qualsevol mida. Vídeo presentació de diapositives amb la millor música i fotografies. Galeria privada on-line on podràs compartir fàcilment les fotografies. Pòster de cine personalitzat de 100×70. Desplaçament a més de 90 km d’Altafulla. Es pot complementar amb: Sessió preboda i post boda, amb desplaçament fins a 90 km inclòs. Photobooth. Books a mida amb proveïdors exclusius (Couture Book, Jorgesen, Floricolor).

L’estudi d’Andrea Home Photo està ubicat en Altafulla, però dóna servei a tot Catalunya. Demana cita trucant al: 655 533 169 o través de: hola@holaandrea.com.

Visita el seu web i el seu Facebook.