La música forma part de les nostres vides, escollir les cançons per casaments moltes vegades és difícil. Des de Tot Nuvis us donarem les Claus per sorprendre els vostres convidats amb la nostra selecció dels millors professionals del sector música i animació.

GIRONA


ÓPERA PRIMA 


La música parla per si sola, en un dia tan especial com el vostre casament és important escollir un bon professional que millor us representi en el vostre meravellós dia. D’això en saben molt bé, Opera Prima.

El vostre gran dia anirà marcat per diferents moments on no podeu deixar de banda el repertori musical en directe que us acompanyarà durant tot l’enllaç. Tots aquests moments tenen una música adient, que sens dubte triareu vosaltres, al vostre gust, donant un toc personalitzat i única la vostra cerimònia. El pack de boda s’adapten en tot moment als vostres gustos i desitjos.

A més a més, posen a la vostra disposició una llarga experiència en protocols, repertoris, timmings perquè tot sortir perfecte. També disposen d’actors jutges de pau que portaran a terme la cerimònia que sempre heu somniat.

No sabeu per on començar? Opera Prima us assessoraran en el vostre repertori, protocols, diferents lectures, poemes…

MÉS INFORMACIÓ

Visita el web

17001 Girona
Tel: 630 800 218


PEP POBLET 


Una proposta innovadora que no us deixarà indiferents amb el seu saxo donarà un toc musical especial al vostre casament. Compte amb un repertori de més de 200 temes que vosaltres mateixos podreu escollir personalment. S’adaptarà a les vostres necessitats i els vostres gustos perquè l’enllaç sigui únic i especial.

Pep Poblet totnuvis

Pep Poblet totnuvis

Us acompanyarà en el moment de la cerimònia tan religiosa o civil. En el moment de l’aperitiu i si ho desitgeu durant el banquet, realitzarà una actuació amb cançons escollides a mida per sorprendre cada una de les taules dels vostres convidats.

Pep Poblet totnuvis

El saxofonista, Pep Poblet anirà acompanyat d’una base musical, una amplificació adequada a l’entorn, gràcies a un so digital d’última generació, i una microfonia sense fil que l’hi permetre arribar a qualsevol racó. Gaudiu d’una velada inoblidable gràcies als temes escollits dels seus quatre discos i adaptacions clàssiques sota l’estil personal d’en Pep Poblet.

MÉS INFORMACIÓ

Visita el web

Girona
Tel: 659 447 249


TU MÚSICA EVENTS 


Captiva als vostres convidats amb la millor música en directe. Us presentem Tu Música Events, uns prestigiosos músics amb més de 15 anys de trajectòria. El seu objectiu és fer que la vostra cerimònia civil o religiosa tingui l’elegància que es mereix gràcies a la música en directe. Faran que la cerimònia porti el vostre segell personal i estigui impregnada d’emoció i romanticisme.

Tú música events totnuvis

Tú música events totnuvis
Tú música events totnuvis

Si voleu gaudir d’un esdeveniment únic i irrepetible. Tenir tota la seguretat i la garantia que tot sortirà bé demaneu cita prèvia amb l’equip de professionals Tu Música Events. Ofereixen un repertori obert, us assessoraran i aconsellaran en l’elecció de les millors cançons que us identifiquin. Disposen d’un pack de bodes a mida, escollireu els temes i estils musicals que millor s’adaptin als vostres gustos i preferències. Després de la selecció, ells us convidaran a l’estudi perquè escolteu tot el repertori pel vostre casament. També, s’encarregaran de posar-se amb contacte amb els responsables de la cerimònia i el banquet perquè no hàgeu de patir per res.

