Si et cases però no saps per on començar, us presentem Blau Verd Events. Una empresa dedicada a l’organització integral d’esdeveniments.

Organitzar i preparar un casament no és feina fàcil suposa una presa de decisions constants i una gestió interminable amb els diferents proveïdors i serveis perquè tot estigui perfecte i d’això en sap molt bé l’Ingrid, la fundadora, propietària i l’ànima de Blau Verd Events.

Dedicació, entrega, passió i experiència són les quatre paraules que donen forma a la trajectòria de l’Ingrid amb Blau Verd Events. Més d’una dècada en el món dels esdeveniments l’avalen. Comenceu a gaudir de l’organització del vostre casament des del primer moment, un dia com aquest, serà únic i irrepetible.

Blau Verd events totnuvis

Blau verd events

El seu equip de professionals altament qualificats seran els vostres aliats. Rebreu una atenció propera i familiar. A l’equip els hi agrada conèixer personalment els nuvis, per ells, cada parella és única i es mereix un tracte diferent i exclusiu. Us assessoraranmostraran les diferents propostes a partir de les seves idees i suggeriments. S’ocuparan de coordinar i planificar la temàtica final. Junts aconseguireu fer realitat el casament dels vostres somnis, tal com us l’havíeu imaginat gràcies a la seva complicitat i altes dosis de creativitat i bon gust.

Blau Verd events totnuvis

Blau Verd events totnuvis

Des de la fase inicial de la planificació de l’esdeveniment fins a finalitzar l’acte, s’encarregaran de tenir-ho tot enllestit perquè el vostre dia sigui un èxit inoblidable. No tenen limitació respecte al nombre de convidats. A més a més, tots els casaments que realitzen són a mida, s’adapten a qualsevol tipus de cerimònia tan civil, religioses, simbòlica, temàtica, aire lliure i ecològica.

Disposen d’un munt de proveïdors i col·laboradors de qualitat. Els serveis que ofereixen són: CerimòniaLocalització: Des de castells i palauets fins a masies o llocs singulars). Restauració: Càtering, hotels, restaurants… Les últimes tendències en decoració, il·luminació i ornamenta. Ambientació: Equip tècnic audiovisual, so, música, fotografia i vúdeo… Entre d’altres serveis com: Allotjament per convidats, invitacions, targeteria, detalls, llistes de noces, lloguer de cotxes, viatges de noces, estilisme per nuvis i acompanyants, maquillatge, perruqueria, coordinació de casament i assistència durant tota la celebració.

Blau Verd events totnuvis

Blau Verd events totnuvis

blau verd events totnuvisGaudireu d’un ampli ventall d’opcions i propostes per ambientar i donar un toc exclusiu i vostre en aquest meravellós dia. Dissenyaran el vostre casament adaptant-se a les vostres necessitats i pressupost. Treballaran amb un objectiu comú crear instants incomparables perquè els compartiu amb els vostres éssers estimats. Qualsevol idea i proposta que creieu impossible l’Ingrid la farà factible.

Inicieu un nou camí ple de preparatius, dedicació i implicació de la mà de Blau Verd Events, no patiu per res. Des del primer moment fins a l’últim segon de la celebració us acompanyaran perquè el vostre enllaç sigui tot un èxit.

Visiteu el seu web i el seu Facebook i demaneu cita prèvia!

Telèfons: 977 652 662 / 649 322 832

E-mail:info@blauverdevents.com