Des de Tot Nuvis, us donem tots els ingredients per un casament idíl·lic a l’Hotel Don Candido a Terrassa. Enamoreu-vos amb els seus amplis salons, la seva delicada decoració i la seva excel·lent gastronomia.

L’Hotel ofereix la combinació perfecte per celebrar un casament ple de romanticisme i bellesa amb un servei immillorable. Us proposen la millor oferta gastronòmica a través de còctels, menús, aperitius i altres ofertes gastronòmiques totalment adaptades al vostre casament.

Els seus salons compten amb una sofisticada decoració i una ambientació agradable, dotant-los de personalitat pròpia, mimant i cuidant cada detall.

hoteldoncandido

hotel don candido 3

Nuvis, des del primer moment, sereu els protagonistes, rebreu una atenció personalitzada i propera. Podreu personalitzar i adaptar el vostre casament segons els vostres gustos i interessos, junts trobareu la combinació perfecte. Gaudireu d’una cuina d’autor de qualitat elaborada amb molt d’amor i entusiasme perquè el vostre casament sigui inoblidable pels vostres convidats.

hotel don candido

hotel don candido

L’Hotel Don Candido ofereix una gran varietat d’opcions per celebrar la vostra boda, un espai diafan i multifuncional amb molt d’encant. Trobeu el saló que sempre heu desitjat.

Us presentem la Sala Gran Egara, un espai perfecte i idoni pel vostre casament. L’espai més diàfan, ampli i versàtil que podeu trobar a l’Hotel. Totalment, flexible i multifuncional que podeu adaptar-lo a les vostres necessitats. La il·luminació de la sala és natural gràcies als seus finestrals, potencia la bellesa pròpia de l’espai.


Amb més de 600 metres quadrats, la capacitat per comensals és de 350 persones. Compte amb la possibilitat d’adaptar-se a les diferents necessitats dels nuvis. Si voleu celebrar un casament amb molts menys convidats, La sala pot adequar-se i convertir-se en un espai íntim gràcies als seus panels mòbils permet ampliar o reduir a mida la sala per fer-la més acollidora.

Esta equipada amb projectors, pantalles de gran mida instal·lades al sostre i un sistema d’àudio excel·lent. Aquesta combinació ofereix un gran espai condicionat per gaudir d’un gran dia.

don candido

doncandido

don candido

Deixeu-vos seduir per la seva elegància i encant i digueu Si vull!

Descobriu el seu web i el seu Facebook.

Rambleta Pare Alegre, 98 08224 Terrassa (BCN)

Tel. +34 93 733 33 00