Aquesta secció t’ofereix una llista dels pel·lícules de tradició romàntica, per gaudir i somiar, que anirem actualitzant regularment.

Les nostres primeres recomanacions són:

27 vestidos

Director: Anne Fletcher. Repartiment: Katherine Heigl, James Marsden, Malin Akerman, Edward Burns

Jane (Katherine Heigl), l’eterna dama d’honor -ho ha estat fins a 27 vegades- però mai la núvia, ha de fer front al seu pitjor malson quan la seva germana (Malin Akerman) es compromet amb l’home dels seus somnis. A Jane li encanta anar a casaments i ajudar a la núvia en el seu dia més especial. Està enamorada del seu cap (Edward Burns), però el dia que es decideix a confessar-li el seu amor, la seva atractiva i capritxosa germana, a la qual sempre ha cuidat, entra en escena.

Amor con preaviso

Director: Marc D.Lawrence. Repartiment: Sandra Bullock, Hugh Grant, Robert Klein

El milionari George Wade necessita un nou assessor legal. Però sempre té el mal costum de contractar atractives advocades amb dubtoses credencials i tenir relacions personals amb elles … fins que cometen un error que li costa massa diners i són acomiadades pel seu avorrit germà, el cervell que hi ha darrere del negoci. Lucy Kelson és una brillant advocada liberal que odia George. Per paradoxes del destí, acaba treballant a les seves ordres, convertint-se en algú imprescindible per a George.

El amor tiene dos caras

Director: Barbra Streisand. Repartiment: Barbra Streisand, Jeff Bridges, Lauren Bacall, George Segal, Mimi Rogers

Rose i Gregory, tots dos professors de la Universitat de Columbia, entaulen una relació sentimental. Els seus punts de vista són diferents. Gregory creu que les relacions sexuals poden arruïnar la seva vida, però Rose opina el contrari.

Remake de la pel·lícula francesa “El mirall té dues cares” de 1958.

El día de la boda

Director: Clare Kilner. Repartiment: Debra Messing, Dermot Mulroney, Holland Taylor, Jack Davenport, Jeremy Sheffield
Kat Ellis està buscant l’home adequat. I ho vol ja. Kat no tindria tanta urgència per trobar-lo si no fos perquè el casament de la seva malvada i consentida germanastra és amb el maco exnòvio de Kat. Aquest casament se celebrarà a Londres i està condemnada a anar sola el següent cap de setmana. La solució: contractar un professional, un “acompanyant”.
Afortunadament per a ella troba a Nick Mercer un dels millors i més demandats acompanyants masculins de Nova York.

El novio de mi madre

Director: Amy Heckxling. Repartiment: Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Saoirse Ronan, Fred Willard
Rosie (Michelle Pfeiffer) és una dona madura que viu a Los Angeles i treballa com a productora d’un programa de televisió que no va bé: mentre el seu cap (Fred Willard) vol substituir-lo per un reality, la seva ajudant Jeannie (Sarah Alexander) no dubta en trair-la. Les coses a casa no van molt millor. El seu ex-marit va tenir un nadó amb una dona més jove, i la seva filla Izzie (Saoirse Ronan) comença a ser una adolescent problemàtica que surt amb un tipus anomenat Dylan (Rory Copus).

El padre de la novia

Director: Vincente Minnelli. Repartiment: Spencer Tracy, Elizabeth Taylor, Joan Bennett, Leo G. Carroll, Don Taylor
El fiscal Stanley Banks (Spencer Tracy) està molt nerviós perquè la seva preciosa filla gran Kay (Elizabeth Taylor) li ha comunicat la seva decisió de casar-se amb Buckley Dunstan (Don Taylor). Aquest casament provoca en la seva divertida família una activitat endiablada que es tradueix en nervis i alteracions. Banks està massa ocupat amb la llista de convidats, ni més ni menys que tres-cents. Tot ha d’estar preparat, no pot fallar res en el dia més important en la vida de Kay, però el caos és inevitable.

Guerra de novias

Director: Gary Winick. Repartiment: Anne Hathaway, Kristen Johnston, Steve Howey, Bryan Greenberg, Candice Bergen
Emma (Anne Hathaway) i Liv (Kate Hudson), dues amigues incondicionals des de la infància, han somiat amb casar-se al juny a l’Hotel Plaza de Nova York. Aquesta il·lusió podran compartir-la, ja que les seves noces es celebraran el mateix cap de setmana. Un error administratiu, però, ennuvola tanta felicitat: els casaments han estat reservades per al mateix dia, i una de les dues haurà de canviar la data. Com cap de les dues està disposada a renunciar, acabaran enfrontant-se en una feroç competició, en la que faran servir tots els mitjans al seu abast.

La boda de mi mejor amigo

Director: P.J.Hogan. Repartiment: Julia Roberts, Rupert Everett, Dermot Mulroney, Cameron Diaz, M. Emmet Walsh
Michael (Dermot Mulroney) li comunica al seu millor amiga, Julianne (Julia Roberts), la notícia que va a casar-se amb Kimberly (Cameron Diaz) d’aquí a quatre dies. Ella viatja directament fins Chicago per ajudar amb els preparatius, però en realitat va fermament decidida a aturar les noces i robar-li el nuvi a Kimberly.
Durant els tres dies que falten intentarà per tots els mitjans separar els nuvis.

La boda de mi novia

Director: Paul Weiland. Repartiment: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Sydney Pollack, Kevin Mckidd, Kathleen Quinlan
La pel·lícula explica com Tom (Dempsey) i Claire (Monaghan) han estat amics platònics durant 10 anys. L’és un lligon en sèrie que no vol comprometre i ella vol casar-se però no ha trobat l’home perfecte. Just quan Tom comença a pensar que és el moment de posar seny, Clair es compromet amb un altre. Quan ella li demana que sigui la seva ?? dama d’honor ??, Tom accepta per tal d’arruïnar les noces i conquerir a Claire.