Les fotografies són el record més valuós que tindreu després de l’enllaç, nuvis. És necessari escollir bé el professional que capturarà i narrarà les emocions i sentiments a través del vostre reportatge de casament. I això només ho pot fer un fotògraf professional. Fotògrafs que porten hores i hores de “clics i recs” en les seves càmares, i mitja vida actualitzant-se per oferir-vos sempre el millor en fotografia pel dia del vostre casament.

Si us caseu a Girona, tant si hi viviu, o com si no, però us voleu casar en un dels indrets més bonics de Catalunya , aquest post és per vosaltres! És per això que desde Totnuvis.net us presentem la nostra recomanació de fotògrafs de la provincia de Girona.

Arribada de la núvia: En el teu casament, la gran protagonista seràs tu. La teva arribada al lloc de la cerimònia, amb cotxe nupcial o qualsevol altre mitjà de transport, serà sense dubte un dels moments estel·lars. Felicitat, orgull i molts nervis, tot reflectit en la teva mirada, una imatge que haurà d’ocupar un espai privilegiat a la primera pàgina.

Moment aliançes: El vostre SI més sincer amb el que us declareu aquest amor incondicional serà un moment que en un futur podreu reviure només mirant una fotografia. Un moment preciós que mereix una imatge preciosa.

Imatges: Marina Saenz de Pablo Fotografia / Sueños de Atenea

Moment arròs i pètals: Per fi ha arribat el moment. Sou un matrimoni i us esperen els vostres amics i familiars per celebrar-ho com us mereixeu. Acabada la cerimònia, us obsequiaran amb una divertida pluja de pètals, arròs, o qualsevol altre element original. Imprescindible immortalitzar tanta alegria!

Moment banquet: La vostra arribada al lloc del banquet será pura felicitat, satisfacció i romanticisme. Aquest moment donará el tret de sortida al capítol més divertit del dia!

Conxi Molons Fotografía

Imatge: Conxi Molons Fotografía

L’aperitiu és el moment ideal per a una original sessió fotográfica amb els convidats. L’entrega o llançament del ram, els somriures i les rialles, imatges que aportaran frescor al reportatge fotogràfic i que en un futur podràs tornar a compartir amb els familiars i amics més estimats. I que no faltin algunes precioses imatges de la parella recent casada!

Neus Simon Photography

Imatge: Neus Simon Photography

flasholot

Imatges: Flash Olot

Moment ball i festa: Com vols donar pas al ball? Amb un vals, qualsevol melodia romàntica o un original twist a la pista? Fes ho com més t’agradi i que un bon fotògraf ho capturi amb enginy i sentit artístic. I a mesura que avança la festa i augmenta l’animació, el vostre fotògraf podrà plasmar en originals imatges la vostra alegria i la dels convidats.

El teu casament serà el punt culminant d’una llarga història d’amor, un dia amb un passat i un futur. Aquest passat i futur mereixen un reportatge fotogràfic preboda i postboda. Amb imaginació i inspiració, el teu fotògraf de boda sabrà crear veritables obres d’art. Serà el vostre record més apreciat!

Proveïdors recomanats:

Neus Simón Photography

Sarrià de Ter

Sueños de Atenea

Sant Feliu de Guíxols