Ara és l’hora,  un dels instants més importants de la teva vida. És el moment de materialitzar tots els mesos de preparatius. Davant del mirall, et veus vestida de núvia, et sents elegant i segura, perquè et veus tal com ets, tu mateixa. Una barreja d’il·lusions i emocions recorre el teu cos.

Aquest esclat de sensacions és possible gràcies a l’encert d’escollir un dels dissenys de somni de la firma Francesca Marlop.

Al capdavant de la marca hi trobem la dissenyadora Francesca Marlop, una apassionada de la moda i del disseny. Les seves inquietuds per la moda sorgeixen d’ençà que era ben petita.  Disposa d’un atelier ubicat a Sant Gregori, on té dues grans línies: vestits de festa i vestits de núvia.

Els dissenys de Francesca Marlop es caracteritzen per ser peces úniques i personalitzades pensades per a dones especials, amb personalitat, que saben escollir.

Petites joies a mida confeccionades amb teixits i acabats artesanals. Peces  innovadores i d’alta qualitat on es cuida fins a l’últim detall. Un segell inconfusible d’elegància, feminitat, qualitat i comoditat. Totes i cadascuna de les seves creacions posen en manifest la bellesa natural d’una dona actual, segura i fidel a la seva personalitat.

El seu atelier realitza vestits de tota mena, dissenys romàntics elaborats amb organça, encaix i guipur.  Vestits més sofisticats amb subtils tocs de pedreria, crepes de tall de sirena que realcen la teva silueta. Dissenys més fluids i frescos o amb un toc de color per a núvies més atrevides que cerquen un outfit despreocupat. Tanmateix, disposen de diferents models curts per cerimònies més informals i vestits amb estil eivissenc per casaments vora el mar.

L’Atelier de la Francesca Marlop també ofereix un servei d’estilisme totalment personalitzat. Un assessorament d’imatge que consisteix en una valoració facial, òssia i de pell. A més a més, posa a la teva disposició la seva experiència com a Personal Shopper. Tot perquè en el teu gran dia llueixis perfecta, amb una imatge harmoniosa i afavoridora, mantenint el teu estil propi.

Tinguis l’estil que tinguis, a Núvies Francesca Marlop hi trobaràs el vestit perfecte per al teu gran dia. El disseny que més s’ajusti a les teves exigències, personalitat i pressupost.

Tanmateix, a la boutique ofereix una línia de festa, per mares, germanes, tietes i amigues.  Una col·lecció amb estil propi, elegant, còmode elaborada amb teixits i colors d’altíssima qualitat en crepe, ras, faldilles mikado, asimètrics, amb esquenes d’infart i escots amb “v”.

A més a més, disposen d’un amplíssim ventall de dissenys en vestits de festa dels dissenyadors: Sonia Peña, Maltide Cano, STefano, Raffaell. Per completar el teu look nupcial, ofereix una gama de complements i sabates. Treballen amb la marca de sabates Doriani, hi trobaràs sabates tant per a núvia com per a convidada.

Deixa’t assessora amb els millors professionals del sector nupcial. Llueix perfecta amb una peça única que perduri amb el pas del temps. Un vestit que potencií el millor de tu en el teu gran dia.