Casar-se a la tardor està de moda. Vestits de núvia de màniga francesa i teixits càlids. Un entorn rústic o fins i tot urbà, i decorat en tonalitats taronges, vermelles, ocres i marrons. Flors fresques i seques. Pomes, pinyes i tota mena d’elements en fusta són els grans protagonistes en aquesta estació de l’any.

Si has decidit casar-te a la tardor, sense dubte aquest post és per tu. Et presentem les tendències en decoració floral 2018. Un esclat de colors, aromes i textures sorprenents que no et deixarà indiferent. No t’ho perdis!

vivers ernest

Imatge: Vivers Ernest

“Una aposta pels casaments monocromàtics”

Una tendència que arriba amb molta força et proposa escollir un sol color floral temàtic i protagonista per aconseguir un efecte impactant. Els colors més in, el sípia, el vermell tint, alguna tonalitat pastel, el cafè… Però sobretot, el daurat, aplicat també a la coberteria, omplint així tot l’espai nupcial, taules incloses, del color més majestuós.

En bodes monocromàtiques seguim observant, tot i que amb menys freqüència, el Total White i el Total Green. Moltes parelles es decanten per un concepte modificat d’aquesta tendència. Trien una combinació bicromàtica de blanc o verd amb un sol color floral de tardor, principalment el taronja. Bonic i innovador.

lilart flors

Imatges: Lilart Flors

“flors de tardor, fruites i fusta per a una boda campestre”

A la tardor els casaments s’omplen de meravelloses combinacions de flors de temporada, amb fruites fresques, cistellets i complements de fusta. Tot harmoniosament conjuntat per a un efecte rústic sense precedents.

la floreria

Imatges: La Floreria

Les flors silvestres i aromàtiques, com la lavanda, el romaní i l’eucaliptus, s’uneixen a flors rosades i d’altres més atípiques com les peònies i les dàlies. Perfumen l’espai nupcial amb aromes seductors i d’allò més sorprenents. Ideal per a una boda vintage i campestre.

ventura

Imatges: Jardineraia Ventura i La Floreria

“influència exòtica, colors i aromes sorprenents”

Si una de les teves passions és viatjar, tu i la teva parella sou uns enamorats de les cultures diferents i exòtiques, podràs convertir la teva boda en un esdeveniment que us traslladarà directament a un món llunyà, amb un entorn únic i somiat. Està de moda la decoració floral d’influència asiàtica i africana.

camelia-marti-florentium

 

Imatges: Camèlia Flors , Floristeria Martí, Florentium

Amb les seves característiques espècies, colors i olors, formen conjunts de tonalitats més contingudes, discretes i pastels en la seva versió asiàtica. Tanmateix, dibuixen escenaris de colors molt vius i alegres com el fúcsia, el groc, el blau i el vermell que reflecteixen l’alegría del continent africà. Espectacular!

elles + jardinets

Imatges: Floristeria Elles i el Jardinet de la Plana

“Simplicitat i naturalitat captivadores”

Un estil que s’imposa amb més força que mai és el minimalisme. Apareix en totes les seves versions i aplicat tant a la decoració de l’espai com al ram de núvia i els petits accessoris que decoren els plats i les taules. Rams de núvia que més que un ram es descriuen com una sola branca, verda amb algunes fulles. També descobrim el ram que mostra una barreja de branques i fulles silvestres com recent collides del bosc.

L’espai de cerimònia i celebració és reflex de la natura més espontània, en estat pur i sense complicacions.

arrel + vivaldi

Imatges: Floristeria L’ Arrel i Floristeria Vivaldi

Un altre estil molt actual, el ram que es compon d’una sola flor, que ha de ser gran, simbòlica i adoptar un significat molt especial per a la núvia.  Una manera molt original d’expressar-te sense necessitat de paraules en el teu gran dia.

flors per tu

 

Imatges: Flors per Tu i Jardineria Ventura

“Les corones, mentre més grans, millor!”

Una proposta també molt actual consisteix en rams i corones grans i estratègicament desestructurats. Tot formant combinacions de colors i textures mai vistes. Semblen impossibles però aconsegueixen convèncer, conquerir i enamorar. Una alternativa casual i bohèmia per a les núvies més juvenils, naturals i despreocupades.

arrel + camelia

Imatges: Floristeria L’Arrel i Camèlia Flors

De la mateixa manera que rams, corones i espais mostren una decoració floral d’aspecte improvisat però encisador, els detalls florals del cotxe nupcial segueixen la mateixa línia. Fulles i flors de tardor que es combinen aleatòriament, aconseguint així un resultat fascinant. Tot i així, també trobem una tendència oposada que està guanyant terreny. Rams i corones en formes i colors mai vistos. Innovació extrema i originalitat màxima!

myosotis + vivaldi

Per a la teva boda en aquesta estació de l’any, tria un estil actual i adapta’l al teu gust i personalitat. Aprofita per expressar-te mitjançant un llenguatge floral que tu mateixa has creat pel teu dia més especial. Omple el teu casament de colors, fragàncies i textures que reflecteixin els teus sentiments, emocions i pensaments. Omple el teu casament de flors de tardor!

 

 

 

 

Floristeries recomanades en el reportatge:

Flors per a Tu

Sabadell (Barcelona)

Josep M. Ventura Florista

Badalona (Barcelona)

La Floreria 

Barcelona (Barcelona)

Floristeria Elles

Vic (Barcelona)

Vivers Ernest

Lliçà d’Amunt (Barcelona)

Lilart Flors

Barcelona (Barcelona)

El Jardinet de la Plana 

Manlleu (Barcelona)

Florentium Art Floral

Manresa (Barcelona)

Floristeria L’Arrel

Alcanar (Tarragona)

Floristeria Martí

Figueres (Girona)

Floristeria Vivaldi 

Torroella de Montgrí (Girona)

Flors La Camelia

Blanes / Lloret de Mar / Malgrat de Mar (Girona)

Myosotis Art Floral

Reus (Tarragona)