A tan sols uns dies del vostre casament, ho tindreu tot enllestit, hauran passat els mesos de nervis, preparatius i dedicació perquè el vostre dia sigui perfecte. El vestit dels teus somnis ja el tindràs, també decidit el pentinat i el maquillatge per anar radiant. El teu futur marit, també. Tot preparat.

Amb molta il·lusió espereu ansiosament que arribi el vostre dia. Esteu desitjant gaudir amb família i amics la celebració i poder retenir cada instant per sempre més a la vostra memòria

Cercar el millor fotògraf que us acompanyarà durant un dia tan especial és essencial.  Quants cops hem vist reportatges i àlbums de fotos que no transmeten res,  buits de contingut i de sentiments i que no ens recorden gens a aquell casament tant especial, divertit i emocionant al que vam estar?

Escarpantereusebi

En un dia tan especial és important capturar tots els moments i instants de la celebració. Són moments únics, preciosos que només succeeixen un cop a la vida. Per aquest motiu, és vital escollir un bon professional de fotografia que s’encarregui de transmetre tota la màgia, l’essència de les emocions i sentiments que viureu aquell dia. Que mimi tots els detalls i tingui cura de l’entrega del reportatge final. I sobretot, que sigui de la zona on un caseu. Només ell podrà treure partit d’aquell racó preciós, d’aquella masia que tant bé coneix, el jardí del nostre restaurant, d’aquell carreró tant especial

Us aconsellem que cerqueu i compareu diferents professionals, demaneu cita i descobriu els seus treballs de primera mà. Coneixeu la seva forma de treballar i connecteu amb el vostre fotògraf que serà qui reflectiria una mirada, un somriure una emoció continguda.

alpheliaproduccions

Tot això és el que seguidament us presentem. Els millors fotògrafs de Barcelona, Tarragona, Girona , Illes Balears i València. Tots ells, garantia per a que el vostre reportatge de noces, digui tot el que serà el vostre gran dia! Here we go!

 

barcelona jpg

tarragona jpg

girona jpg

comunitatvalencianaillesbalears