El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides. És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme denunciant el sexisme.

Per aquest motiu, hem volgut fer un especial reconeixement i homenatge a totes aquelles dones fotògrafes i videògrafes que s’han buscat i han aconseguit , el seu lloc en aquest món, on sempre havia estat millor vist pels homes. Dones fotògrafes i videògrafes que faran del dia del vostre casament, un record on l’essència i felicitat seran els protagonistes . 🚺💪

📸 Audiovisuart

CONXI MOLONS FOTÒGRAF – Figueres


“Al capdavant, la Conxi Molons, una fotògrafa amb més de 25 anys d’experiència, una persona que de la seva passió ha fet, la seva professió. És una experta en capturar els instants més emotius i especials de cada situació.”

S’encarregarà:

 • D’immortalitzar els moments i detalls més importants del teu casament.
 • Això ho aconseguirà amb imatges d’estil documental, natural i sense poses.
 • Imatges originals, plenes d’emoció i sentiments.
 • Tot, amb absoluta discreció, passant desapercebuda.
 • Ofereix packs de boda personalitzats, segons les necessitats de cada parella.

Podràs comptar amb Conxi Molons per l’àlbum del teu gran dia, com també per a l’àlbum preboda i l’àlbum postboda!


COTÓ FILMS – Barcelona


Cotó Films és una productora audiovisual especialitzada en vídeos de casament, amb seu a Barcelona (Catalunya). Està formada per un equip de professionals del cinema i l’audiovisual i produeixen vídeos que semblen autèntiques pel·lícules. Els vídeos de Cotó Films no són només el vídeo del vostre casament sinó que també parlen de la vostra personalitat i expliquen la vostra història d’amor.

A Cotó Films, gràcies a la seva discreció, aconsegueixen que totes les parelles apareguin al seu vídeo tal com són, naturals i espontànies, captant així els moments més reals i íntims. El vostre vídeo de Cotó Films us permetrà recordar per a sempre més les emocions viscudes aquell dia. 

Al capdavant de Cotó Films hi ha la Júlia Bagaria, que dirigeix i edita tots els vídeos que produeixen. La Júlia es va graduar l’any 2014 en Cinema i Audiovisuals a l’ESCAC, especialitzant-se en muntatge. Poc després de graduar-se, va anar a Londres a col·laborar amb una de les productores de vídeos de casament més importants del Regne Unit i, poc després, va assistir a un workshop per a Wedding Filmmakers a Los Angeles, Califòrnia. Després d’aquestes dues experiències, va decidir crear la seva pròpia productora de vídeos de casament per portar a Catalunya aquell estil que ella tant admirava i que havia après durant la seva formació. D’aquí va néixer Cotó Films. Va triar aquest nom perquè volia transmetre una imatge natural, romàntica i delicada, com els vídeos que fa.

La passió de la Júlia i el seu equip és fer vídeos que emocionin a través del moviment, el ritme, la música i les paraules. El seu objectiu és captar la bellesa dels moments més importants del vostre casament i que us emocioneu cada vegada que mireu el vostre vídeo.

Si esteu buscant un vídeo professional de la màxima qualitat, el vostre equip és Cotó Films.


AUDIOVISUART PHOTO & FILM – Barcelona


Audiovisuart és una agència especialitzada en fotografia i vídeo per a casaments. Al capdavant d’aquest fantàstic projecte trobem la Sílvia, una fotògrafa de renom amb una llarga trajectòria que ha fet de la seva passió una professió.

El seu màxim objectiu és que cada reportatge sigui únic, personal i exclusiu. Escoltarà, observarà i capturarà cada moment com el que és, un moment irrepetible, per aconseguir un resultat especial que duri per sempre.

S’encarregarà:

 • Fotografia i vídeo per el teu casament per fer d’aquest moment únic, un record màgic.
 • Realitzen la seva feina també en el precasament i el postcasament, fan àlbums, photocall, inicials gegants i elements decoratius en porex, rodatge aeri amb drone, invitacions, tràiler del vídeo i diverses edicions addicionals com: the same day, save the date, etc.
 • Ofereixen una atenció personalitzada de primera qualitat. És per això que ofereixen packs perquè els nuvis trïin el que més els agrada!

