Els nuvis de Tot Nuvis

Avui tenim el privilegi de presentar-vos l’entrevista que amablement ens han contestat la Sonia i en Jordi, una encantadora parella  que es van casar fa poc.

No us perdeu la història d’un casament autèntic explicat directament pels protagonistes de l’esdeveniment

Esperem que si esteu a prop de casar-vos, us sigui de profit!

DSCF0380     

 

1-  Explique’ns una miqueta la vostra història com a parella, com us vau conèixer i com us vau comprometre?

La nostra història com a parella va començar fa 9 anys. Ens vam conèixer a l’institut jo feia batxillerat i ell un cicle formatiu. Un amic va fer que ens coneguéssim, que comencéssim a parlar i a quedar, i al cap d’uns mesos vam començar la nostra relació.

DSCF0495


2- Quan vau decidir que us casàveu, amb quan de temps ho vau organitzar? Que va ser el primer en què veu pensar i per on vau començar a organitzar el casament?

Ens vam comprometre a finals d’agost de l’any passat (2013), va ser una decisió conjunta, ho vam decidir tots dos. Al decidir-ho conjuntament no vaig tenir anell, però al setembre que es el meu sant, me’l va regalar, va ser un regal que no m’esperava i que em va fer moltíssima il·lusió.

Ho vam organitzar amb 7 mesos. El primer que vam organitzar va ser el nombre de convidats que volíem i seguidament vam buscar el lloc pel convit. Després ja va anar vinguen tota la resta.

DSCF0413
3- Amb què vau gaudir més durant l’organització? I que us va fer patir més nervis?

Amb el què vam gaudir més va ser amb la sessió fotogràfica que ens va fer el fotògraf per les invitacions, d’aquesta manera ja havíem trencat el gel i el dia del casament no pensàvem amb les càmeres.

El que ens va fer passar més nervis va ser el mossèn, ja que n’havíem escollit un que a un mes  del casament ens va dir que no ens podia casar. Ens vam haver d’espavilar i buscar-ne un altre a més córrer.

 

DSCF1416

 

4- Escollir el vestit de núvia és un tema importantíssim…. Amb qui veu anar acompanyades per escollir-lo i que és el que et va fer decantar per aquest model?

DSCF0375

Per escollir el vestit de núvia vaig anar acompanyada de la meva mare, la meva germana i la meva padrina.

De seguida ho vaig tenir clar, va ser el tercer que em vaig emprovar. El que em va fer decantar per aquest model va ser la comoditat de la tira, ja que si el triava “palabra de honor”, sabia que estaria tot el casament pendent d’anar-me’l tirant amunt. El model triar va ser Nick de la col·lecció “Alma novia”.

És molt importat els consells que et donen les persones que t’hi acompanyen però encara ho és més ser sincera amb tu mateixa, no estar gens nerviosa perquè segur que en trobes un que t’agradi, pots tardaràs més o menys, però sempre l’acabes trobant.

Jo aconsellaria a les futures núvies anar a buscar el vestit amb poca gent i amb persones que et coneguin molt bé per aconsellar-te, encara que al final siguis tu la que prenguis la decisió final.
5- Les flors… Quin tipus de ram de núvia vas escollir [si és que vas dur, clar : )]? I quina va ser la decoració que va ambientar el vostre casament? (El vas fer tu, una empresa, el mateix lloc…?)

El meu ram de núvia i tota la decoració ambiental del casament se’n va encarregar la mateixa florista.

El ram era amb flor de núvia i orquídia blanca, era un ram molt senzill, però reflectia la meva personalitat. La resta de decoració girava en aquest sentit, poms de flor de núvia als bancs de l’església, al cotxe, a la taula del restaurant, a les solapes del nuvi i dels familiars, a les paneres de l’arrós i els pètals…, i a l’altar un centre d’orquídies blanques i dos voles penjades d’heura i orquídia blanca.

DSCF1313
6- Quin tipus de celebració vau escollir i on la vau fer?

(Mati, tarda… dia, mes…. Lloc, restaurant, menú… podeu explicar-nos el que vulgueu).

Vam escollir una celebració religiosa al matí (12:30) i la vam fer a una ermita molt petita del nostre poble.

El convit el vam fer a un restaurant de la zona, on ens van atendre i tractar magníficament (L’Arcada de Fares), el recomanaríem a tothom que fes un casament petit i íntim.

 

DSCF1578

 

7- A qui vau recórrer per a fer les fotografies del casament?

(Un amic o conegut, un professional, càmeres d’un sol ús…)

Per fer les fotografies i el vídeo vam recórrer a un professional (Estudi 86, d’Olot).
8- Quina anècdota del dia del casament va ser la que més us va agradar i/o quin va ser per a vosaltres el moment més emotiu?

Al ser una casament només familiar, va ser tot molt emotiu tot, ens van fer emocionar molt els escrits i versos que ens havien preparat, però sobretot ens va emocionar molt l’entrada de la núvia a l’església!

DSCF0533
9- Quin consell donaríeu a aquella parella de nuvis que planeja casar-se?

El millor consell que els hi podríem donar és que siguin ells mateixos, que no es posin GENS nerviosos perquè una cosa que portes tans mesos treballant-hi no pot sortir malament de cap manera, i que disfrutin al màxim de cada segon d’aquell dia perquè és magnífic i inoblidable!!!

——————————————————————————————

Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Segur que molts nuvis aprofitaràn aquests consells 🙂