Gràcies, gracias, merci, thank you,…. Hi ha mil i una maneres d’agraïr i expressar els nostres sentiments als nostres éssers estimats. Coneixem la magnitud del seu significat? Gràcies és una paraula molt especial i que en moltes ocasions les diem sense pensar. En un casament no podem oblidar agraïr a tots els nostres convidats formar part d’aquest dia tan especial.

Estem en plena època de celebracions i sabem que aneu molt enfeinats per tancar tots els preparatius. Us ha costat decidir-vos amb els regals dels convidats? Són un element fonamental per sorprendre’ls i fer-los sentir especials. Volem que doneu un toc personal i proper a tots els regals dels vostres convidats amb aquests preciosos adhesius.

Qui no recorda els típics “PONGOS” derivats de la frase “¿Y esto, dónde lo pongo?”, aquells detalls amb poc gust i gens de gràcia, d’alguns casaments que acaben al fons d’un calaix. Us recomanem que busqueu idees senzilles i practiques per assegurar-vos la seva utilitat. Com tots sabem, menys es més. Una de les idees que us donem són els adhesius per decorar els detalls per cada convidat. Només cal que tingueu clar, el regal: una espelma, una ampolla, un pot, una caixa… Si voleu endolcir el vostre casament podeu omplir-lo amb llaminadures, xocolates, etc.

Què cal fer?

Descarregar l’arxiu que us facilitarem a continuació, imprimir els fulls 1, 2  i 4  amb paper adhesiu i el 3 amb paper de cartolina color marró.

Recomanació Tot Nuvis: Si la vostra impressora és laser, us recomanem que ho imprimiu amb una cartolina llisa, en canvi si la vostra impressora és d’injecció, ús suggerim una cartolina una mica rugosa, per donar-li un toc especial.

Adhesius Tot Nuvis

Captura de pantalla 2015-06-10 a las 15.31.36

Captura de pantalla 2015-06-10 a las 15.31.48

Captura de pantalla 2015-06-10 a las 15.32.02

Una vegada ho tinguem tot imprès, tocar tenir molta paciència i retallar!

Captura de pantalla 2015-06-10 a las 15.54.03

Captura de pantalla 2015-06-10 a las 15.54.24

No oblideu foradar amb una perforadora de paper les etiquetes, us ajudarà a decorar ventalls, fulards, entre altres detalls. Amb l’ajuda d’un fil de ràfia podreu fer meravelles!  Per últim, només cal enganxar tots els adhesius i preparar les etiquetes en tots els detalls.

Captura de pantalla 2015-06-10 a las 15.54.39

Captura de pantalla 2015-06-10 a las 16.11.31

Decoreu els adhesius en ampolles i pots

Recordeu amb quatre passos ja tindreu llest els vostres adhesius!

  1. Descarregueu l’arxiu adjunt clicant a l’enllaç.
  2. Imprimir-ho en una cartolina.
  3. Retallar
  4. Enganxar i llest!

Aquí teniu l’enllaç per descàrrega:

Descarregable

Us convidem que visiteu la nostra pàgina web Tot Nuvis, on podreu trobar tota la informació necessària per enllestir la celebració! Doneu una ullada a la nostra última publicació en el blog de les millors 50 cançons en català per un casament de pel·lícula:)

Esperem que us encanti i ús sigui d’utilitat! :) Vols més idees?  Digués la teva i nosaltres ho tindrem en compte per futures idees 😀