Et cases en terres gironines? Si és així, no et pots perdre aquest post! Et presentem la nostra millor selecció de Wedding Planners a Girona. Faran realitat el teu casament ideal. Organitzaran tots els detalls que puguis desitjar, mentre tu gaudeixes de la il·lusió sense estrès i imprevistos!

 


Ú-NICS ESDEVENIMENTS


 

Ú-nics ofereix un servei d’organització de casaments i esdeveniments que neix de l’entusiasme i la il·lusió de la Marta i l’Ignasi perquè els seus clients gaudeixin d’un dia inoblidable. Ofereix 2 serveis diferenciats perquè escullis el que més et convingui:

 •  Si ho desitges, s’encarregaran de tot fins al més mínim detall: Les flors i decoració, el transport, el càtering i el pastís nupcial, les invitacions i la papereria, música, fotografia i vídeo… Tot amb l’objectiu de què en el teu casament no trobis res a faltar. 
 • Si només necessites un cop de mà amb algun servei en concret, Ú-nics t’ofereix un servei parcial, adaptat a les teves necessitats específiques. 

Si encara no has trobat l’espai ideal on celebrar la teva boda, no pateixis. Ú-nics disposa d’una espectacular cartera de proveïdors quant a espais, ubicats en varietat d’escenaris i entorns. Tant si vols celebrar un casament clàssic, vintage, rústic o temàtic… aquest equip trobarà l’emplaçament ideal!

 


CREATIVE & LOVE


 

L’Imma és la responsable d’organitzar els casaments més especials de la Garrotxa, de l’entorn Gironí i arreu de Catalunya. Amb entrega i passió, s’encarregarà de què tots els detalls que conformen el vostre casament es coordinin perfectament i formin un conjunt d’allò més harmònic. Amable, atenta i amb molta experiència en el sector dels casaments, aquesta Wedding Planner serà la vostra salvació.

Trobarà els indrets perfectes per a la cerimònia i el banquet, els DJs, les flors, els serveis més adients per al vostre estil de casament, i tot el demès que pugueu desitjar. Escoltarà totes les vostres idees i suggeriments. Captarà totes les emocions, somnis i il·lusions i en farà una combinació ideal. Construirà a poc a poc un concepte, un estil marcat i definit per la vostra personalitat que quedarà reflectit en tots els racons i moments del vostre gran dia.

 


ESTÀS CONVIDAT


 

El seu equip de dissenyadores i Wedding Planners us ofereixen diferents opcions perquè trieu la que més us interessi! Al capdavant, la Cristina, una persona que de la seva passió ha fet la seva professió.

Tant si sou dels que us agrada organitzar el vostre casament de cap a peus, com si només necessiteu la decoració i el disseny dels espais, Estàs Convidat s’adapta a les vostres necessitats per garantir-vos un casament d’aquells que passen a la història Harmonia, estil i personalitat s’uniran perquè el teu casament esdevingui una celebració perfecta. S’adaptaran a les teves necessitats, i organitzaran qualsevol tipus de casament que puguis desitjar.  Des de la cerca de l’espai de la cerimònia, el seating plan, els centres de taula, el Photocall, el Candy Bar, podràs deixar-ho tot en les seves mans, o només allò que necessites. A més, estan especialitzades en el disseny d’invitacions en català, i tota la papereria necessària pel dia del vostre casament. Tot conjuntat i fet a mida, seguint la temàtica que sempre heu desitjat.

 


TAND’M 


 

Si el que busques és un equip de professionals que es facin responsables de tot el teu casament, des de principi a fi i fins al més mínim detall, Tand‘m serà la teva aposta segura. Aquest servei de Wedding Planners presumeix d’especial prestigi, essent un dels grans referents en el seu sector a Girona. Al capdavant de l’empresa, la seva fundadora Paola que es defineix com a una persona creativa, innovadora i perfeccionista.

Des de les invitacions i els petits obsequis, fins a la decoració, les flors, l’ambientació musical i la il·luminació, Tand‘m ho coordinarà tot perquè cada un dels elements estiguin en perfecta harmonia. Us ajudaran a transmetre un missatge personal en aquesta ocasió tan especial.  I perquè no hagis de patir per a qualsevol imprevist, estaran al teu costat durant tot el casament

 


OLGA ARCE WEDDING PLANNER


 

Amb més de 12 anys d’experiència organitzant casaments únics i personalitzats arreu Catalunya i les Illes Balears, Olga Arce, una Wedding Planner, creativa, propera, atenta i entranyable, ha fet realitat el somni de moltes parelles. L’Olga dissenya casaments despreocupats, casuals, sense grans protocols, molt naturals, seguint la tendència actual. Disposa d’una excel·lent cartera de proveïdors, tot i que si ho preferiu, podeu triar els vostres. Per a ella, cada parella és un món i una història, i mereix una celebració que sigui reflex d’aquesta singularitat.

L’Olga és  especialista en Feng Shui, una filosofia de vida que cerca l’harmonia i la bona sort. Si així ho desitgeu, farà un estudi per escollir el dia ideal del teu casament,  propiciant la sort de la vostra relació per sempre. Ideal!

