Cypherz totnuvisViu i deixa’t endur per la música, sorprèn a tots els vostres convidats de la millor manera amb la dansa.

Balla! Mou-te i diverteix-te al ritme de la teva parella, enforteix nous vincles i viu noves experiències amb Cypherz. Escola Dansa Urbana, ubicada al municipi de Sabadell a la província de Barcelona.

Inicia’t en el ball, descobreix diferents estils i troba el més idoni. Sorprèn amb una entrada espectacular a la cerimònia o al restaurant. Emociona als avis, als pares i tots els convidats en el primer ball de casats. Vols un ball romàntic? O prefereixes reviure un moment d’una pel·lícula? Ets més atrevida i busques una coreografia ben moderna i actual? O vols sorprendre a la teva parella amb una actuació sorpresa?

totnuvis cypherzFont: Pinterest. Paul Fletcher

Busquis el que busquis, l’equip de professionals de Cypherz farà realitat el vostre somni. Des del primer moment, escoltaran les vostres idees i preferències. Crearan i dissenyaran una coreografia diferent, divertida, amb estil urbà i a mida. Us proposaran músiques i diferents estils de ball segons les vostres preferències.

Cypherz totnuvis

Cypherz totnuvis

No necessitareu tenir cap tipus d’experiència ni ser uns experts en el ball, només cal tenir ganes de passar-ho bé! Totes les coreografies estan a l’abast de tothom, s’adapten al nivell de les parelles i buscant sempre un toc especial. Gaudiu d’un ball on tu i la teva parella us sentiu còmodes i segurs en el vostre casament. A més a més, s’adapten als vostres horaris i el vostre pressupost.

Hip-hop, House, Break o Popping? Amb quina d’aquestes danses urbanes et sents més identificada?

totnuvis ball

totnuvis ball cypher

Font: Pinterest. Style Me Pretty i Ec’s Love Invites / Fiona Kelly Photography / Yellow Photography.

Un record inoblidable per tots els convidats. Ofereix el Pack Urban Wedding compost per 4 sessions (90 min aprox. cadascuna) i possibilitat d’afegir últim assaig al lloc de la celebració. Teniu la possibilitat de realitzar les sessions els dissabtes i diumenges.

També, disposen d’un servei de coreografia amb convidats. Una idea original i trencadora per deixar a tots els assistents bocabadats. La idea consisteix sorprendre a tots els assistents amb un ball preparat amb la col·laboració dels vostres amics o familiars durant algun moment del casament. L’equip de Cypherzcreara i prepara la coreografia i us facilitaran diferents sessions de classes per assajar el ball. Una fantàstica idea, oi?

Truca’ls o visita’ls al:

Jovellanos 96
Sabadell
Tel: 638 837 226

facebook totnuvis

web totnuvis