Atenció núvies! Si heu decidit fer el pas i casar-vos en 2019, ha arribat el moment d’escollir el vostre vestit de núvia! Sou unes afortunades! Aquest any, Pronovias aposta per una col·lecció diferent i innovadora, pensada perquè cada núvia, sigui com sigui, trobi aquell vestit ideal, el més afavoridor.  Una col·lecció que vol destacar la bellesa femenina, on les núvies altes o baixes, primes o amb corbes reben l’oportunitat de lluir espectacular en el seu gran dia, deixant a tothom bocabadat amb la seva bellesa natural.

Et presentem les novetats de les col·leccions del Grup Pronovias 2019 , i la nostra selecció de botigues on les pots trobar . T’avisem: Cada vestit és un esclat d’elegància. Triar-ne només un no serà fàcil!


COL·LECCIÓ IN BLOOM


Màxima varietat, siluetes des de les més cenyides fins a les més vaporoses, dissenys llisos i vestits coberts d’encaix, brodats i pedreria… Tinguis l’estil i les formes que tinguis, “In Bloom” posa a la teva disposició alternatives com fetes a mida. La col·lecció fuig de l’excés de sofisticació, cercant els teixits llisos o adornats amb encaix delicat, brodats i pedreria discreta a la part alta del vestit. Observem un equilibri perfecte entre silueta i decoració, on les siluetes sirena, tot i mostrar una decoració més austera, estilitzen la figura femenina fent ús d’agosarades transparències, i els dissenys rectes o en forma evasé transmeten el punt idoni de sofisticació mitjançant una acurada decoració. Superposicions, volants i encaix delicat atrauen totes les mirades, i els escots de vertigen en forma de pic i les esquenes descobertes són pura sensualitat. Els teixits estrella, la muselina, la gasa de seda, i el tul cristall.

Les mànigues llargues transparents i en encaix aporten un punt romàntic i angelical, i també formen part de la col·lecció vestits còctel, dues-peces i models autènticament vintage. Simplement, fantàstic!


COL·LECCIÓ ATELIER


La col·lecció més capriciosa de Pronovias reuneix totes les tendències més actuals: dissenys sensuals i molt femenins, seda, crepe, tu i chiffon, encaix, superposicions, aplicacions en 3D, i fins i tot plomes converteixen els vestits en un esclat de vaporositat i moviment. Elements que es combinen acuradament per compondre peces modernes, atrevides i sensuals, dissenys clàssics i romàntics, i vestits boho – chic, ideals per a les núvies més juvenils i informals. Tampoc no falten els vestits sirena molt solemnes, amb mitges cues, apertures quilomètriques, i escots en mil i una versions.


COL·LECCIÓ ST. PATRICK


Encaix floral, espatlles i esquenes descobertes, escots insinuants i decorats amb pedreria, fil brodat i encaix per complimentar transparències … St Patrick ens captiva amb un grandiós repertori de creacions d’elegància i sofisticació singulars, aptes pels casaments més chic. Hi trobaràs dissenys en sirena, siluetes menys rígides i alguns models princesa,  tots inspirats en les tendències més actuals. El plisé, el tul i les superposicions omplen l’escenari de volum i moviment. Per a les núvies més sofisticades, el guipur, les esquenes descobertes o molt treballades, els volants i els brodats aporten el punt més formal i glamurós. Les mànigues d’encaix brillant creen una imatge de delicadesa. I per a les més romàntiques i capricioses, els vestits amb elements barrocs i elaborats completament amb encaix seran un encert segur. Una col·lecció apta per complaure tots els gustos i preferències, un immens ventall d’opcions de les quals no sabràs quina triar.

La botiga Novias Teresa Palacios, a Hospitalet de Llobregat, t’ho posa fàcil: disposa d’un gran ventall de magnífics vestits de les marques del Grup Pronovias, i d’un elegant repertori de complements per a conjuntar. Tot, amb l’únic objectiu que en el teu gran dia llueixis radiant!

A Barberà del Vallès t’espera l’equip de Nuvis Casajuana, amb més de 1000 m2 dedicats exclusivament als nuvis, amb vestits de les marques de més renom, com St Patrick, entre altres. T’oferiran un assessorament totalment personalitzat, tot sense haver de demanar cita prèvia. Dóna un cop d’ull, també disposen de talles grans.

