Les flors són més que elements decoratius, són narradores de la vostra història d’amor, envoltant cada moment amb elegància i encant, perquè cada pètal és un testimoni de l’amor que floreix en aquest dia tan especial. En el següent reportatge, explorarem com les flors poden transformar cada racó del vostre casament, des de la cerimònia fins al convit, donant-li un toc personal i romàntic.

Descobreix les floristeries ideals per trobar inspiració i consells sobre com incorporar les flors en tots els aspectes del vostre gran dia,  així com per trobar el ram de núvia perfecte. Deixa que les flors parlin per vosaltres i creïn una atmosfera inoblidable que perduri per sempre en els vostres records.

Floristeria Kentia

La Floristeria Kentia, situada al cor de Girona, és l’aliada perfecta per aconseguir les decoracions florals més exquisides per al vostre dia especial. Amb una extensa experiència en el sector, la Floristeria Kentia ofereix una àmplia gamma de serveis per transformar qualsevol espai, ja sigui interior o exterior, en un escenari de somni. Des de grans salons a acollidors racons, cap detall es deixa de banda.

Els seus serveis són totalment  personalitzats segons les preferències i necessitats de cada parella. Inclouen rams nupcials encantadors, decoració floral per a la cerimònia que transmeti amor i elegància, detalls per al cotxe nupcial que capturin totes les mirades, centres de taula que omplin de vida cada racó del banquet i una infinitat de detalls florals per enlluernar els vostres convidats.

La Floristeria Kentia és l’elecció perfecta per convertir l’entorn de la celebració en un veritable espectacle visual. Cada racó s’impregnarà de la màgia de les seves creacions florals, deixant els vostres convidats totalment impressionats.

Visita-la avui mateix i deixa’t assessorar pels seus professionals!

La Muga Flors

Descobreix un nou univers de bellesa floral amb La Muga Flors, l’elecció perfecta per a totes les teves necessitats florals en un dels teus dies més memorables.

Amb una gran selecció de flors fresques i arranjaments artesanalsLa Muga Flors porta la naturalesa en tota la seva esplendor directament al teu casament. Des del ram de núvia fins als centres de taula, cada detall està pensat per a cada ocasió. També ofereixen detalls florals per al cotxe dels nuvis, decoració per a la cerimònia que transformarà l’entorn en un escenari de somni i detalls pensats amb amor per als convidats que perduraran en el record.

A més, La Muga Flors ofereix tallers per aprendre a confeccionar rams, lletres amb flors seques i corones florals, perfectes per embellir qualsevol espai amb encant.

Descobreix el poder emocional de les flors i converteix el teu esdeveniment en una experiència única i inoblidable per a tots els teus convidats.

Celebra moments especials i transmet l’amor amb la bellesa floral de La Muga Flors.

Cal Tino Garden

Cal Tino, l’epicentre de la bellesa floral per a casaments, on l’entusiasme resideix en convertir el vostre gran dia en un somni fet realitat. Amb una dedicació inigualable, l’equip d’experts s’esforça per captar els vostres desitjos més íntims, materialitzant-los en composicions úniques que ressonin amb la vostra personalitat i estil.

Des del ram de núvia, fins als detalls més subtils, Cal Tino confecciona amb màgia cada element. Sigui amb flors naturals o preservades, cada creació és una obra mestra meticulosament elaborada. Els seus experts guien en la selecció de flors, assegurant-se que cada pètal compleixi el seu propòsitja sigui com a regal o com a record etern.

Més enllà del ram, Cal Tino ofereix una àmplia gamma de complements florals, des de braçalets fins a decoracions per a l’espai de celebració. Amb un compromís ferm amb el medi ambient, treballen exclusivament amb flors fresques, de temporada i de la més alta qualitat.

Descobreix Cal Tino, la floristeria de confiança per a un casament que perdurarà per sempre. Visiteu-los avui mateix i deixeu que els seus experts transformin el vostre somni en realitat.

