Els àlbums fotogràfics preboda estan més de moda que mai. Són un preciós record de la vostra trajectòria prèvia al  casament. Un recull d’imatges que simbolitzen la vostra il·lusió i compromís, la vostra entrega i complicitat.

De la mà de la nostra millor selecció de fotògrafs de boda, us presentem les idees i estils fotogràfics més originals, artístics i actuals. N’hi ha per a tots els gustos. Quin serà el teu?

L’ÀLBUM ROMÀNTIC:

Imatges com aquestes de Pere Cobacho Fine Art Photo són pura expressió d’un amor únic i incondicional. No passen de moda mai. A més, són adaptables a la majoria d’estils de parella i d’entorn!

L’ÀLBUM INFORMAL I DIVERTIT:

Un bon fotògraf, com demostren els exemples de Neus Simón, sabrà plasmar en imatges divertides i informals la vostra felicitat i il·lusió. Fotografies com aquestes us faran somriure en un futur!

L’ÀLBUM AMB ENCANT RURAL:

Aquest estil d’àlbum és una alternativa genial: es compon d’imatges del tipus que més t’agradi, capturades en un entorn rural ple de màgia. Aquests fantàstics exemples, de Marina Saenz de Pablo.

L’ÀLBUM EXÒTIC:

Aquest àlbum és el més indicat per a casaments d’estiu. Els escenaris de platges de sorra fina, de penya-segats o fins i tot d’un entorn frondós i salvatge sempre seran un fons perfecte per retratar el vostre amor i felicitat. Ens ho demostra Sueños de Atenea en aquests exemples. Espectacular!

L’ÀLBUM BOHEMI:

Aquest tipus d’album és molt especial: es compón d’imatges que són reflex de la vostra personalitat bohèmia, de la vostra filosofia de vida juvenil i dels vostres sentiments més sincers, tot en versió hippy. Aquestes imatges de Dami Saez Fotògrafs en són un exemple immillorable.

L’ÀLBUM URBÀ I TRENCADOR:

Sou una parella cosmopòlita, agosarada i amb visió de futur? Aquest album és el vostre! Amb imatges poc convencionals i que s’aparten dels estils més clàssics, ens sorprèn per la seva essència totalment trencadora. Aquests exemples, un magnífic treball de Dynamic Casaments.

L’ÀLBUM TEMÀTIC:

Si sou una parella amb aficions i passions especials, i això forma part de la vostra personalitat més arengada, serà imprescindible immortalitzar-ho en el vostre àlbum Preboda! Tindreu un record d’allò més original pel futur. Mira quins exemples tan singulars de Montse Balanyà Fotografía & Disseny!

FOTÒGRAFS RECOMANATS:

Dami Saez Fotògraf

Gavà (Barcelona)

Montse Balanyà Fotografía & Disseny

Manresa (Barcelona)

Dynamic Casaments

Sabadell (Barcelona)

Pere Cobacho Fine Art Photo

Sant Quirze del Vallès (Barcelona)

Marina Saenz de Pablo Fotografía

Madremanya (Girona)

Sueños de Atenea

St. Feliu de Guixols (Barcelona)

Dynamic Casaments

Sabadell (Barcelona)