Si vols celebrar un casament de somni al bell mig de l’Empordà, a Sant Sadurní de l’Heura, allà on comença el massís de Les Gavarres,i en una preciosa finca datada l’any 1722, Can Mateu de la Creu és l’espai idoni per fer realitat la gran festa del vostre casament.

La Masia, fins al segle XX va ser habitada i utilitzada per a feines del camp. Posteriorment, i als anys 80, va ser rehabilitada per ser utilitzada com a segona residència. Aquesta transformació, tant de la casa com dels seus exteriors, la convertiren en el que és avui en dia. Un espai únic a l’Empordà, on celebrar casaments exclusius, carregats de l’encant i el glamur que el vostre casament mereix. Impressionant!

L’Entorn natural de  Can Mateu de la Creuentre mar i muntanya, t’ofereix unes vistes espectaculars, i una sensació màgica i captivadora,  que romandrà a la vostra memòria i a la dels vostres convidats per sempre més. Casaments bonics, únics i molt especials que formen part de la història d’aquesta gran Masia.

A més a més, a la Masia, hi trobareu totes les comoditats necessàries perquè el teu casament sigui com te l’havies imaginat.

El seu equip de professionals s’encarregaran de cada detall, per mínim que sigui. Posant tota la seva passió i professionalitat, per aconseguir el resultat dels teus somnis. Un casament de conte,  que s’adaptarà a les teves necessitats i propostes, tant pel que fa a la decoració d’espais, buscar proveïdors,  fins a la coordinació i timing el dia del teu casament.

Can Mateu de la Creu disposa d’un càtering i de cuina pròpia, adaptant-se a les teves necessitats i amb la possibilitat d’un menú exquisit! Fins i tot,  ofereix menús especials per a celíacs, vegans, vegetarians, o dietes especials. Diferents propostes adaptades a vosaltres i els vostres convidats.
La Masia té la capacitat d’acollir fins a 350 persones, les instal·lacions seran exclusivament per vosaltres i sense limitació horària.  És a dir, només celebren un esdeveniment al dia. El vostre. Fantàstic!

Si cerques un espai molt especial en un entorn privilegiat com és l’Empordà, envoltat de natura, i cuidat fins al mínim detall, Can Mateu de la Creu, serà la teva millor elecció i la nostra recomanació perquè el teu casament esdevingui una festa inoblidable.