Envoltat de prats i muntanyes plenes d’alzines i rouredes, enmig d’un entorn natural i rústic es troba el Mas Gircós, una espectacular masia del segle XVII situada a la localitat de Sant Ferriol. Un espai idíl·lic a  la Garrotxa a pocs minuts de la vila medieval de Besalú.

Des de Tot Nuvis us presentem una opció alternativa per celebrar el vostre casament! Una de les últimes tendències del sector, les Wedding Weekend o millor dit, una boda de cap de setmana envoltada de natura. Un nou concepte que podeu trobar a la Masia Mas Gircós. Una bona manera de gaudir com déu mana, al màxim del vostre enllaç amb els amics i els familiars més propers.

Mas Gircos2Alhora d’organitzar el vostre casament, l’equip d’Alba Casaments s’encarreguen d’oferir-vos un servei personalitzat i a mida segons les vostres necessitats. Amb cuina pròpia, tradicional i mediterrània, gaudireu d’una gastronomia de màxima qualitat amb productes de proximitat especialment els de la Garrotxa.

La masia ofereix cerimònia religiosa, decoració ambiental i floral, servei de wedding planner, música, floristeria, barra lliure, servei de cangur durant el casament i els millors proveïdors per escollir per la fotografia i vídeo… 

Mas Gircós4

Una de les característiques més destacades de la masia, és que pot acollir als vostres convidats durant la celebració. Poden instal·lar-se el dia anterior al casament i descansar l’endemà de la celebració. Disposen d’una capacitat per allotjament de 100-120 persones i pel banquet, mínim 100 convidats fins a 250 assistents durant la temporada alta de maig a setembre.

A la Masia Mas Gircós hi trobareu diferents espais dins d’un mateix entorn per celebrar el vostre enllaç. Una àmplia terrassa enjardinada molt suggerent per fer els aperitius o per sopar sota de les moreres. A l’era, o sota les branques d’una gran alzina on sopareu amb les espectaculars vistes d’una posta de sol. Finalment, una gran carpa completa pel pla B, pel banquet o celebrar la festa.

A continuació us expliquem tots els espais detalladament. No us ho perdeu!

El Museu

Un espai perfecte per celebrar la cerimònia. L’orientació i col·locació de l’altar i les cadires pot variar depenent del nombre de convidats i de les vostres preferències. Els vespres de tardor, són especials. Els convidats poden gaudir de la intensitat de colors vermells i verds extraordinaris amb el sol ponent-se.

El Museu mas gircós

En aquest espai es troba el Banc sobre el museu: On els convidats podran seure i contemplar la bellesa del paisatge.

Les Moreres

Quan arriba el bon temps, a qui no li ve de gust seure sota l’ombra d’un arbre i gaudir del paisatge? Sota les Moreres, convida a celebrar el banquet amb taules rodones o allargades i amb els últims raigs del sol de la vesprada.

MasGircosMoreres

Les moderes mas gircos

També és un espai idoni per l’aperitiu en plè estiu o si celebreu la cerimònia al museu. Sopar amb la llum de les bombetes crea una atmosfera campestre i mediterrània que, de ben segur, acompanyarà d’una manera animada la celebració.

Les Moreres nit

L’Alzina

Sota l’espectacular alzina protegits per les seves immenses branques, es crea un racó d’encís perquè la vostra cerimònia civil sigui molt especial. També, teniu la possibilitat de gaudir d’un fantàstic aperitiu o del banquet. Quan el sol marxa, no n’hi ha pressa, l’espai es transforma en una relaxada zona de chill out ambientada amb coixins i bancs.

Alzina Mas Gircos

Mas gircos alzina

L’Era

Un espai perfecte per fer l’aperitiu amb vistes a les serres del parc natural. On els convidats gaudiran d’unes magnífiques vistes. Sota les estrelles, també podreu gaudir d’una espectacular atmosfera, tenint d’una banda la gran alzina, i de l’altre, la façana il·luminada de l’antiga masia.

L'Era Mas Gircós

La Carpa

Si cerques espai on tinguis un pla B garantint o d’un espai tancat. La Carpa és la millor elecció amb capacitat per a 170 persones. Després del banquet l’espai es converteix en la zona de festa amb barra lliure i una bona ambientació. Sempre teniu la disponibilitat d’aquest espai.

La Carpa Mas Gircós

Una opció més reduïda pel ball és a la Sala de Fusta. Per casaments més petits, gaudireu d’un ambient molt particular pel seu terra de fusta antiga i les robustes parets de pedra.

Racons de la masia

El Carreró: En mig dels dos edificis de la masia es troba un curiós carreró empedrat. Un petit racó medieval on tothom s’hi voldrà fotografiar. 😉

CARRERÓ

La Taula Rodona: Un discret racó il·luminat a la llum de les espelmes per compartir moments del cap de setmana amb els amics i els familiars.

El Banc i la Jardinera: Pel Mas Gircós és el racó més especial de tota la masia. Durant el dia, els fotògrafs en poden treure un bon profit d’aquest racó. A la nit, amb la llum de les espelmes, esdevé un racó molt especial.

espaimasgircos8

L’entrada de la Casa Gran: Trobareu una antiga porta de fusta amb més de 300 anys d’antiguitat amb molta història. Entrada casa mas gircós

Zones de desconnexió

El Saló

Un bon indret per confidències com diuen ells mateixos. Un magnífic saló amb una gran llar de focs que convida als assistents que s’allotgen a la masia a gaudir d’una bona vetllada durant els tres dies de casament.
llardefoc mas gircós

La Suite

La suite dels nuvis, un ampli espai amb terra i sostre de fusta amb total intimitat. Durant els tres dies d’estada és un bon lloc per rebre la visita dels convidats.

suite cassements

La Piscina

Durant els tres dies d’estança a la masia, trobareu moments per gaudir de la zona de la piscina. Un indret perfecte per refrescar-se abans del casament o reviure després els instants del casament amb bona companyia

piscina mas gircos

Un espai pel descans ple de llegendes – El Clar del Bosc

Dins de l’espectacular bosc es troba un ampli espai pels convidats proper a les tranquil·les aigües de l’estany de Banyoles on hi ha un munt de llegendes de fades anomenades goges que hi habitaven.

El clar del bosc

Les instal·lacions permeten l’allotjament dels convidats el dia anterior i l’endemà després del casament. A més, a més, ofereix la possibilitat d’aprofitar l’ocasió per fer activitats entre tots els assistents. Compartint moments, participant i divertint-se perquè el dia del vostre casament sigui inoblidable.

Descobreix els espais del Clar del Bosc.

Deixeu-vos portar pels seus racons plens d’història de la Masia Mas Gircós. Inspireu-vos amb l’essència dels seus paratges. Endinseu-vos en el seu encant i gaudiu d’un fantàstic casament de cap de setmana amb tots els vostres éssers estimats.

Visiteu el seu web i el seu Facebook i feu la vostra reserva!

Mas Gircós s/n – 17850 Sant Ferriol

Tel: 972 59 05 07 – 670 516 030