 


ELITDAY – EVENT & WEDDING DESIGN


 

Versatilitat, flexibilitat, solucions personalitzades i més de 10 anys d’experiència distingeixen aquest equip de Wedding Planners, que reuneixen una àmplia formació en decoració, moda i fins i tot en creixement personal. Pel teu gran dia, faran servir tots aquests coneixements perquè estiguis a gust amb cada detall, perquè puguis gaudir del teu casament ideal. Sabran escoltar i captar el que realment desitgeu, i s’adaptaran als vostres gustos, expectatives i fins i tot al vostre pressupost. Disposen d’una excel·lent cartera de proveïdors, tot i que si ja heu triat els vostres, ni hi haurà cap inconvenient.

Ofereixen un servei anomenat Wedding-Destination, que us permet comptar amb ElitDay si us voleu casar a l’estranger. Tanmateix, posen a la vostra disposició tres packs diferents i personalitzables, perquè triïs el més idoni per a tu.

 


LA CLAU EVENTS


 

La Clau Events & Wedding és una empresa amb molts anys de tradició i experiència en l’organització dels casaments i esdeveniments més exigents. Ofereix tres serveis diferenciats, perquè triïs el que més et convingui:

 • Organització integral del casament: És el servei més complet. Inclou la gestió i coordinació de tots els preparatius, localització d’hotel i/o restaurant, i tots els serveis complementaris i proveïdors (decoració, flors, fotògraf, música, etc). Tot, totalment personalitzat i adaptat als vostres gustos i expectatives.
 • Coordinació del dia B: Inclou la gestió i coordinació de tots els elements, serveis i detalls durant el dia del vostre casament, perquè vosaltres no hàgiu de patir per res.
 • Decoració: Posada en escena i decoració de l’espai. Un servei totalment personalitzat perquè pugueu gaudir d’un escenari perfecte i idíl·lic en el vostre gran dia.

Més alternatives, impossible!

 


MAITE MACH DESIGNING WEDDINGS & EVENTS


 

La Maite Mach és la creadora d’aquest projecte especialitzat en organització de casaments i esdeveniments. L”equip format per la Maite, la Gemma i en David, posa a la teva disposició la seva experiència de més de 10 anys, el seu talent, passió i creativitat, perquè el teu casament esdevingui un dia ple de moments meravellosos i un record inesborrable.
El seu servei de Wedding Planner ofereix: Organització de la cerimònia, cerca de l’espai i proveïdors, decoració i ambientació, invitacions i papereria, detalls i obsequis pels convidats i llista de noces, i assistència en el dia del casament perquè tot surti a la perfecció. Tant si voleu celebrar un casament íntim i familiar, un casament multitudinari, a l’estil clàssic, romàntic, modern, bohemi, vintage o fins i tot un casament temàtic, ells faran possible el vostre casament ideal. Èxit garantit!

 


STUDIO DESIGN EVENTS


 

La Carla Gelabert, creadora de Studio Design Events, publicista, relacions públiques i event-planner, és una apassionada de la seva professió.  La confiança, el rigor, la sofisticació, la delicadesa i l’elegància són els fonaments i les seves eines a l’hora de fer realitat el casament somiat de cada parella. Ofereix una amplíssima gamma de serveis de Wedding-Planner, perquè de ben segur trobis el que és idoni per a tu:

 • Organització integral: Inclou el 100% de l’organització, cerca de proveïdors, decoració, ambientació, protocol, etc.
 • Decoració i Disseny: Inclou la decoració de l’espai, per tal que tots els detalls estiguin en perfecta harmonia.
 • Coordinació i Decoració: Un pack que inclou la coordinació dels proveïdors durant el teu gran dia i la decoració de l’espai.
 • Coordinació del dia del casament: Coordinació dels proveïdors
 • Bodes íntimes: Organització, decoració i coordinació de casaments íntims i fins i tot secrets, amb la parella sola o amb pocs assistents.
 • Tanmateix, ofereix servei d’organització de comiats de soltera i peticions de mà.

 


DECOUPAGE EVENTS


 

L’equip de Decoupage Events destaca per desenvolupar cada idea de manera quasi artesanal, amb especial creativitat, singularitat i bon gust. Després de conèixer les teves necessitats, expectatives i gustos, dissenyaran un concepte decoratiu i estètic a mida, oferint-te un servei integral que inclou des de les flors, la il·luminació, racons temàtics, Photocall i Candybar o zona chill-out, fins a les invitacions, el seatingplan, els detalls pels convidats, entre altres. Disposen d’una fantàstica cartera de proveïdors (floristeries, etc.), que presumeixen d’una llarga experiència, i de treballar exclusivament amb els millors productes del mercat. I si vols gaudir de la màxima tranquil·litat i deixar tota l’organització del teu casament en mans d’expertsDecoupage Events s’ofereix per encarregar-se de tot, més enllà de la decoració. Fantàstic!