Les fotografies són el record més valuós que tindreu després de l’enllaç, nuvis! Per això, cal escollir bé el professional que capturarà i narrarà les emocions i sentiments a través del vostre reportatge de casament. Deixeu el vostre àlbum en mans d’un bon professional, d’un fotògraf experimentat, que porta hores i hores de “clics i recs” en les seves càmeres, i mitja vida actualitzant-se per oferir-vos sempre el millor en fotografia pel dia del vostre casament.

Si us caseu a Girona, tant si hi viviu, o com si no, però us voleu casar en un dels indrets més bonics de Catalunya, aquest post és per vosaltres! Des de Totnuvis.net us presentem la nostra recomanació de fotògrafs de la província de Girona. Són autèntics artistes!


FLASH OLOT


 • Un estudi fotogràfic situat a ple centre d’Olot, creat per la Cristina i la Lídia, dues apassionades de la fotografia que de la seva passió han fet la seva professió.
 • El seu màxim objectiu és trobar la perfecció, i amb la màxima senzillesa reflectir la vostra història i crear un record que perduri per sempre.
 • Es reuniran amb vosaltres abans de la celebració per conèixer la vostra essència, les vostres personalitats, i segons l’estil que més us agrada, elaboraran un concepte fotogràfic al vostre gust.
 • Els serveis que ofereixen són: Fotografia i vídeoPhotocall, reportatge pre i post boda, àlbum digital i convencional.

CONXI MOLONS FOTÒGRAF


 • Format per un equip de fotoperiodistes titulats, experts en capturar els instants més emotius i especials de cada situació. Al capdavant, la Conxi Molons, una fotògrafa amb més de 25 anys d’experiència.
 • La seva especialitat són les imatges d’estil documental, natural i sense poses. Rebràs un tracte totalment personalitzat i el millor assessorament per tal de sentir-te còmoda i relaxada. Realitzaran el servei amb absoluta discreció, passant desapercebuts.
 • Pots comptar amb Conxi Molons per l’àlbum del dia del casament, i també per a l’àlbum preboda i l’àlbum postboda.
 • Ofereix packs a mida, adaptats a les exigències dels nuvis.

FOTO ESTUDI SÒNIA


 • Amb més de 15 anys d’experiència com a fotògrafs especialitzats en casaments, la Sònia i el seu equip s’han convertit en tot un referent a Girona. La meticulositat i la cura de cada mes mínim detall a l’hora d’agafar la càmera són els elements que fan possible un resultat final excepcional. 
 • Us ensenyaran cada imatge i cada seqüència de vídeo perquè vosaltres podeu prendre les decisions finals i escollir les que més us agradin. A més a més, podreu posar la música al vostre gust. També us obsequiaran amb les imatges de drone i un vídeo de drone del vostre gran dia.
 • Per donar un toc original, divertit i diferent a la vostra celebració, ofereixen servei de Fotomaton i Photocall, amb accessoris com barrets, paraigües de colors, perruques, etc.

MARINA SÁENZ DE PABLO FOTOGRAFÍA


 • El seu objectiu és explicar la vostra història, mitjançant unes imatges singulars, naturals i que parlen per si soles. La fotògrafa sempre cerca l’emoció, les mirades i els gestos… tot, sense interferir per no condicionar els nuvis. 
 • Els seus àlbums són 100% Hand Made, acuradament acabats i enquadernats, amb tota la dedicació i entrega de l’artista. Treballa amb diferents materials naturals i orgànics com la fusta, el cotó i el paper, oferint un producte únic i excepcional.
 • A més a més, pots escollir el format d’entrega del reportatge de boda (Galeria On-line, USB o Àlbum Físic) que més t’agrada, amb possibilitat de combinar qualsevol de les opcions.