MALVA FOTOGRAFIA – Lleida


Malva Fotografia està integrat per la Pam i la Gemma, dues fotògrafes i dissenyadores gràfiques, apassionades d’aquest món, on el seu principal objectiu en tots i cadascun dels seus reportatges, és aconseguir plasmar els vostres records, amb la màxima qualitat i la màxima professionalitat.”

S’encarregaran:

 • Immortalitzar les emocions, les mirades i cada detall en imatges per al record.
 • De treure el millor de tu, de vosaltres, de la vostra boda.
 • Fotografies naturals, espontànies, màgiques, emotives, divertides … Fotografies irrepetibles.
 • Plasmar els vostres records, amb la màxima qualitat i la màxima professionalitat.
 • Dedicació, cura i professionalitat perquè tot surti a la perfecció.

Cada casament és únic, per això Malva Fotografia, us ofereix la possibilitat de personalitzar el seu treball des del principi i us ofereix un treball exclusiu i a la mida de cada parella. 


KALONI FOTOGRAFIA – Barcelona


Per la Kaloni, és essencial immortalitzar els moments més importants de les nostres vides i al llarg el temps poder transportar-nos per tornar-ho a viure. És una apassionada de la fotografia i de les emocions i dona el 100% en cada un dels casaments.

S’encarregarà:

 • Aconseguir imatges que continguin les màximes emocions.
 • Treballar amb els nuvis de manera natural, propera i senzilla.
 • Realitzar un reportatge de noces molt personal per tal de no alterar el moment.
 • Cuidar tots els detalls i recollir fins als darrers instants en les seves fotografies.

Pel dia del teu casament, et mereixes algú amb la seva professionalitat!


MARRY ME – Banyoles


“Marry Me Weddings és una empresa formada per dos freelancers, Laia Budó i Carol Lacalle, que realitzen serveis de casament i altres esdeveniments, ja sigui audiovisual o fotografia.”

El dia del vostre casament és únic, s’encarregaran de capturar tots els moments d’un dels vostres millors dies de la vostra vida. Instants plens d’emocions i sentiments fent-los infinits.  Només tenen un estil, el vostre. Analitzaran els vostres gustos i faran realitat el vostre somni. S’encarrega de capturar tots els moments d’un dels vostres millors dies de la vostra vida.

S’encarregaran de :

 • Plasmar en imatges la vostra essència i els millors moments únics del gran dia.
 • Pots contractar reportatge preboda i postboda. Cambra de fotos Instax Mini9. Imatges Dron. Lloguer de projector. Fotomatón.
 • Es mouen por tota la província de Girona sense cap tipus de recàrrec, fora de la zona s’ha de consultar preus.
 • Ofereixen un pack de boda que inclou: Cobertura de tota la boda fins al ball i festa. Preparatius (maquillatge, pentinat…), Cerimònia, Reportatge, Banquet i festa. Retoc de totes les fotografies i vídeos sense límit.

Deixeu-vos endur i gaudir al màxim del vostre casament, Marry Me Wedding plasmaran en imatges la vostra història encantadora plena d’emocions, rialles, llàgrimes, felicitat i molta festa!


ARES JUCLÀ FOTOGRAFIA – Lleida


“A Always dreams come true by Ares Juclà, creuen que la millor manera és guardar el temps en imatges. Per aquest motiu, es dediquen a capturar els vostres instants, amb l’objectiu de què tingueu un record per emmarcar.”

I què millor que capturar un dels dies més feliços de la vostra vida?

S’encarregarà:

 • Realitzar un àlbum de preboda en el seu estudi de Lleida.
 • Aconseguir capturar el millor de vosaltres.
 • Es desplaçarà a on faci falta i us acompanyarà durant tot el vostre enllaç des del principi al fi.
 • De fer que el teu casament sigui únic, perquè posa tota la seva il·lusió i professionalitat  perquè amb les seves imatges  pugueu reviure cada moment del vostre casament. 
 • Immortalitzar amb delicadesa i convertir-los en records únics.

L’estil de l’Ares Juclà és molt natural, sol centrar-se en cadascun dels moviments dels nuvis per immortalitzar amb delicadesa i convertir-los en records únics.