El primer ball dels nous casats té una màgia especial, és un moment inoblidable, la primera dansa del matrimoni. És un instant en què el món sencer s’atura per a observar l’explosió de tendresa i estima que desprèn la parella en aquell moment.

L’estil de la cançó escollida és indiferent, el que recomanem és que sigui especial per a què quan soni us retorni a aquell moment idíl·lic en el que totes emocions ressorgeixin a flor de pell.

Tenir preparat el ball és un requisit per a què surti perfecte i recórrer a una escola de ball és molt bona idea. Aquestes escoles solen tenir packs ja preparats per a les parelles que ho desitgin.

A l’escola Basic de Reus ens proposen diverses opcions on escollir el que creiem més adient per a sorprendre als nostres familiars i amics.

Basic aconsella que els balls dels nuvis siguin personalitzats i equilibrats envers a l’estil de la parella, amb el que volen i el que realment són capaços de fer.

El ideal és apuntar-se uns tres mesos abans del casament i invertir tot el temps possible en l’aprenentatge del ball.

El ball escollit pot oscil·lar entre una cançó lenta, rapida, moderna, actual o clàssica, o entre diversos temes barrejats. L‘escola Basic de Reus bolcarà en la parella tota la seva experiència i professionalitat per a què tot surti al gust de la parella.

Les opcions per a nuvis que ens proposa aquesta original escola són unes quantes i les podeu consultar en la seva web seguint el següent link:

http://totnuvis.net/basicreus.htm