Les fotografies són el record més valuós que tindreu després de l’enllaç, nuvis. És necessari escollir bé el professional que capturarà i narrarà les emocions i sentiments a través del vostre reportatge de casament. I això només ho pot fer un fotògraf professional. Fotògrafs que porten hores i hores de “clics i recs” en les seves càmares, i mitja vida actualitzant-se per oferir-vos sempre el millor en fotografia pel dia del vostre casament.

Si us caseu a Girona, tant si hi viviu, o com si no, però us voleu casar en un dels indrets més bonics de Catalunya , aquest post és per vosaltres! És per això que desde Totnuvis.net us presentem la nostra recomanació de fotògrafs de la provincia de Girona.


VERA FLEISNER


Els comentaris dels nuvis parlem per sí sols; “l’equip de Vera Fleisner són Creadors d’imatges i d’històries d’amor”. Persegueixen l’essència i el missatge d’un instant d’una mirada, d’un moment de complicitat… El seu estil natural i romàntic cerquen captar la màgia del moment i expressar-la a través de les seves fotografies i vídeos d’alt nivell.  

L’equip de professionals tenen cura de tot el procés, des de la primera entrevista amb els nuvis fins al final. Mimen cada reportatge i cada imatge com si fos únic. Plasmaran el vostre casament en la història d’amor de la vostra vida. El tracte amb les parelles és molt proper. S’adapten a tot tipus de casament oferint-vos diferents packs i preus en funció del casament que vulgueu celebrar. 

Sigui on sigui, l’equip de Vera Fleisher cobrirà el vostre gran dia. 

Vera Fleisner

Vera Fleisner

Vera Fleisner

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

17700 La Jonquera
Tel: 687 728 099

facebook totnuvis


CASSÚ FOTÒGRAF


L’equip de Cassú Fotògraf són uns professionals amb més de 15 anys de trajectòria en realitzar reportatges de noces. Els seus treballs reflecteixen els gustos i personalitat dels nuvis, s’adapten a les necessitats i preferències de cada parella.

El seu estil es caracteritza per cerca la naturalitat i espontaneïtat del moment. Captaran des de el seu punt de vista tots els moments del vostre enllaç perquè els pugueu recordar any rere any.
La flexibilitat és la principal característica d’aquest estudi. Tant si voleu un fotògraf que passi desapercebut com si preferiu un guió amb passos a seguir, Cassú Fotògraf és una bona elecció. 

Cassú fotògraf

Cassú fotògraf

Cassú fotògraf

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Mestre Blanch 3 – 17486 Castelló d’Empúries
Tel: 972 25 08 00

facebook totnuvis


CAN 60


Can 60 fotògrafs s’encarreguen d’immortalitzar tots aquells petits moments, instants intensos carregats d’emoció. Amor en estat pur.

Mostren un estil molt marcat per la naturalitat i originalitat. L’equip de Can 60 són especialistes en els reportatges socials com a record dels dies més especials de la vostra vida. L’Obectiu és clar;  trobar aquell instant,  íntim, que us farà reviure amb els anys, la il·lusió del vostre casament. Són d’Olot,  fan casaments arreu de la província de Girona així com a la de Barcelona, especialment a  Osona, on coneixen tots els racons de la comarca.

can60 fotògrafs

can60 fotògrafs

can60 fotògrafs

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Passeig de Barcelona 2 – 17800 Olot
Tel: 972 26 88 06

facebook totnuvis


CONXI MOLONS


Cada moment del vostre casament mereix ser capturat de la manera més natural i real possible. L’Estudi de Conxi Molons el formen un excel·lent equip de fotoperiodistes que s’encarreguen de transmetre els instants tots els detalls més emotius i especials de cada situació. Amb més de 25 anys d’experiencia han realitzat milers de fotografies que han cautivat i format part del record de centenars de nuvis.

Gaudireu d’un tracte personalitzat i proper. Els serveix que ofereixen són: Fotografia: pre i postboda, àlbums de gran qualitat, Photocall: opció A: decorat i atrezzo. opció B: decorat, atrezzo i realització de les fotos.  El pack de boda són a mida segons les exigències dels nuvis.

conxi molons fotògraf

conxi molons fotògraf

conxi molons fotògraf

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Montgó 1 – 17600 Figueres / Pedret 86 – Girona
Tel: 972 50 03 21

facebook totnuvis


FLASH OLOT


Elegància i naturalitat són les paraules que millor defineixen l’equip de fotògrafs Flash Olot. Un equip de professionals enamorats de les emocions més sinceres i amb passió per capturar tots els petits detalls de realitat. Amb un esperit creatiu de renovació constant i ofereixen un tracte directe als nuvis.

L’equip de professionals són especialistes en reportatges socials, casaments, fotografia d’estudi, artística, industrial, decorativa, etc. sense oblidar-nos de la part més tradicional com el revelatge digital, de carrets, etc.

Els serveix que ofereixen són: Fotografia i vídeo. Photocall, reportatge pre i post boda, àlbum digital i convencional. El pack de boda és a mida, s’adapten a les necessitats i interessos dels nuvis.

flash olot

flash olot

flash olot

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Madrid 80 – 17800 Olot
Tel: 972 26 69 68

facebook totnuvis


SALABERT FOTÒGRAF


La il·lusió de captar tots instants i narrar la millor historia a través d’unes imatges carregades de passió i sentiments. Així us presentem Salabert Fotògraf, uns professionals del sector amb una llarga trajectòria. Fan el reportatge de les teves noces per a què tinguis el record més bonic del dia més important de la teva vida.

Us ofereixen el record més entranyable fent una mirada original i divertida per tal de retratar els instants més íntims, familiars i únics de tota la jornada. S’adapten a les necessitats i desitjos dels nuvis. Fotografia i vídeo., reportatge pre i post boda, àlbum digital i imprès. El pack de boda és a mida, s’adapten a les necessitats i interessos dels nuvis.

salabertfotograf

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Ample 2 – 17200 Palafrugell
Tel: 972 30 27 20

facebook totnuvis


FOTO DIGITAL X&M


Si el que busques son fotografies amb un toc artistic i natural, Foto Digital X&M és el teu fotògraf. L’estil de les imatges és una barreja entre el fotoperiodisme i la fotografia artística i aquestes estan impregnades de fantasia i elegància.

L’equip de professionals realitza reportatges fotogràfics per a casaments tant religiosos com civils, així com vídeos de la cerimonia i del banquet. A més, a més, ofereixen serveis de vídeo i fotografia per a diferents tipus d’esdeveniments i celebracions tant empresarials com familiars.

Els serveix que ofereixen als nuvis són: Fotografia i vídeo de pre-boda i post-boda, àlbum digital i convencional, fotografies en HD i photocall. El pack de boda inclou: Pack bàsic, àlbum 24X36, unes 80 pàgines d’alta qualitat fotogràfica 100×100, i post boda o fotografies al moment.

foto -digital X&M

foto -digital X&M

foto -digital X&M

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Llibertat 28 – 17820 Banyoles
Tel: 658 856 999 – 660 331 412

facebook totnuvis