Arriba el moment més esperat, és l’hora d’escollir el teu vestit de núvia. Tria un disseny que et faci sentir còmoda, segura i elegant,  que mostri la teva millor versió. Et presentem la nova col·lecció 2019/2020 de Francesca Marlop, 14 vestits que et robaran el cor!

El capdavant de la marca hi trobem la dissenyadora Francesca Marlop, una apassionada de la moda i del disseny. Les seves inquietuds per la moda sorgeixen d’ençà que era ben petita.  Disposa d’un atelier ubicat a Sant Gregori, on té dues grans línies: vestits de festa i vestits de núvia. Totes i cadascuna de les seves creacions posen en manifest la bellesa natural d’una dona actual, segura i fidel a la seva personalitat.

El seu atelier realitza vestits de tota mena, des de dissenys romàntics i elegants elaborats amb organza de seda, encaix i guipur com el model Laura, Soraya, Sonia i Sira fins a dissenys més senzills, fluids i frescos que cerquen un outfit despreocupat. El model Soraya és un precios conjunt de faldilla de gasa plisada de seda acompanyat amb un top de tul brodat i l’esquena descoberta

Imatge: Sintia i Teresa

En la seva nova col·lecció 2020 hi trobaràs petites joies a mida confeccionades amb teixits i acabats artesanals. Peces  innovadores i d’alta qualitat on es cuida fins a l’últim detall. Un segell inconfusible d’elegància, feminitat, qualitat i comoditat. Dissenys romàntics i elegants elaborats amb organza de seda, encaix i guipur com els models Sintia, Laura, Soraya, Sonia i Sira fins a dissenys més senzills, fluids i frescos que cerquen un outfit despreocupat. El model Soraya és un preciós conjunt de faldilla de gasa plisada de seda acompanyat amb un top de tul brodat amb l’esquena descoberta.

Per les núvies més clàssiques que cerquen un vestit que encaixi amb el seu estil, el model Sintia és un preciós vestit amb faldilla mikado en forma d’A combinada amb un top brodat amb fil de plata. Si vols transmetre elegància i sofisticació has de conèixer el disseny Teresa, un vestit confeccionat de crepè i tul amb faldilla A.

 

Imatge: Sira, Sònia i Laura

Els dissenys de Francesca Marlop es caracteritzen per ser peces úniques i personalitzades pensades per a dones especials, amb personalitat, que saben escollir.

El model Shenia està elaborat amb un cos decorat amb flors brodades i una faldilla acampanada de crepè. T’enamoraràs de la seva esquena oberta amb gassa semitransparent. En canvi, si cerques un vestit totalment llis, el model Elisabet és per a tu, un disseny de crepè i gassa, amb escot barca i amb un escot d’infart a l’esquena. Té petits detalls de pedreria de nacar.

Imatge: Elisabet i Shenia

Tinguis l’estil que tinguis, a Núvies Francesca Marlop hi trobaràs el vestit perfecte per al teu gran dia. El disseny que més s’ajusti a les teves exigències, personalitat i pressupost.

També, hi trobaràs vestits més sofisticats de tall de sirena que realcen la teva silueta com els models Melisa i Núria. Dos dissenys elegants elaborats amb gassa brodada i tul, faldilla entallada en crepè amb cua. Per les núvies més atrevides, disposa d’un sensual vestit en tall de sirena, el model Brenda, amb cua totalment d’encaix acompanyat amb una capa, un disseny perfecte per casaments civils o segons vestits.

Imatges: Melisa, Núria i Shenia / Sana i Brenda

L’Atelier de la Francesca Marlop també ofereix un servei d’estilisme totalment personalitzat. Un assessorament d’imatge que consisteix en una valoració facial, òssia i de pell. A més a més, posa a la teva disposició la seva experiència com a Personal Shopper. Tot perquè en el teu gran dia llueixis perfecta, amb una imatge harmoniosa i afavoridora, mantenint el teu estil propi.

Els dissenys de Francesca Marlop es caracteritzen per ser peces úniques i personalitzades pensades per a dones especials, amb personalitat, que saben escollir.

Tanmateix, a la boutique ofereix una línia de festa, per mares, germanes, tietes i amigues.  Una col·lecció amb estil propi, elegant, còmode elaborada amb teixits i colors d’altíssima qualitat en crepe, ras, faldilles mikado, asimètrics, amb esquenes d’infart i escots amb “v”.

A més a més, disposen d’un amplíssim ventall de dissenys en vestits de festa dels dissenyadors: Sonia Peña, Maltide Cano, STefano, Raffaell. Per completar el teu look nupcial, ofereix una gama de complements i sabates. Treballen amb la marca de sabates Doriani, hi trobaràs sabates tant per a núvia com per a convidada.

Deixa’t assessora amb els millors professionals del sector nupcial. Llueix perfecta amb una peça única que perduri amb el pas del temps. Un vestit que potencií el millor de tu en el teu gran dia.