MÉS INFORMACIÓ

Visita el web

Joaquim Vayreda 65 ent A – 17001 Girona
Tel: 636 418 348 – 660 192 558


SWEET DREAMS 


Deixar un record únic i inoblidable a tots els convidats és el desig de totes les parelles de nuvis. La música té un paper fonamental per aconseguir un casament de somni. Dedicació, experiència i passió són les paraules que millor defineixen el treball de Sweet Dreams, una empresa especialitzada en l’ambientació i amenització musical per casaments.

sweet dreams totnuvis

sweet dreams totnuvis

Us ofereixen un servei flexible a mida on podreu escollir els serveis més idonis que millor encaixi en el vostre casament desitjat. Disposen d’un equip tècnic de qualitat i amb professionals que es dedicaran plenament a la vostra celebració. Sempre estan constantment millorant el seu servei amb la incorporació de les últimes tecnologies del sector.

sweet dreams totnuvis

sweet dreams totnuvis

Escoltaran les vostres idees, s’adaptaran a la vostra imaginació, gustos i necessitats i us donaran la seva opinió professional perquè junts aconseguiu que sigui especial. Es desplacen fins on us faci falta per organitzar l’esdeveniment somiat. Seran els primers a arribar i els últims en marxar de la celebració. I en tot moment, es faran responsables de tota l’ambientació i amenització del vostre casament perquè gaudiu completament de cada ocasió.

MÉS INFORMACIÓ

Visita el web

Ronda Paraires 10, 2n – 17800 Olot
Tel: 647 973 004


MARIACHI SEMBLANZA 


El dia del vostre casament serà un dels dies més emocionants de la vostra vida. Un esdeveniment únic i inigualable. Voleu que els vostres convidats gaudeixen al màxim i que s’ho passin bé? Doneu un toc indiferent al vostre casament amb Mariachi Semblanza, un grup musical amb més de 10 anys d’experiència.

Mariachi Semblanza totnuvis

Mariachi Semblanza totnuvis

Mariachi Semblanza totnuvis
A Mèxic un casament no s’entén sense un Mariachi o un grup de música tradicional de la regió a la qual es pertanyi. El Mariachi és una agrupació molt versàtil, pot tocar en un escenari, en acústic, en moviment i té un repertori per a tot tipus d’ocasions. Gaudiu dels millors concerts típics mexicans per casaments. Els components del grup us acompanyaran en el dia més feliç de la vostra vida amb cançons típiques del repertori ranxer durant l’aperitiu, el convit i el final de festa. A més a més, ofereixen serveis musicals per diferents tipus d’esdeveniments privats, públics, culturals o populars. Un dels serveis més sol·licitats són els dirigits a particulars. Son mólt bons, un dels  Maricahis amb més renom a nivell Europeu!

MÉS INFORMACIÓ

Visita el web

Sant Joan 30, 1r B – 08240 Manresa
Tel: 636 286 709

TARRAGONA


DIVERTY MUSIC 


Us presentem Diverty Music una empresa especialitzada en l’organització i realització d’esdeveniments festes i esdeveniments per diferents estils i magnituds. Són especialistes en disco mòbils per festes nupcials. El seu equip de professionals aconseguiran crear un ambient festiu immillorable en el vostre casament.

diverty music totnuvis

Diverty Music us faran gaudir d’un ampli repertori musical amb el seu assessorament i professionalitat escollireu les cançons més idònies pel vostre dia. Disposen un pack de bodes a mida segons les vostres necessitats i preferències. A més a més, ofereixen personal qualificat per animar esdeveniments de tota mena, preparen activitats per nens, disposen d’inflables amb diferents mides per totes les edats, projectors, karaokes…

MÉS INFORMACIÓ

Visita el web

Rafael de Casanovas 23 – 43770 Móra la Nova
Tel: 699 561 852

LLEIDA


 DJ TASIES 


Amenitza el vostre casament i convertiu-lo en una gran festa! El Dj Tasies és un dj de renom amb una llarga trajectòria musical. Les seves sessions ofereixen un ampli repertori d’estils musicals perquè els vostres convidats no deixin de ballar. S’encarregaran de gestionar la sonorització i les llums de tot l’esdeveniment.

dj tasier

Des de la cerimònia, banquet fins al moment del ball perquè l’enllaç sigui tot un èxit. A més, disposa de diferents propostes i un ampli repertori que podreu triar i adaptar en cada moment del vostre gran dia.
Dj Tasies farà realitat el vostre somni, gaudiu amb els vostres d’un record inoblidable.

 

MÉS INFORMACIÓ

Visita el web

La Font 36 – 25250 Bellpuig (Lleida)
Tel: 659 593 224