En mig del Montseny es troba Can Marlet, una espectacular Masia amb molt d’encant, confort, elegància i exclusivitat. Un espai exclusiu i ideal per celebrar el vostre enllaç.

Disposen de dos salons amb diferents capacitats ben equipats tecnològicament i acondicionats, on tindreu l’opció d’escollir el que més s’adapti a les vostres necessitats. El salo Terrassa es un espectacular salo de marbre blanc i amb vistes panoràmiques a l’exterior on gaudireu d’un entorn lluminós i elegant. Permet la capacitat de 130 comensals.

Per un altre banda, Saló Boda Garden una infraestructura moderna decorada amb un gran vel, dissenyada per gaudir d’unes espectacular vistes. Permet la capacitat de 270 convidats. A més a més, disposen d’un espectacular jardí amb una extensió de mes de 9 hectàrees de terreny on podreu gaudir i degustar els exquisits aperitius. D’una carpa on celebrar cerimònies civils i si voleu una cerimònia religiosa trobareu a 200 metres de la Masia la Ermita Romànica de Sant Martí de Riells.

També, ofereixen servei de allotjament pels nuvis a la Suite de regal i de cuina pròpia amb productes de la terra però amb tocs moderns, una gastronomia deliciosa que us sorprendrà!

Descobriu tots els seus serveis en el seu web o trucant al telèfon:902 200 708 – 689 02 75 49.

can marlet

can marlet

can marlet