En un casament es produeix una explosió d’emocions i sensacions que fan que aquest gran dia sigui únic i inigualable. Un dels elements imprescindibles és l’elecció del càtering, ja que permet casar-te allà on sempre havies somiat, sorprendre els teus convidats i que no oblidin mai aquest dia tan especial.

El Mas de Sant Llei, us presenta el seu nou servei de càtering; El Càtering Sant Lleí, que neix dels 12 anys d’experiència d’aquest espai únic i singular prop de Barcelona especialitzat en banquets.

mosaic

El Càtering Sant Lleí us ofereix una àmplia varietat de possibilitats gastronòmiques i de serveis per a particulars i empreses: Casaments, aperitius, dinars, sopars de gala, còctels, i celebracions. Amb una gastronomia tradicional presentada d’una forma innovadora i creativa, basada sempre en la qualitat dels productes i en la seva presentació.

Aquest nou servei sorgeix, a partir de la necessitat de satisfer les demandes dels moltíssims clients que volen celebrar esdeveniments en altres espais. Els nuvis tenen la possibilitat d’escollir el lloc ideal per celebrar el seu dia i gaudir d’un espectacular servei gastronòmic amb àmplies ofertes de menús a mida. Tanmateix compten amb un equip propi de cuina, sala, protocol i decoració per portar a terme des d’un banquet senzill i informal fins a un banquet plè de detalls i amb el protocol més complet.

mosaic2

Què has de fer?

Molt senzill! Només has de tenir clar un parell punts previs:

On t’agradaria casar-te?

En un espai obert o tancat? A la platja? A la vora d’un penya-segat? A dins d’un veler? Per la muntanya? Ets més urbanita i t’agradaria en una casa d’estil modernista per Barcelona? O et fascinaria un entorn rústic en una casa rural amb encant? Apassionats de la història perquè no, en un lloc emblemàtic o històric? Troba el teu lloc idoni que t’ha deixat sense aler per un amor a primera vista.

Captura de pantalla 2015-05-27 a las 11.09.04

Amb quin estil t’identifiques?

T’agradaria un banquet més senzill o més informal? O t’encanten els detalls i vols sorprendre els teus convidats amb un banquet molt complet ple de detalls?

1422524_10152826210552199_7042880072357508527_n

Vols un casament més íntims o de grans magnituds?

Només heu de triar l’espai i el Càtering Sant Llei s’encarrega de la resta. Estan preparats per oferir totes les prestacions necessàries per celebrar un càtering inoblidable.

Garanteixen un servei excel·lent i de qualitat amb un tracte molt proper i personal. Disposen d’un equip professional format per un equip jove i dinàmic amb molta experiència i amb molta il·lusió. A més a més, el càtering, ofereix espais diferents per poder realitzar qualsevol servei de càtering. Depenent de la capacitat, dels vostres gustos i interessos.

El més important és que el teu casament sigui al teu gust, explica’ls com t’imagines el teu dia i ells ho faran realitat, gràcies a l’experiència i la sensibilitat dels seus professionals. Transformaran  l’entorn que decideixis en un lloc singular i de somni. El càtering Sant Lleí, t’assessorarà, per fer el teu dia únic i cuidarà fins a l’últim detall.

Us convidem a què visiteu el seu bloc 😉