Un any més, donem la benvinguda a la tardor, una de les estacions més romàntiques i bucòliques de l’any. Una estació molt especial perfecta per celebrar un casament. Plena de contrastos on predominen les tonalitats grogues, ocres, marrons i taronges. I si hi ha alguna cosa que ens fascina són els casaments en aquesta época de l’any.

Si teniu clar que aquesta és la vostra estació com si esteu dubtant us donem un seguit d’idees i tendències florals en rams, corones, decoració de la cerimonia i del banquet  i els establiments on ho faràn realitat el casament dels vostres somnis.

Josep M. Ventura Floristeria i Flowercap

Josep M. Ventura Floristeria i Flowercap

Flors Deli

Flors Deli

Els casaments de tardor tenen molts avantatges, per exemple, els costos de contractació de proveïdors són menors perquè la temporada de setembre a desembre és considerada temporada mitja-baixa, per altra banda, la calor asfixiants dels mesos d’estiu desapareix. I que dir de la seva varietat de peces decoratives perfectes com les fulles seques i elements de fusta, troncs, pinyes, carabasses, pomes jugant amb bombetes i espelmes creant un ambient càlid i acollidor.

RG Events & Weddings

RG Events & Weddings

La Floreria

La Floreria

El Taller de Kitina

El Taller de Kitina

Un dels elements decoratius que vesteix les tardes i nits de tardor són les guirnaldes de fulles d’oliveres, llorer o magnòlies combinades amb fruita i flors de temporada a les taules. Si voleu donar un toc d’allò més especial i romàntic decora les cadires dels nuvis. 

Una època de l’any perfecte per celebrar un casament romàntic on la varietat cromàtica paisatgística deixa una estampa en el record inoblidable. La decoració floral te un paper fonamental per donar aquell toc tant característic vostre mantenint l’ambient tardorenc.

ON TROBAR-LOS:

LA FLORERIA

Barcelona

VIVERS ERNEST 

Lliçà d’Amunt

FLOWERCAP

Premià de Dalt

EL TALLER DE LA KITINA

Sabadell

JOSEP M. VENTURA FLORISTA

Badalona

LA FLORISTERIA LA BISBAL

La Bisbal d’Empordà

L’ART FLORAL LAIA GARROSET

Palamós

FLORS DELI

Lleida

FLORISTERIA L’ARREL 

Alcanar

RG EVENTS & WEDDINGS

Sant Feliu de Guíxols