Si hi ha un indret amb molta història aquest és el Castell Jalpí, una finca senyorial a cavall entre els dos Arenys, que va formar part de la burgesia catalana durant el passat segle.

Actualment el regenta el grup Serhs que ho van restaurar i adaptar per a l’organització d’esdeveniments socials com, per exemple, els casaments. El Castell és un magnífic lloc on la màgia del dia es fa evident gràcies als seus fantàstics jardins i el seu llac on un el pot recórrer amb la mirada l’excelsa de la natura. El far, a més, és un signe d’identitat d’aquest espai que segur contribuirà a ser el conte de fades somniat pels nuvis.

Parlem amb els seus responsables sobre la visió empresarial i experiència en aquest sector…

castell jalpí totnuvis

Quins consells donaria als nuvis perquè el seu casaments fos perfecte?

El millor consell que els hi podem donar als nostres nuvis es que es deixin aconsellar per el nostre equip, nosaltres ens encarregarem de personalitzar el seu casament amb tot tipus de detalls per tal de que sigui un dia especial i únic.

Quines són les passes a seguir per fer una bona planificació d’un casament?

Primer de tot, els nuvis han de tenir molt clar quin tipus de celebració volen fer, en funció d’això, una vegada escollit l’espai ideal per a celebrar el casament tot surt rodat, nosaltres oferim un servei complert per tal de que els nuvis no s’hagin de preocupar per res, només del necessari.

Segons la seva experiència què és el que més preocupa als nuvis?

La gastronomia es el que més preocupa als nuvis, el dia del casament tot ha de sortir perfecte però es molt important que el producte que s’ofereix sigui de bona qualitat i tingui una bona presentació.

La meteorologia també es un tema que preocupa molt als nuvis, per això sempre s’ha de tenir un bon pla B.

Quines solucions els ofereixen?

Nosaltres som molt conscients de que oferim un servei de gran qualitat, per el que sempre tenim solucions adients a tots els “mals de caps”  que puguin sorgir.

Quines són les últimes tendències del sector?

Actualment, nosaltres ens trobem amb que als nuvis els tranquil·litza molt deixar-ho tot en mans d’una wedding planner, per aquest motiu, nosaltres oferim serveis integrals, donada la nostra experiència en el sector.

castell jalpí totnuvis

Quina és la tradició que més perdura?

L’entrega del ram de la núvia i els regals als pares, aquestes tradicions son un dels actes més emotius dels casaments.

Quin és el casament més original que s’ha celebrat al seu establiment?

Un dels casaments més originals que s’han celebrat a Castell Jalpí va ser una parella que va decidir organitzar el seu enllaç en un ambient hippie.

La núvia va arribar al castell en una furgoneta WV decorada tipus flower power.

I quina és l’anècdota més divertida que han viscut?

Els casaments per a nosaltres, més que divertits son emocionants, tots els casaments i les parelles son diferents però recordem un nuvi que va regalar un viatge a la seva parella imitant una escena de la pel·lícula “Love actually”.

castell jalpí totnuvis

castell jalpí totnuvis