Ja sabem que l’anell de compromís és el record més especial. Un petit gran objecte que portaràs juntament amb l’aliança sempre amb tu. Una joia simbòlica que haurà de reflectir la teva personalitat, el significat  d’aquest gran amor i compromís.

Sense dubte, a l’hora d’escollir la joia perfecta, la teva personalitat única serà un punt a tenir molt en compte. És per això que avui et portem 4 tendències d’anells de compromís d’aquest any 2021.

1. Anells personalitzats

Des d’un temps ençà, els anells fets a mida tenen gran popularitat. Aquests anells van amb la personalitat de cadascú i fan d’aquesta joia, una peça exclusiva. A més és una proposta molt original, ja que pots dissenyar la forma que prefereixis: llisa, quadrada, en espiral… i els detalls que vulguis donar.

📷 Roger Borràs Joies

2. ELS CLÀSSICS, POSATS AL DIA

El solitari és l’anell de compromís per excel·lència.. Un anell d’aquest tipus sempre fa que el vestit llueixi encara més. I si el disseny s’adequa  a la teva personalitat i el posem al dia, encara brillareu més (tu i la joia!)  Aposta per peçes úniques,  com aquesta que et presentem.  Avís: aquest anell de compromís a simple vista és preciós , però posa’t és espectacular!. Hi ha mil i una versions de l’anell de compormís Freedom, marca inconfusible de la nostra joiera Reusenca preferida, Jud Joies,  tant pel que fa la gema (la pedra preciosa), com pel que fa als metalls, or groc o blanc, o  plata.

📷 Jud. Espai de Joies

3. Diamants amb pedres de colors

Els tons rosa, verd, blau són els tons en tendència d’aquest tipus d’anells. Queden preciosos i solen tenir formes diferents. El color pot representar la teva personalitat,  quin és el que està fet per a tu?

📷 Sala Joiers

4. Cadena de diamants

La cadena de diamants és una de les més clàssiques. Un anell així de preciós mai deixarà indiferent a ningú. A més, és molt combinable amb altres joies i fins i tot amb qualsevol vestit de núvia.

📷 Joieria Rodríguez