Les núvies gironines trobaran una variada selecció de vestits de St. Patrick a Corredera Núvia, a ple centre d‘Olot. Disposen també de complements en diferents estils i si necessites alguna modificació en el teu vestit, t’ho solucionaran en el seu propi taller!


COL·LECCIÓ LA SPOSA


Aquesta temporada, La Sposa aposta per la núvia extremadament romàntica, i ens trasllada a un conte de fades amb cadascun dels seus dissenys. Escots cor i V sensuals, transparències discretes a la part alta dels vestits, encaix gruixut i tirants delicats i molt treballats són els protagonistes indiscutibles. Siluetes sirena que s’ajusten al cos com una segona pell i dissenys princesa amb mikado i decorats amb detalls moderns pensats per a la núvia juvenil però somiadora. El tul, el chantilly, la superposició de teixits i textures, el plisé i els volants són els responsables de tanta fluïdesa, volum i moviment. Esquenes descobertes o rodones i discretament decorades atrauen totes les mirades. Les núvies menys convencionals també hi trobaran infinites opcions que s’ajusten a un estil més cosmopolita: Vestits llisos, en blanc brillant que fa lluir aquests models de manera espectacular.

Trobaràs una àmplia selecció de dissenys actuals de La Sposa, i també St. Patrick, a ple centre de Granollers, a la botiga Núvies d’Or, tot un referent al Vallès oriental. Disposa de models en diferents estils i formes perquè triïs el que més t’afavoreix. I si vols tenir cura de la teva economia, podràs adquirir el teu vestit somiat de La Sposa i St. Patrick a l’Outlet de Núvies d’Or, situat també a Granollers.

Núvies Lour, a Molins de Rei, és també una fantàstica alternativa on trobar un espectacular vestit de les marques del Grup Pronovias. La Sposa, St. Patrick, White One disposa de dissenys en mil i una versions, perquè cada núvia, sigui com sigui, hi trobi el seu. I compten amb més de 30 anys d’experiència!

A Tarragona, Raquel Núvies posa al teu abast un ample repertori de dissenys de La Sposa i St. Patrick, en un espai modern de màxim confort. I disposa d’outlet!


COL·LECCIÓ WHITE ONE


Les siluetes evasé són la gran novetat d’aquesta temporada a la col·lecció White One. El resultat, una selecció de dissenys que són sinònim de moviment, volum, vaporositat, i romanticisme desenfadat. El focus d’atenció, l’escot molt pronunciat i afavoridor, principalment en forma de cor, i els “manguitos” de tul, que aporten una nota bohèmia al conjunt. També descobrim fantàstiques alternatives amb siluetes sirena i princesa per a la núvia més tradicional. Aquí, cada disseny és un esclat de creativitat i inspiració. Escots vertiginosos, cossos coberts de delicada pedreria, i sirenes totalment confeccionades en encaix. El blanc brillant i enlluernador és omnipresent, com també els volants i les superposicions.

Trobar el teu vestit somiat no és feina fàcil. Noces Boutique Atelier posa al teu abast els vestits més espectaculars de la col·lecció White One 2019.  Situada al centre de Granollers, ofereix un servei integral de vestuari i assessorament. I si necessites algun retoc, cap problema, modificaran el que calgui en el seu taller perquè el teu vestit et senti com un guant!

A ple centre de Palamós, Special Novias és tot un referent quant a vestits de núvia de les marques de major prestigi, incloses del marques del grup Pronovias. A la secció outlet trobaràs alternatives fantàstiques,  a preus d’escàndol!

BOTIGUES RECOMANADES:

Novias Teresa Palacios

Cornellà de Llobregat (BCN)

Núvies d’Or

Cornellà de Llobregat (BCN)

Novias Lour

Molins de Rei (BCN)

Noces Boutique Atelier

Granollers (BCN)

Nuvis Casajuana

Barberà del Vallès (BCN)

Corredera Núvia i Festa

Olot (Girona)

Special Novias

Palamós (Girona)

Raquel Núvies

Tarragona