Teníem moltes ganes d’anunciar-vos-ho, núvies, amigues i convidades i ja la tenim aquí!

Sota el nom,  La teva boda és una gran festa la firma Martina Sposa, ens presenta una col-lecció d’aquelles que no passen -mai!- desaperçabudes.

I és que l’equip de Martina Sposa, ho té molt clar: La Personalitat, és el millor vestit que una núvia pot lluïr i aquesta personalitat, com no pot ser d’una altra manera, és destil.la en tots els seus vestits de núvia, en la seva atenció i savoir faire,  a les seves botigues de Reus i Barcelona.

martina sposa

Una col·lecció que ens mostra a una núvia única, que no pensa en res més que en gaudir del seu casament entre la gent que estima: la seva família i  amics. Que vol una gran festa íntima, divertida i informal. Una núvia que fuig  de convencionalismes i estereotips. Una núvia que té molt clar com vol que sigui el seu casament, i que busca el vestit que la faci sentir única, còmoda i ella mateixa . Una núvia com tu

Els dissenys de Martina Sposa reflecteixen comoditat, naturalitat i personalitat en cada repunt dels seus vestits. Són models dirigits a núvies que cerquen moda i disseny a bon preu. Que volen gaudir al màxim, del dia del seu casament. 

martina sposa

La firma Martina Sposa està formada per un equip de professionals amb més de 12 anys d’experiència vestint núvies de tota Catalunya que busquen un vestit exclusiu que s’identifiqui amb la seva personalitat. l’Escolta és una de les seves grans virtuts”, l’empatia està a l’ordre del dia. I només així s’aconsegueix fer realitat aquell vestit que diu molt de TU. Al 100%. 

martina sposa

Les seves col·leccions i complements són edicions limitades i  personals.  El límit de peces permet tenir productes exclusius i no en massa. Sempre estan a la última en quant a noves tendències, descobrint i combinant teixits per oferir nous dissenys a les seves botigues de Reus i Barcelona durant tot l’any. Només amb una finalitat: que gaudeixis de tot el procés d’elaboració del teu vestit de núvia.

martina sposa

Al capdavant de la marca es troba la dissenyadora Patricia Gay. Ella i el seu  equip d’expertes costureres personalitzaran cada disseny. 

A banda, de disposar col·lecció pròpia, treballen amb grans firmes nacionals i internacionals de gran prestigi que aporten un aire fresc i juvenil a la núvia. També, disposen d’una col·lecció pròpia de festa totalment a mida.

Descobreix tots els seus dissenys, i comença a gaudir del teu casament: Una gran festa per a Martina Sposa  Et convidem que visitis el seu web i les seves Xarxes Socials:

Facebook: Martina Sposa

Instagram: @martinasposa

Visita les seves botigues a Reus i Barcelona: 

C/ Jesus, 9. Reus (Tarragona)

Telf 977 127 141

 

Avda Diagonal 676. Barcelona

Tel: 93 528 20 01