I arriba el moment… Ja saps com serà la teva cerimònia, tens l’espai o restaurant… i toca la que és una de les decisions més importants:  El teu vestit de núvia i els complements que necessitaràs per estar perfecta el dia del teu casament.!

Tant si saps per on començar, ni quin estil va amb la teva personalitat, com si ho tens molt clar, a la Boutique Francesca Marlop de Girona hi trobaràs el vestit que teus somnis.  Tant la seva col.lecció pròpia com primeres firmes que fan d’aquesta boutique la referència a tota la província. Tinguis l’estil que tinguis, hi trobaràs el vestit que més s’ajusti a les teves exigències, personalitat i pressupost

Vestits romàntics amb diferents teixits de qualitat amb encaix, organza i guipur. Vestits amb sotils brillantors i pedreria per aconseguir un estil més sofisticat.

Francesca Marlop 1

Francesca Marlop 2

Vestits a tot color per les més atrevides o amb un sotil toc de color per les més modernes. Vestits curts per cerimònies més informals, vestits eivissencs per cerimònies a la bora del mar.

Francesca Marlop 3

Francesc Marlop 4

Com ja us hem comentat a la boutique també disposa de col·leccions externes de firmes prestigioses dins del món nupcial com Raimon Bundó, Alma Novias, Novia d’Art 2016, Lugo Novias 2016 i Villais 2016. I d’una zona outlet , per a pressupostos més ajustats, que us permetrà lluïr un vestit preciós, de primera marca i d’una qualitat excepcional a un preu únic  450€  Raimon Bundó, Novia d’Art i Alma Novias que podreu veure a continuació i que no podeu passar per alt.

[slideshow_deploy id=’1110′]

Deixa’t aconsellar per l’equip de Francesca Marlop que t’ajudaran a potenciar el millor de tu en el teu dia. On trobaràs una amplia gama de complements i sabates essencials per completar un look de somni. Les firmes de festa que trobaràs a la botiga són  dels dissenyadors: Sonia Peña, Maltide Cano, STefano, Raffaell. Les de complements: Doriani (sabates tant de núvia com de festa).

[slideshow_deploy id=’1210′]

Tanmateix, a la boutique ofereix servei per la resta d’assistents de la cerimònia. Mares, germanes, tietes i amigues. Francesca Marlop també disposa d’una col·lecció de festa que es caracteritza per un estil senzill i sofisticat. Teixits i colors d’altíssima qualitat de chiffon, tafetà metal·litzat, brocats, entre d’altres. Encara no els conèixes?

Francesca Marlop festa 1

Marlop vestits 4

Descobreix els encants de la boutique Francesca Marlop i deixa’t mimar i assessorar amb els millors professionals del sector nupcial.

Al carrer  Nord, 6  – Girona.

Tel..: 972 48 50 00 – Móvil: 665 669 804.
info@noviasfmarlop.com

Us convidem a què visiteu el seu web  i el seu Facebook.