Tot i que ja hauràs pogut admirar les precioses propostes de Rosa Clarà per la temporada nupcial 2017 que hem mencionat a l’últim article del nostre blog, és molt possible que vulguis continuar explorant el mercat dels vestits de núvia més exclusius del nostre país.

Justament amb aquest propòsit et volem presentar també la nova col·lecció “Le Ciel” 2017 de la gran firma Pronovias, que es compon d’una àmplia varietat d’estils diferents, però que tenen en comú la intenció de destacar la feminitat i l´orgull de la núvia en aquesta celebració.

PRONOVIAS 2017

Passarel·la col·lecció Pronovias 2017 Pronovias

Infinitat d’estils per infinitat de núvies. Des de siluetes més clàssiques de princesa o sirena, fins a vestits de caiguda més lliure, formes geomètriques i minimalistes, la marca ofereix dissenys que s´adapten a qualsevol tipus de núvia.

pronovias

Vestit Col·lecció Atelier Pronovias 2017

Els dissenys més innovadors mostren superposicions de teixits, encaix floral, drapejats, inspiració vintage i bohèmia, dissenys fantasia amb plomes, i fins i tot, vestits curts o en colors.

Vestit Col·lecció Pronovias

Vestit Col·lecció Pronovias 2017

Per dotar les creacions de moviment i frescor, el dissenyador Hervè Moreau juga amb les teles, sobretot el chantilly, el crepè, el chiffon i el tafetà. Dintre de les peces en blanc, Pronovias ens captiva amb el blanc molt brillant, i amb subtils transparències o apertures sensuals per les núvies més coquetes.

pronovias 2017

Vestits Col·lecció Pronovias 2017

Per aconseguir un efecte dégradé, el director creatiu combina superposicions de capes de tul i altres teixits molt lleugers. Els vestits adopten una imatge angelical, gràcies a la gran riquesa de materials que es composen en cada peça. El focus d’atenció es concentra sobretot en l’esquena, on la decoració en brodats artesanals molt treballats i les aplicacions en pedreria reben major protagonisme. El paillette corona aquest ensemble.

Desfile Pronovias 2017.

Vestits col·lecció Pronovias i Pronovias Atelier 2017

pronovias bridal week 2016

Vestits col·lecció Pronovias i Pronovias Atelier 2017

La col·lecció mostra una decoració més continguda però mantenint la sofisticació de sempre, en versió actualitzada. Línies més depurades i fluides, però evocant les siluetes sirena i princesa de sempre. Una selecció de vestits que percep a la núvia com a dona cosmopolita però elegant, femenina, sense abusar de l´extravagància. La marca deixa la seva impremta en cada vestit, aportant a cada peça aquest toc de llum i sofisticació que caracteritza de l’alta costura.

pronovias 2017

Vestit Col·lecció Pronovias 2017

Sense dubte, els vestits fan honor al nom de la col·lecció, “Le ciel“, ja que no hi ha cap que no et faci brillar com un estel al gran dia del teu casament. El preu és molt raonable: entre els 1500 i 2400 euros en la majoria de peces.

I per a les més exigents, Pronovias ofereix una selecció especialment luxosa dintre de la línia Atelier Pronovias 2017, on predomina el vestit en forma sirena i llapis, dotat d´elements decoratius discrets i molt glamurosos amb encaix i aplicacions de pedreria, però aliant-se amb el minimalisme. El resultat final és l’elegància en estat pur. Aquí el pressupost és una mica més elevat, entre 2900 i 3900 euros majoritàriament.

pronovias 2017

Col·lecció Pronovias Atelier 2017

pronovias 2017

Col·lecció Pronovias Atelier 2017

Segur que entre tantes meravelles que t’ofereix aquesta prestigiosa marca se’t farà difícil escollir el vestit que vols lluir en el teu gran dia. Comença a descobrir la col·lecció Pronovias 2017, trobaràs dissenys més atrevits, transgressors i urbans en la col·lecció general, i d´altres d´inspiració més romàntica a la col·lecció Atelier Pronovias, que gràcies al seu tacte de segona pell aconsegueixen un efecte velat molt especial.

I sabies que el grup Pronovias també inclou dues colleccions més, “La Sposa” i “St. Patrick”? Es tracta de dues línies  d´inspiració més barroca i  amb més guarnició, en ocasions amb estils que recorden una tradició flamenca ideal per núvies amb carácter i molta personalitat propia. Aquí, la ornamentació substitueix el minimalisme, i l´esquena “joia” torna a ser present fent un guiño a les tendències mès actuals. En definitiva, ambes col.leccions demostren que lo més sofisticat i lo modern no están reñits. I cada peça es una mostra de fantasía plasmada en precioses robes.

En “La Sposa” trobarás dissenys que criden especialment l´atenció per combinar differents teixits d´encaix, la organza i el tul, aconseguint un conjunt harmoniós en la silueta dels vestits. Hi podrás triar entre tots els estils i formes: sirena, llapiç, princesa i mikado. No hi apreciarem peces de caiguda més lliure, que queden substituides per estructures més definides, rígides i per el “plisé” en les parts baixes. Els cinturons “joia” representen una novetat dintre de la col.lecció, i tampoc falten creacions curtes “cocktail” i en colors com gris perla, el champagne i el rosa pàlid. O els cossos tipus “bustier” i amb coll alt.

sposa-ultim

El blanc molt pur i brillant, volums en la part baixa del vestit, drapejats en la part superior i algunes transparencies discretes elaborades en encaix francès son els principals adjectius que defineixen la col-lecció 2017 de “St. Patrick”. Els aplics i llazos fins a la cintura acaben formant una silueta femenina i esbelta en molts dels dissenys, i les plumes a la part inferior es poden apreciar en algunes peces més capricioses. Els escots, on predomina la forma de cor, no deixen indiferent degut a una minuciosa i molt treballada decoració en l´acabat.  Com a la col.lecció “La Sposa”, s´inclouen també vestits curts i teñits de rosa. I per qui desitji un efecte més vaporós, la col.lecció inclou siluetes en forma “georgette”.

patrick

Quan hagis acabat d’estudiar-te la col·lecció de vestits, deixa t seduir pels accessoris que ofereix la marca Pronovias. Criden l’atenció les sabates i els guants, sorprenentment creatius i “al dia”. Sabates transparents, amb aplicacions brillants, guants d´encaix amb motius mai vistos… seran els que culminaran el teu “look” més nupcial.

pronovias 2017

Vel i sabates Pronovias 2017

pronovias 2017

Guants i bisutería Pronovias 2017

ON TROBAR-LOS:

 

 

Nuvis Casajuana 

Barberà del Vallès (Barcelona)

Novias Teresa Palacios 

Cornellà de Llobregat (Barcelona)

Núvies d’Or 

Granollers (Barcelona)

Balart Núvies – Wedding Center 

Barcelona

Núvies Lour

Molins de Rei (Barcelona)

Ursula Escoriza 

Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

José Coco Novias 

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

Special Novias

Palamós (Girona)

Martina Sposa 

Reus (Tarragona)

Pots quedar-te tant sorpresa com els visitants de l’última Barcelona Bridal Week, descobrint les obres d´art més actuals de Pronovias fent clic, al següent enllaç. Pots tornar a llegir el nostre reportatge sobre la nova col·lecció de Rosa Clará.