Com creus que hauria de ser el fotògraf ideal pel vostre dia? És l’hora de seure i parar atenció als diferents estils del moment. Encara no t’has decidit? Tot Nuvis us presenta els millors fotògrafs de la província de Tarragona. Comencem!


VITOTT PRODUCCIONS


Els vídeos de Vitott Produccions són espontànis, moderns i naturals. Si esteu a la cerca d’un reportatge amb un toc diferent, personalitzat i alternatiu a la resta no dubteu en contactar els seus serveis. Captaran tot el que succeeixi en el vostre casament d’una forma natural, divertida amena i de qualitat tenint cura de cada detall.

El vostre enllaç es convertirà en una pel·lícula inoblidable gràcies a l’equip de professionals de Vitott Produccions. En els seus treballs utilitzant càmeres HDSLR de 35mm, recursos tècnics com la stedycams per no perdre cap instant. A més a més, si voleu sorprendre els vostres convidats, l’equip ofereix més serveis audiovisuals com videoclips, Love story o curtmetratge.

Descobriu el seu web.

vittoproduccions


ESTUDI FORTUNY


Us presentem l’Estudi Fortunyuna empresa familiar amb més de 20 anys de trajectòria. Són especialistes en narrar histories. Captar emocions, sentiments i il·lusions en un instant a través de l’objectiu de la seva càmera. La seva filosofia es basa a oferir un servei personalitzat i adaptat a cada parella. Coneixen a la perfecció tots els racons i indrets de la província de Tarragona pel vostre reportatge, una fotògraf amb garantia 100%.

Els serveis que ofereixen són: la fotografia i el vídeo de prepostboda, àlbums digitals i convencionals, en Blu ray o DvD amb les fotos i photocall. El pack de casament són a mida per a cada parella.

Descobreix el seu web

fortuny


BOLUÑA IMATGE


El dia del teu casament serà un record que guardaras sempre dins la teva retina. Amb Boluña Imatge totes les emocions i sentiments es veuran reflectides amb les millors instantànies.
Els seus treballs van més enllà del que estem acostumats, cerquen trobar l’ànima i l’ull del que l’observa. Veuen el que no es pot veure i fotografiant-ho per immortalitzar el vostre moment per sempre més. L’equip utilitza un gran ventall de tècniques per crear efectes de llum sorprenents. És distingeixen per, jugar amb les llums i les ombres creant projectes esquitis que ús captivaran.

L’equip de Boluña Imatge cuiden cada detall amb el màxim rigor professional perquè tot sigui perfecte i inoblidable. Disposen, a més, d’un gran estudi fotogràfic on us ofereixen tot el seu treball i, a més, amb facilitat d’aparcament. Els serveis que ofereixen són: Fotografia i vídeo, reportatges de prebodapostboda, Àlbum digital i convencional, fotografies en alta resolució, bluray o DVD amb totes les fotografies. El pack de boda pot ser totalment personalitzat a gustos dels nuvis.

Descobreix el seu web.

boloñafotograf


ANDREA HOME PHOTO


Et presentem Andrea Home Photo, tractaments de cinema pel teu moment de pel·lícula. L’encarregada de fer possible aquest gran projecte és l’Andrea Gaspar, una cineasta i narradora d’històries llicenciada en Cinema i Audiovisuals a l’Escac. Amb una visió de treball diferent, particular i professional.

Amb la càmera, explicarà una nova història, la teva història a través de la fotografia d’autor amb un estil cinematogràfic definit. l’Andrea cuidarà cada detall, traurà tota l’essència del dia del teu casament amb un reportatge d’altíssima qualitat on el bon gust, la passió, l’experiència i l’originalitat es veu reflectit en els seus projectes. Una explosió d’emocions, sensacions i sentiments narrades a través de les imatges. Moments únics que només succeeixen un cop a la vida.

Disposa de pack de boda que inclou: Més de 500 imatges seleccionades i editades una a una en color i blanc i negre en HD, imprimibles en qualsevol mida. Vídeo presentació de diapositives amb la millor música i fotografies. Galeria privada on-line on podràs compartir fàcilment les fotografies. Pòster de cine personalitzat de 100×70. Desplaçament a més de 90 km d’Altafulla. Es pot complementar amb: Sessió preboda i post boda, amb desplaçament fins a 90 km inclòs. Photobooth. Books a mida amb proveïdors exclusius (Couture Book, Jorgesen, Floricolor).

L’estudi d’Andrea Home Photo està ubicat en Altafulla, però dóna servei a tot Catalunya. Visita el seu web i el seu Facebook.

andrea home photo totnuvis

andrea home photo totnuvis

andrea home photo totnuvis