De ben segur que ja tens decidit com serà l’estil del teu casament. Ja fa mesos que tens el fotògraf, el vestit i, fins i tot, quasi tots els complements. Estàs a la cerca dels últims detalls que t’acompanyaran el teu gran dia com les teves joies, els petits obsequis pels teus éssers estimats.

En una boda no n’hi ha detalls sense importància. Per aquest motiu, és important organitzar i planificar amb antelació. No te’n pots oblidar del pentinat i el maquillatge. Cerca un professional que estigui a l’alçada de les teves expectatives. Et presentem Rasgos Perruquers, especialistes en pentinats tant de nuvi com de núvia de Reus.  

Ells, tenen molt clar que els protagonistes sou vosaltres, per això, us ofereixen les últimes tècniques i novetats en perruqueria, estètica i maquillatge pel teu casament. T’oferiran una multitud d’opcions per triar la que millor expressi el teu estil i la teva personalitat. El dia del teu casament has de sentir tu mateixa.

rasgos perruquers totnuvis

Uns messos previs a l’enllaç, et recomanem acondicionar el teu cabell: hidratant-lo i nutrint-lo per recuperar la fortalesa i la brillantor. A Rasgos Perruquers, trobaràs el tractament més adient pel teu cabell a partir d’un diagnostic previ. T’aconsellen no innovar ni tallar després de fer les proves del pentinat per evitar quaslevol ensurt.

rasgos perruquers totnuvis

Si ets una novia que sempre porta el cabell a l’aire i et costa veure’t amb recollit. Deixata’l a l’aire, et recomanen un semi recollit o amb petit detall floral o joia que vesteixi el teu look. El més important es sentir-te tu mateixa desde el primer moment.
rasgos perruquers totnuvis
Junts, trobareu un pentinat i un maquillatge acord a les teves faccions, la teva tonalitat de pell, color d’ulls, estil i tipus de vestit. Un look perfecte, tot pensat perquè et sentis tu mateixa, t’aporti seguretat et faci sentir guapa, segura el dia més important del teu casament.
rasgos perruquers totnuvis
rasgos perruquers totnuvis
T’ofereixen tractaments d’estètica facial, corporal i capil·lar. I ens presenten 2 packs de núvia i un de nuvis especialment pensats per a vosaltres, descobreix-los!

PER A ELL

Tall de cabell
Pentinat del dia de la boda
Manicura i pedicura
Neteja de cutis
Bono solarium 11 sessions.
(Aquest pack té un preu de 150€)
 
PER A ELLA
Prova i pentinat de núvia
Prova i maquillatge de núvia
Manicura i pedicura (Shellac)
(Aquest pack té un preu de 250€)
PER A ELLA
Prova i pentinat de núvia
Prova i maquillatge de núvia
Manicura i pedicura (Shellac)
Neteja de cutis
Peeling corporal
Bono solàrium 11 sessions
(Aquest pack té un preu de 375€)
El preu del desplaçament, en cas de necessitar-ho, no està inclòs. Deixa’t assessorar per Rasgos Perruquers i prepara’t pel teu gran dia.
facebook totnuvis
Visita el seu web
Psg.Misericòrdia 7 – 43205 Reus
Tel: 977 32 02 03