El Xalet de Prades, inaugura un nou allotjament en forma d’iglú.

Ubicat al bell mig del Parc Natural de Prades, el Xalet de Prades, esdevé un espai únic per celebrar el vostre casament enmig de la natura. Com a novetat, aquest any estrenen un nou espai molt especial, allotjament en forma d’iglú. Gaudiu de la nit de noces sota les estrelles.

Dormiu sota les estrelles, enmig de la natura en uns Iglús preciosos fets amb estructures geodèsiques de fusta. Disposen de capacitat per a dues persones. Hi trobareu un llit doble, bany, Tv, aire condicionat… L’espai ofereix totes les prestacions necessàries perquè gaudiu d’una estada fantàstica amb la teva parella. Deixeu-vos captivar pel cel estrellat i el màxim confort en un entorn rural.

El Xalet posa a la vostra disposició els seus espais i la seva llarga experiència perquè celebreu el casament dels vostres somnis. Són especialistes en organitzar casaments a mida, on tot és possible! El seu equip de professionals s’encarregaran de fer realitat el vostre casament desitjat. Per casaments de cap de setmana, disposen de casetes de fusta perfectament equipades per allotjar el vostre convidat. On podran relaxar-se a la piscina o fer una estona al SPA, visitar la granja amb els animalets o fer un passeig en poni pels més petits.

Viu una experiència inoblidable en el Xalet de Prades!