S’acosta el dia del teu casament? Ha arribat el moment de pensar en la teva imatge! Et presentem la nostra millor selecció de professionals de perruqueria i estètica perquè en el teu gran dia llueixis espectacular, i et sentís orgullosa, segura i preciosa. Perquè per aquesta ocasió, t’ho mereixes!

📸: Vanitas Espai


MARIA ALIU – Premià de Mar (Barcelona)


Centre de perruqueria i estètica, especialistes en maquillatge i recollits per núvia.

Trobaràs la teva assessora d’imatge que t’ajudarà a escollir el look que més t’afavoreixi. Rebràs una atenció propera i personalitzada de principi a fi, el seu equip de professionals s’adaptaran a les teves necessitats i busquen la teva comoditat i felicitat!

Els serveis que ofereixen són: Perruqueria per a nuvis, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions…), tractaments de bellesa i assessoria d’imatge. Disposen de servei a domicili i de pack de nuvis! 


ESTÈTICA MARÍA SOLÉ –Mollerusa (Lleida)


Centre d’estètica, que ofereix un ampli ventall de serveis i tractaments tant facials com corporals.

Tractaments personalitzats de Manicura, Pedicura, Esmalt Permanent, Neteja facial, Tractaments Facials, Depilació amb cera, Fotodepilació, Maquillaje, Packs especials núvies, Servei a domicili, Tractaments corporals, Permanent i Tint de Pestanyes, Extensió de pestanyes, Massatges…

Pack de nuvia Tractament facial i corporal, maquillatge, manicura i pedicura, depilació completa. 


PeinArte Estilistas –Palafrugell  (Girona)


Peinarte estilistes t’obre les portes amb un somriure d’orella a orella preparades per assolir el seu objectiu, potenciar i ressaltar la teva bellesa natural perquè en el dia del teu casament et sentis segura, orgullosa i brillis amb llum pròpia.

Rebràs el millor assessorament, i després de conèixer a fons les teves preferències, característiques físiques i estil,t’ajudaran a definir l’estilisme més adient pel teu gran dia. 

Ofereix diferents packs tant de nuvi com de núvia que inclouen la prova, pentinat i maquillatge amb desplaçament al domicili de la núvia o a l’espai on es realitzarà el casament. Fantàstic!


Dermis Bellesa – Reus  (Tarragona)


Compta amb esteticistes professionals amb 16 anys d´experiència amb un únic objectiu: LA BELLESA DEL TEU COS.

Posen a la seva disposició tractaments professionals i les tècniques més avançades per obtenir resultats excepcionals utilitzant productes de primeríssima qualitat amb concentracions òptimes per l´eficàcia i tolerància en la pell. Renoven la seva oferta de tractaments  regularment, adaptant-se constantment a les novetats que ofereix el mercat. 

El pack de núvia inclou: assessorament personalitzat, depilació completa, neteja de cutis, peeling corporal amb sals i fang del Mar Mort, manicura i pedicura amb hidratació profunda, tractament de perles i d-tox.

L’Imprescindible, en quant a estètica!


Centre d’Imatge Marisol Jiménez – (Barcelona)


És avui dia un dels grans referents per a les núvies més exigents de Barcelona, que en el seu gran dia volen lluir espectaculars.

Després d’analitzar detalladament les teves característiques físiques, l’equip del centre t’assessorarà i trobarà les solucions perfectes, els tractaments més adients per a tu.

El pack de núvia inclou: Tractaments corporals: Tractaments reductors, peeling, massatges, bronzejat DHA. Tractaments facials: Peeling facial, neteja facial, maquillatge, pestanyes 3D… Depilació: cera, làser, fotodepilació IPL. Micropigmentació: Celles, llavis, ulls. Manicura: ungles de gel i de porcellana, ungles decorades, reconstrucció d’ungles mossegades, manicura francesa, shellac, manicura permanent i semipermanent. Pedicura: Pedicura francesa, permanent i semipermanent, Shellac.


La Saleta Perruqueria – (Tarragona)


Ofereix tots els serveis que puguis desitjar per lluir espectacular en el teu gran dia. 

L’equip de la perruqueria  presumeix de molts anys d’experiència traient el màxim profit a les núvies més exigents. Et proposa un pac de núvies molt complert. 

Pack de núvia: Prova de recollit i pentinat, prova de maquillatge, recollit del dia del casament, maquillatge i ampolleta reafirmant pel dia del casament i manicura francesa. 


Vanitas Espai – (Barcelona)


 És un petit oasi de bellesa i relax on podràs tenir cura de la teva imatge pel teu gran dia.

L’equip de professionals es compon d’especialistes en cada disciplina, amb molta experiència, talent i prestigi.

Ofereix una àmplia llista de serveis de perruqueria, maquillatge, manicura, pedicura i estètica, i una atmosfera acollidora i elegant que convida a relaxar-te i gaudir d’una experiència d’allò més reconfortant. Tanmateix, ofereix la possibilitat de celebrar el teu comiat de soltera amb una divertida i glamurosa Chic Beauty Party.  Genial!


Cromm Perruqueria – (Lleida)


Perruqueria dedicada a tractaments personalitzats per la cura de tot tipus de cabell. Creen tendència i imatge, gràcies a els últims tractaments del moment. Un espai pensat per tu!

Compten amb un equip de professionals que s’encarregaran: d’assessorar-te en el tall, la forma, el color i el pentinat que millor s’adaptarà al teu estilisme nupcial i com no, a la teva personalitat. També rebreu assessorament en quant a tractaments d’hidratació i nutrició. I amb el pentinat i recollit pel teu gran dia! .


Noon 44 Perruqueria-  (Girona)


Centre d’estètica i perruqueria situat a ple centre de Girona, que serà el vostre millor aliat a l’hora de tenir cura de la vostra bellesa.

Ofereixen un servei totalment personalitzat i a mida per a cada client. Només treballen amb productes de màxima qualitat, per així aconseguir un resultat final impecable i espectacular..

Ofereixen una llarga llista de serveis: Perruqueria i pentinat per a núvies, maquillatge, manicura, pedicura, esmalt permanent, tractaments capil·lars i estètics, i depilació facial, entre altres.


Ca la Fina-  (Barcelona)


És una Herboristeria, Dietètica i Centre de Teràpies Naturals, on vetllaran per a la teva salut i benestar, per deixar-te com nova pel teu gran dia.

Trobaràs: Naturopatia, osteopatia, acupuntura, kinesiologia, homeopatia, dietètica, fitoteràpia, drenatge limfàtic, reflexologia.  En funció de les teves necessitats i gustos!

A part d’oferir-te dietes personalitzades, on et realitzaran un previ estudi orgànic amb test d’aliments.

I una línia de naturopatia pròpia!