El Taller de Kitina

Descobreix la màgia del Taller de Kitina, un encantador espai floral situat a Sabadell, en ple cor del Vallès Occidental. Aquest taller es distingeix per la seva dedicació i compromís en la creació de composicions úniques i especials per a cada ocasió. Amb una filosofia basada en l’ús de materials de primera qualitat i una meticulosa atenció als detalls, El Taller de Kitina és el destí ideal per als qui busquen la perfecció floral en el seu esdeveniment, especialment en casaments.

Al Taller de Kitina ofereixen una alternativa sostenible i de llarga durada per a la decoració floral, les liofilitzades (flors fresques eternes). Aquestes flors mantenen la seva bellesa natural durant anys sense necessitat de manteniment, convertint-les en l’elecció ideal per a rams de núvia, centres de taula, decoració d’espais, corones i tocats, entre d’altres.

Amb el seu ampli ventall d’opcions, El Taller de Kitina garanteix que cada detall floral de les teves noces sigui excepcional i perduri en el temps. A més, el taller brinda un servei personalitzat, adaptant-se a les necessitats i preferències de cada client.

Si busques l’excel·lència floral per a les teves noces al Vallès Occidental, El Taller de Kitina és on els somnis florals es fan realitat.

Su Jardín Secreto

Endinsa’t en el món de les flors amb Su Jardín Secreto, el teu aliat perfecte per al casament dels teus somnis.

Situat a Sant Cugat del Vallès, ofereixen arranjaments florals únics per transformar cada detall del teu dia especial. Des del ram de la núvia fins als centres de taula, cada creació reflecteix l’amor i la personalitat de la parella.

Disposen d’una àmplia selecció de flors fresques, com les clàssiques roses i les exuberants peònies, trobaràs el complement perfecte per al teu estil. A més, amb un servei d’entrega ràpida i atenció personalitzada, Su Jardín Secreto és la teva floristeria de confiança a Sant Cugat del Vallès.

Deixa que la seva màgia floral faci brillar el teu dia especial amb bellesa i amor.

Visita’ls ara i comença a transformar el teu casament en un esdeveniment inoblidable!

Floristeria Carmen Alcantara

Descobreix l’encant floral amb La Floristeria Carmen Alcántara a Platja d’Aro, el destí perfecte per al teu casament de somni. Amb més de 40 anys d’experiència, Carmen Alcántara lidera una floristeria innovadora, oferint una gamma completa de rams de núvia i decoració floral per a cada detall del teu gran dia.

Amb una passió per la creativitat i la bellesa, Carmen fusiona tècniques florals de darrera moda amb la seva pròpia visió artística. Cada peça és única, capturant l’amor i l’emoció de cada parella.

Especialitzada en tot, des de rams de núvia fins a decoració d’esglésies, restaurants i més, La Floristeria Carmen Alcántara garanteix un servei excepcional per a tots els aspectes del teu casament. Amb productes de primera qualitat i atenció al detall, aquesta floristeria ofereix un servei de lliurament a domicili a Platja d’Aro, Palamós, S’Agaró i voltants.

Per al teu casament de somni, confia en la màgia floral de La Floristeria Carmen Alcántara. Contacta’ls avui mateix i transforma la teva visió en realitat!

Alma Flors

Per a un dia tan especial com el teu casament, confia en Alma Flors per fer brillar cada moment amb la seva exquisida floristeria.

Amb una ampla selecció de flors de temporada, crearan detalls únics i personalitzats que complementin a la perfecció el teu estil i gust.

Des de rams de núvia que reflecteixen la teva personalitat fins a centres de taula que creen una atmosfera romàntica, cada element floral de la teva boda serà meticulosament dissenyat i executat.

L’equip d’Alma Flors posa tota la seva passió i dedicació per garantir que cada flor sigui impecable. Des de l’altar fins a la pista de ball, la seva decoració floral transformarà el teu espai en un entorn màgic i inoblidable.

Confia en Alma Flors per convertir el teu somni de boda en realitat, amb flors que il·luminaran el teu dia més especial.

Et porten la bellesa de la natura al teu casament!