Ens els darrers temps, ha crecut de forma imparable tot el que té relació amb l’autoajuda i creixement personal.

Aquí teniu una relació de llibres:

Les ulleres de la felicitat

Rafael Santandreu

Les infal·libles solucions de Rafael Santandreu per superar els complexos i els problemes que dificulten i amarguen la vida de tantes persones.

Està especialitzat en ajudar a les persones a desenvolupar la seva fortalesa emocional. A través del seu mètode, milers de persones han aconseguit perdre les seves pors de forma permanent.

Si creus en mi, et sorprendré

Anna Vives i Francesc Miralles

Primer llibre de la dissenyadora tipogràfica amb Síndrome de Down i treballadora de la Fundació Itinerarium Anna Vives, que ha comptat amb la col·laboració de Francesc Miralles per escriure-ho.

El relat explica de forma senzilla i amena la història de superació de l’Anna, la tercera d’un part de trigèmins.

L’art d’amargar-se la vida

Paul Watzlawick

L’art d’amargar-la vida, best-seller perenne des de la seva primera publicació el 1983, va suposar el reconeixement internacional de Paul Watzlawick. És possible que el lector trobi en aquesta paròdia de l’autoajuda alguna cosa de si mateix, el seu propi estil de convertir la quotidianitat en insuportable i el trivial en desmesurat; al mateix temps, l’obra de proporcionar al terapeuta un valuós material.

Una motxilla per l’univers

Elsa Punset

Quant ha de durar una abraçada? De què serveix plorar? Què podem fer per canviar la nostra sort? Té algun propòsit l’enamorament? I per què és tan inevitable el desamor? Com aprenem a tenir por? ¿A partir de quina edat comencem a mentir? Per què sentim enveja? Quants amics necessitem per ser feliços? Podem evitar estressar sense necessitat?

Una guia indispensable per entendre els altres i manejar-se amb èxit en l’univers de les emocions.

Els homes son de Mart i les dones de Venus

John Gray

Homes i dones semblen procedir de diferents planetes. Són biològicament semblants, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic; però els seus codis de comportament, el seu idioma (el que volen expressar amb les seves paraules) i els seus valors existencials són diferents.

Per molt que no vulgui reconèixer-se, aquest fet és el més rellevant -lògicament, mentre existeixi amor- de la vida en parella.

El regal de la comunicació

Sebastià Serrano

El regal de la comunicació és molt més que un llibre, constitueix una reflexió lúcida i original sobre les maneres que tenim de comunicar-nos, però suposa també una eina fonamental per aprendre a escoltar els altres, dominar les emocions, observar el món que ens envolta i descobrir valors tan essencials com la lleialtat, el respecte, la confiança o l’amistat.