Comença el compte enrere, et cases, s’inicia un dels moments més importants de la teva vida. Poc a poc tot el que sempre t’has imaginat en aquests mesos previs al teu enllaç, va agafant forma. Arriba el moment d’escollir un dels detalls més fonamentals: la decoració floral. Un element essencial i imprescindible que no pot faltar.

Tanca els ulls i imagina’t el teu casament envoltada de flors. Un esclat d’energia i vitalitat que despertarà tots els sentits dels teus convidats. I sobretot, t’acompanyara en el teu gran dia. Paniculades, flors silvestres i peònies, tulipes o orquídies, roses… Quines tries? Mil i una propostes i combinacions per a una núvia com tu, que de ben segur encertaràs gràcies a l’assessorament i professionalitat del Taller de les Flors.

Una empresa familiar ubicada a Vilaseca (Tarragona) amb més de 20 anys d’experiencia oferint servei integral en la decoració floral per tot tipus d’esdeveniments i festivitats assenyalades. Especialitzada en ornaments florals per casaments.

el taller de les flors

el taller de les flors

En el Taller de les Flors són un referent en les últimes tendències de la decoració floral en tota la província de Tarragona. Compten amb un equip de professionals joves i dinàmics que posarà un toc de color i olor al teu casament. Confeccionaran i crearan tot tipus de composicions per revestir els diferents espais que triis per al teu gran dia. Us ajudaran a triar les flors que millor encaixin amb la teva personalitat, gustos i necessitats, potenciant al màxim cada racò del teu enllaç.

el taller de les flors

el taller de les flors

Cada proyecte esta pensat i dissenyat a mida perquè el dia del teu casament i no hagis de patir per res, i puguis gaudir d’una vetllada inoblidable amb la teva parella. En tots els seus projectes veuràs reflectides la il·lusió i l’entusiasme per la seva professió. Trobaràs una gran varietat de flors de temporada, l’equip del Taller de les Flors crearà precioses propostes pel dia més important de la teva vida.

el taller de les flors

Una barreja de formes, textures i colors  innovadores, carregades de detalls que faran del vostre casament un dia únic i inigualable. Trobaràs tot el que necessites per decorar el teu enllaç. Des del ram de núvia a mida, decoració per a l’església o cerimònia civil, el banquet, fins els regals especials pels convidats. Rebràs una atenció personalitzada i propera.

Els serveis que ofereixen són molt amplis: S’encarregan de la decoració d’espai, la cerimònia, el saló, el ram de núvia, la decoració de taules amb flors i altres elements decoratius, el candy bar, la decoració del cotxe, els regals especials pels convidats. 

 Envolta’t de flors i de vida amb el Taller de les Flors! Trauran l’essència de la teva personalitat i expressaran el vostre estil en els seus projectes. Triar-los i veure com treballen, serà un amor a primera vista, a més de deixar a tots els teus convidats bocabadats. Es desplacen i decoren casaments a tota la província de Tarragona.

Descobreix tots els seus serveis visitant la seva web i troba’ls a:

Carrer de la Font 48 – 43480 Vilaseca
Tel: 977 39 14 84

facebook totnuvis