Moments d’emocions i sentiments, de gestos, mirades i somriures, i un munt de moments únics i irrepetibles… El teu casament mereix un record dels instants més intensos, un àlbum fotogràfic en què cada imatge parla per si sola, un recull d’imatges que us permeti reviure la felicitat d’aquest dia tan especial.

Et presentem 6 Fotògrafs ,de màxim prestigi i amb una llarga experiència. Et descobrim els seus instants preferits, aquelles imatges imprescindibles que no poden faltar en el teu reportatge fotogràfic. Pren nota!

📸 : Cotó Films


Audiovisuart Photo & Film – (Barcelona)


És una agència especialitzada en fotografia i vídeo per a casaments. Un equip de professionals amb molts anys d’experiència, que han fet de la seva passió una professió. El seu màxim objectiu és que cada reportatge sigui únic, personal i exclusiu. Escolten, observen i capturen cada moment com el que és, un moment irrepetible, per aconseguir un resultat especial que duri per sempre.

Tenen molts altres serveis a la vostra disposició, com per exemple invitacions, photocall, rodatge aeri amb drone, the same day edit, sabe the date, llibre de firmes… No dubteu a consultar pels seus packs, us quedareu impressionats de tot el que poden fer per a vosaltres.

Rebreu un tracte proper, amable i flexible que us ho farà tot més fàcil.


Visión digital – (Cerdanyola del Vallès, Barcelona)


Debido a que el mundo digital esta en evolución y la tecnología no para de sorprendernos cada día, en VISION DIGITAL se renuevan continuamente,  manteniéndose actualizados sobre los últimos avances.

Para el equipo de Vision Digital, vosotros sois los que les hacéis evolucionar, aportando vuestras ideas e inquietudes, motivo por el que se superan cada día.

Para conoceros mejor y conocer vuestros gustos, necesidades y expectativas, las entrevistas se realizan en sus instalaciones, previa cita concertada. Su máximo objetivo es que en un futuro podáis recordar vuestro gran día con toda intensidad. Para ello, en Vision Digital crearán un recuerdo visual único, personalizado y que inmortalizará los momentos más felices de vuestra boda.


Notario Fotògrafs – (Mataró, Barcelona)


És un servei de fotògrafs diferent de tot el que hagis pogut conèixer. La llarga experiència i tradició, el talent, la passió per la seva feina i la dedicació han convertit aquest equip de professionals en tot un referent per a les parelles de nuvis del Maresme i més enllà.

Ofereix una àmplia i variada llista de serveis fotogràfics pel teu casament, amb l’objectiu de plasmar tota la felicitat del teu gran dia en precioses imatges: Reportatges en diferents estils, dissenys tradicionals, fotografia digital o clàssica

A Notario Fotògrafs trobaràs tota mena de propostes de les quals escollir, tinguis els gustos que tinguis. Podràs triar entre: Reportatge italià: Disseny clàssic amb fotografies d’estil tradicional, reportatge digital: Creacions acolorides i originals, reportatge Milano: Una combinació dels dos primers. Fotografies tradicionals en un àlbum amb composicions originals. Reportatge digital exclusiu: Una proposta diferent, singular i molt actual.
Estaran al teu costat durant tot el dia, des dels preparatius fins a finalitzar el ball, capturant els moments més bonics, emotius i divertits, passant totalment desapercebuts. Sense dubte, un exemple de professionalitat impecable.


Dynamic Casaments – (Sabadell, Barcelona)


Dynamic Casaments reparteix felicitat des de 1997 amb tots les històries d’amor en les que els heu deixat participar i en les que estan per venir. Amb moltes ganes d’innovar i posar en pràctiques totes les seves idees, creativitat i altres cosetes que els hi ronden pel cap

Estimen la seva professió, per a ells, és un privilegi poder realitzar allò que t’omple de passió i poder transmetre-ho i plasmar-ho en uns preciosos reportatges. La seva experiència es transmet des del dia que aneu al seu estudi perquè us expliquin tot el que fan passant pel dia del  casament capturant imatges que no deixen indiferent a ningú, en la preparació i realització del post-noces, en el disseny de l’àlbum i, més tard, quan aneu a visionar per la pantalla de l’ordinador i modifiqueu el que cregueu oportú, fins a la realització del vídeo.

Estan especialitzats en l’elaboració de productes audiovisuals per a casaments, havent inventat una nova forma de veure el vostre enllaç, des d’un punt publicitari i emotiu, adaptant-se al vostre propi estil.


Cotó Films – (La Garriga, Barcelona)


Especialistes en la producció i post-producció de films de casament. Us faran una pel·lícula personalitzada que mostrarà la vostra història, amb un to romàntic i emotiu i amb estil cinematogràfic.

Al capdavant d’aquest projecte, la Júlia Bagaria Portet, que dirigeix i edita tots els vídeos de Cotó Films, i que compta sempre amb la col·laboració d’excel·lents professionals del cinema i de l’audiovisual, per assegurar que cada projecte té tot el suport tècnic necessari per a aconseguir el millor resultat. ​ La seva passió és fer films que emocionin a través de les imatges, el so i el ritme, i capturar moments i sentiments i fer-los perdurar en el temps, per així poder-los reviure sempre més.

Cotó Films també us garanteix la màxima discreció durant el vostre casament perquè no us adoneu que hi són i així aconseguir les imatges més naturals i espontànies. Si esteu buscant un vídeo professional de la màxima qualitat el vostre equip és Cotó Films!


Diego Mora Fotógrafo – (Premià de Dalt, Barcelona)


El seu treball comença en el moment quan s’aprova el pressupost perquè el dia del casament estigui tot lligat. Una primera reunió per conèixeus, crear un ambient distès, conèixer els vostres gustos i preferències i escoltar qualsevol cosa que ens vulgueu transmetre. Prefereixen prendre un cafè amb vosaltres però si no us va bé poden utilitzar qualsevol via, com skype o una conversa telefònica.

Mantenen el contacte a través de Whatsapp o mitjançant trucades per anar-vos comunicant qualsevol cosa que no es parlés el dia de la reunió. Si cal us reuniu una altra vegada. És important que conegueu tots els detalls del casament.

És imprescindible per a nosaltres que el dia del casament us sentiu còmodes, relaxats i confiats que heu deixat en bones mans el treball de cobrir el reportatge.